Siyah Galaxy S3 Resmiyet Kazandı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ozakin70

ozakin70

Üye
    Konu Sahibi
Siyah Galaxy S3 Resmiyet Kazandı!
Samsung'un resmi Facebook sayfasından yayınlanan resimler, siyah Galaxy S3'ü işaret ediyordu fakat cihazın operatör bazlı çıkıp çıkmayacağı ayrıca fiyatının ne olacağı gibi bilgiler mevcut değildi.

İlk olarak piyasaya çakıl mavisi ve mermer beyazı renk seçenekleriyle piyasaya sürülen Galaxy S3'e, siyah renk seçeneği de geliyor. Ayrıca daha sonra pembe renk seçeneğinin de eklenmesi bekleniyor.

İngiltere'de ön sipariş listesine giren Siyah Galaxy S3, 6 hafta sonra kullanıcılara buluşmuş olacak. Tahminen 2 ay içerisinde global satışa sunulacağını söyleyebiliriz.
Samsung Galaxy S3'ün siyah versiyonu, diğer renk seçenekleriyle aynı fiyata sahip olacak.

Arkadaşlar asillik resmen akıyor çok hoşuma gitti bu siyah rengi S3 alacak arkadaşlara önerim biraz sıkın dişinizi alın şu siyah rengi

İncİnat

İncİnat

Üye
off süper durmuş siya

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
bu fotoğrafta C7'ye benzettim ama ele alıp bakmak lazım bir de.

ozakin70

ozakin70

Üye
    Konu Sahibi

Madness® sendeki çakıl mavisi mi genel olarak baktığımızda çakıl mavisi daha güzel hak veririm sana:oke: ama
resimden pek bişey anlaşılmaz elimde görmem gerek o zaman fikrim değişebilir:hmmm

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Tehlike ";5122421][COLOR="DarkRed' Alıntı:

aynı şey senin içinde geçerli.

o zaman neden bana soru soruyorsun? :ah
[/COLOR]

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Tehlike ";5122490][COLOR="DarkRed' Alıntı:

Dediğin laf çok saçma çünkü ondan soruyorum neyse böyle bir cevap yazıcağını biliyordum.

:ah haklısın, uzatmıyorum
[/COLOR]

MaxipmaN

Üye
sınırlı sayıda olur demi bu?

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Çok hoşuma gitti bu :)

aleranol

aleranol

Üye
lanet olsun ya siyah rengini görünce c7 ynin tasarımını çalmışlar :D ya bu samsungun çakmacılığı tavan yaptı. Aa valla da c7. Yalnız tasaeım hala iğrenç çünkü iğrenç yani uzatılmış c7 ahah:) ama cidden siyah rengi oturmul gibi geldi.

ozakin70

ozakin70

Üye
    Konu Sahibi
Bi kere c7 gibi olamaz çünkü adamlar sadece boyasini degistiriyorlar kasasını değil 2. C7 sabun kalıbı S3 bir deste kagit kalınlığında tammmam;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt