Symbian Latino v7.9 Çıktı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fLuke!

fLuke!

Üye
    Konu Sahibi
Symbian Latino v7.9 Çıktı!
Denedim ve tck ya geri döndüm.:d:

[video=youtube;4ke4aFhpUjQ]http://www.youtube.com/watch?v=4ke4aFhpUjQ&feature=player_embedded[/video]

*Baştan söyleyeyim Opera Minideki siteleriniz siliniyor.(bende böyle):d:

• Beğen
Tepkiler: Bessonnitsa

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
:tşk:

Türkçe'si var mıdır aceba? Maxicep bu cfwyi Türkçe yapar mı aceba?

fLuke!

fLuke!

Üye
    Konu Sahibi
:tşk:

Türkçe'si var mıdır aceba? Maxicep bu cfwyi Türkçe yapar mı aceba?

Dostum bu cfw ye direk türkçe dil atınca bazı sorunlar çıkıyor.şuanlık tr si yok ama bi yöntemi vardı forumdaki iyi modderlar biliyordur.cfw yeni çıktı zaten.:oke:

• Beğen
LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
Dostum bu cfw ye direk türkçe dil atınca bazı sorunlar çıkıyor.şuanlık tr si yok ama bi yöntemi vardı forumdaki iyi modderlar biliyordur.cfw yeni çıktı zaten.:oke:
O zaman direk türkçe atmıcaksın :) İçindeki dosyaları biyerde depola indirdiğinin içindekileri sonra kopyasına türkçe dil ekle depoladıklarını onun üstüne at flashla olması lazım :D

• Beğen
fLuke!

fLuke!

Üye
    Konu Sahibi
O zaman direk türkçe atmıcaksın :) İçindeki dosyaları biyerde depola indirdiğinin içindekileri sonra kopyasına türkçe dil ekle depoladıklarını onun üstüne at flashla olması lazım :D

ney?:D:kop:

• Beğen
LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
Çok zor bişeymi dedim acaba :ehe

• Beğen
Tepkiler: fLuke!
MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Hayırlı olsun. :)

haqanguven

haqanguven

Üye
7.5 ini tr yapmıştım sitede var. Bunuda yaparım arkadaşlar gönlünüz olsun yeterki :)

• Beğen

Mert Gürbüz

Üye
Yav bu o kadar güzel bi cfw değil ki.

semihjet

Üye
şu an yükledim kullanıyorum. Hız olarak iyi. Diğer modifiyeli anna yazılımlarından pek farkı yok gibi fakat telefon hafızası 80 mb olmuş. Gereksiz bir çok program var eğer modifiye işinden anlayan arkadaşlar bu yazılımada el atarlarsa bence şimdiye kadarki yapılmış olanlardan çok daha iyi hatta en iyi altyapısı olan modifiyeli anna yazılımı olabilir.

çomolokko

Üye
sıradan normal bi cfw bence :islik maxicep moddrları bundan kat kat daha iyisini yapıyo :yuru

fLuke!

fLuke!

Üye
    Konu Sahibi
tck ya geri döndüm.avkon bozuyor bunu

hakanLp07

hakanLp07

Üye
cfw konusunda daha da ileri gidemeyeceğimizi onlarda ispatlamış oldu :)

Masterthone

Masterthone

Üye
Şuan c5-03 ümü paramparça etmek istedim :d

• Beğen
Tepkiler: fLuke!
Süleyman

Süleyman

Üye
Şuan c5-03 ümü paramparça etmek istedim :d
Bu konuda kimseden yardım beklemeyin. C6 portunu sadece c5-03 kullananlar yapar. başka telefon kullananlar bu işle uğraşmaz. Çünkü hem ellerinde telefon yok hem de uğraşmak istemezler. Bunu yapan ister ingiliz ister fransız olsun ama sonuçta c5-03 kullanıcısı olacaktır. :oke: Canınıda sıkma eninde sonunda bunu yapanda bulunur. Tabi c5-03 kullanıcıları uğraşırsa bu işle :)

lazye

lazye

Üye
beyler hakan abi türkçe dil ve klavye eklemiş upload başlıcak ! ;)

Masterthone

Masterthone

Üye

Bu konuda kimseden yardım beklemeyin. C6 portunu sadece c5-03 kullananlar yapar. başka telefon kullananlar bu işle uğraşmaz. Çünkü hem ellerinde telefon yok hem de uğraşmak istemezler. Bunu yapan ister ingiliz ister fransız olsun ama sonuçta c5-03 kullanıcısı olacaktır. :oke: Canınıda sıkma eninde sonunda bunu yapanda bulunur. Tabi c5-03 kullanıcıları uğraşırsa bu işle :)
core klidi var yoksa çoktan yapmıştım zaten dostum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt