Adobe, Android için Flash desteğini bugünden itibaren kesiyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Adobe, Android için Flash desteğini bugünden itibaren kesiyor.
Adobe mobil cihazlar için Flash geliştirmeyi tamamen durdurdu. Android işletim sistemi gibi mobil sistemlerde daha HTML 5’in daha başarılı sonuçlar vermesi, Adobe’un mobil cihazlar için Flash desteğini kesip masa üstü bilgisayarlar ve dizüstü bilgisayarlara yönelmesini neden oldu.

Daha önce açıklandığı gibi 15 ağustostan itibaren Android işletim sistemli cihazlara destek verilmeyeceğini açıklayan Adobe, Android için Flash desteğini bugünden itibaren kesti. Adobe, yeni Android cihazların Google Play üzerinden Flash indirmelerini engelleyeceğini belirtirken, bu sürecin uzun bir zaman dilimini kapsayacağı da açıklandı.

(techno-labs)

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Bu kötü oldu:off:

MrExpert

MrExpert

Üye
Evet gerçekten kötü oldu androidin en sevdiğim özelliklerinden biriydi ama artık oda yok...

15097

15097

Üye
Fotoğraf süper uyum sağlamış :d:

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
Mobil cihaz sektörü gittikçe alevlenmeye başladı. Biri alıyor biri satıyor biri destekliyor diğeri çekiliyor filan güzel bir kapışma! Kimin yıldızı parlıycak düşündürücü?

abandonware

abandonware

Üye
sanki ben bunu biyerde gördüm :allalla: chip online idi herhalde

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Daha kesmemiş mi ya!:kop:

anılbaran

anılbaran

Üye
kadir gecesi ettiginiz dualar kabul olur dediler ettik oldu .Cumaya gidiyim de teşekkr edeyim bari

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
symbiana laf atanları görelim şimdi :)

Tekno_Kaplan

Tekno_Kaplan

Üye
ama hala üstün android

O-Xan

O-Xan

Üye
Android tam gelişme aşamasında iken Adobe'nin oyununa gelir sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Google'den şaşma :D

abandonware

abandonware

Üye
Dostum bende android kullanıyorum profilime bakıpta mecburmuşum gibi söylediğimi sanarak yorum attığını düşünüyorum :dry:

@talip avcı - "+1 :ehe" >> bu tarz mesajlar için attım :)

- - - Eklendi - - -

bu arada telefonun 5800 gözükğüyor: onu güncelle :oke:

u_cosar

u_cosar

Üye
resim uyumlu olmuş :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt