Haber Siyah İnci Galaxy S7 Edge, n11.com'da Satışa Sunuldu

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Siyah İnci Galaxy S7 Edge, n11.com'da Satışa Sunuldu
Samsung'un amiral gemi akıllı telefonu Galaxy S7 Edge, şimdi de en beğenilen Black Pearl ya da Siyah İnci renk seçeneği ile n11.com üzerinde satışa sunuldu.




Güney Kore merkezli üretici Samsung, geçtiğimiz yıl MWC 2016 etkinliğinde duyurduğu amiral gemi akıllı telefonları için ilerleyen aylarda farklı renk seçeneklerini de satışa sunmuştu. Özellikle Galaxy Note 7 fiyaskosunun ardından satışlarını Galaxy S7 Edge ile korumayı amaçlayan şirket, Apple'ın Jet Black renk seçeneğini sunmasının ardından Black Pearl (Siyah İnci) renkli Galaxy S7 Edge modelini tüketicilerin beğenisine sunmuştu.

https://www.maxicep.com/black-pearl-samsung-galaxy-s7-edge-hindistana-geldi
Black Pearl Samsung Galaxy S7 edge Hindistan'a geldi
Apple’ın iPhone 7 ailesindeki Jet Black rengiyle gönülleri fethetmesinin hemen ardından Samsung’un "Black Pearl" adını verdiği yeni renk seçeneğine sahip Galaxy S7 Edge hamlesi n11.com radarına girdi. Bu yılın en güçlü akıllı telefonlarından biri olarak gösterilen Samsung Galaxy S7 Edge’in 128 GB kapasiteli "Black Pearl" modeli n11.com’da satışa açıldı.



E-ticaret platformu n11.com, Samsung’un amiral gemisi Galaxy S7 Edge’in 128 GB dâhili depolama alanı ile gelen "Black Pearl" adını verdiği yeni renk seçeneğine sahip modelini satışa açtı. Galaxy S7 Edge ailesinden renk ve depolama alanıyla sıyrılan yeni cihaz, e-ticaret platformu n11.com’da 3.589,90 TL’den satışa sunuluyor.

Galaxy S7 Edge sevenlerini mutlu edecek yeni renk, modern ve çarpıcı tasarımda buluşan kalite ve lüks vadediyor. 128 GB dâhili bellekle gelen cihaz, MicroSD kart desteği ile depolama alanını 256 GB'a kadar genişletme imkânı da sunuyor. E-ticaret platformu n11.com’un Elektronik kategorisi vitrinlerine çıkan Samsung Galaxy S7 Edge ‘Black Pearl’ 3.589,90 TL fiyatıyla meraklılarını bekliyor.
Siyah İnci Galaxy S7 Edge, n11.com'da Satışa Sunuldu
 
  • Beğen
Tepkiler: MaxipmaN


MaxipmaN

Üye
Okumayın korkunçlu fiyat. :lamer:
 
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
  • Beğen
Tepkiler: MaxipmaN ve DarkredBlue61
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Sadece renk farkından dolayı bu kadar fiyat farkı vermeye gerek yok bence
 


Üst Alt