Galaxy Note7'nin resmi ve diğer bazı aksesuarları ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Galaxy Note7'nin resmi ve diğer bazı aksesuarları ortaya çıktı
Samsung, geçtiğimiz günlerde bir duyuru gerçekleştirdi ve 2 Ağustos tarihinde bir etkinlik gerçekleştireceğini duyurdu. Senenin ilk Unpacked etkinliğinde Galaxy S7 / S7 edge modellerini resmi olarak duyuran firma, bu ikinci Unpacked etkinliğinde de Galaxy Note7 adındaki yeni üst seviye phablet modelini gün yüzüne çıkartacak.



Henüz Galaxy Note7 resmi olarak duyurulmuş değil 2 Ağustos tarihinde ABD, İngiltere ve Brezilya'da eş zamanlı olarak düzenlenecek olan etkinliklerle resmi olarak duyurulacak. Duyuru öncesinde ise şimdi de İngiltere'de cihazın resmi aksesuarları ve 3. parti üreticiler üzerinden gelen bazı aksesuarlar listelendi.

MobileFun'ın İngiltere online satış mağazası üzerinden Galaxy Note7'nin resmi koruyucu kılıfları listelenirken, ayrıca cihazın render görselleri de ortaya çıktı.

EJ-CN930UBEGGB olarak listelenen “Official Samsung Galaxy Note7 QWERTY Keyboard Cover – Black” adı ile gelen aksesuar ile Samsung'un QWERTY klavye isteyen müşterilere bu aksesuarı sunacağını söyleyebiliriz.



Ayrıca LED flip koruyucu kılıflar, Celar View koruyucu kılıflar, S-View koruyucu kılıflar da listelenirken, bu kılıflar, siyah, altın ve mavi renklerde görülüyor. Mavi ise Coral Blue olarak Galaxy Note7 ailesinin yeni rengi olacak.

Galaxy Note7 akıllı telefon iris tarayıcısı ile gelecek ve yeni güncellenmiş S-Pen cihazda yer alacak. Ayrıca USB Type-C portu da bulunacak. 5.8" büyüklüğünde ve iki yanı kavisli 2560x1440 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran akıllı telefonda yer alacak ve 4GB ya da 6GB dahili veri kapasitesi ile sunulacak. Ayrıca suya ve toza karşı da dayanıklı olacağı ifade ediliyor.
Galaxy Note7'nin resmi ve diğer bazı aksesuarları ortaya çıktı
 


Üst Alt