fLuke!
Üye
Türkçe'si var mıdır aceba? Maxicep bu cfwyi Türkçe yapar mı aceba?

O zaman direk türkçe atmıcaksınDostum bu cfw ye direk türkçe dil atınca bazı sorunlar çıkıyor.şuanlık tr si yok ama bi yöntemi vardı forumdaki iyi modderlar biliyordur.cfw yeni çıktı zaten.![]()
İçindeki dosyaları biyerde depola indirdiğinin içindekileri sonra kopyasına türkçe dil ekle depoladıklarını onun üstüne at flashla olması lazım 
O zaman direk türkçe atmıcaksınİçindeki dosyaları biyerde depola indirdiğinin içindekileri sonra kopyasına türkçe dil ekle depoladıklarını onun üstüne at flashla olması lazım
![]()

Çok zor bişeymi dedim acaba![]()

cfw konusunda daha da ileri gidemeyeceğimizi onlarda ispatlamış oldu![]()
Bu konuda kimseden yardım beklemeyin. C6 portunu sadece c5-03 kullananlar yapar. başka telefon kullananlar bu işle uğraşmaz. Çünkü hem ellerinde telefon yok hem de uğraşmak istemezler. Bunu yapan ister ingiliz ister fransız olsun ama sonuçta c5-03 kullanıcısı olacaktır.Şuan c5-03 ümü paramparça etmek istedim :d
Canınıda sıkma eninde sonunda bunu yapanda bulunur. Tabi c5-03 kullanıcıları uğraşırsa bu işle 
core klidi var yoksa çoktan yapmıştım zaten dostum
Bu konuda kimseden yardım beklemeyin. C6 portunu sadece c5-03 kullananlar yapar. başka telefon kullananlar bu işle uğraşmaz. Çünkü hem ellerinde telefon yok hem de uğraşmak istemezler. Bunu yapan ister ingiliz ister fransız olsun ama sonuçta c5-03 kullanıcısı olacaktır.Canınıda sıkma eninde sonunda bunu yapanda bulunur. Tabi c5-03 kullanıcıları uğraşırsa bu işle
![]()

herşeyin bir açığı vardır. elbet onunda bulunurcore klidi var yoksa çoktan yapmıştım zaten dostum![]()