Facebook Home ÇIKTI!!...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
virus19

virus19

Üye
    Konu Sahibi
Facebook Home ÇIKTI!!...
Türkiye'de daha yayınlanmadı ama apk dosyası ile yükleyebilirsiniz.
Facebook Home apk
:

[video=youtube;HiqbNxRurFA]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HiqbNxRurFA[/video]

Ben denedim yükleniyor ancak cihazım uyumlu olmadığı için kullanamadım. Yükleyen arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim. Benim cihazımdaki ekran görüntüsü:

tapatalk

tapatalk

Üye
Facebook uygulamalarini s serisi samsunglarda hazirliyomus s3 de calisiyo şuan note2 de calisiyodur

virus19

virus19

Üye
    Konu Sahibi
Facebook uygulamalarini s serisi samsunglarda hazirliyomus s3 de calisiyo şuan note2 de calisiyodur

Başlangıç olarak HTC One X, HTC One X+, Samsung Galaxy S III ve Samsung Galaxy Note II için çıktı zamanla diğer cihazlar içinde uyumlu hale gelir sanırım.

tapatalk

tapatalk

Üye
Başlangıç olarak HTC One X, HTC One X+, Samsung Galaxy S III ve Samsung Galaxy Note II için çıktı zamanla diğer cihazlar içinde uyumlu hale gelir sanırım.
Yuh ama artik nexus4 içinde yok. Uygulamalar hangi cihaz da test ediyor bunlar

Atacan-

Atacan-

Üye
S3 yükledim görsel olarak süper.
Facebook kullanmayı sevenler için her daim facebook da gezenler için süper gözüküyor.
Bir nevi launcher gibi bi düşünün :)

messevim

messevim

Üye
ben bu nu anlamadım. Şimdi tam olarak nedır bu face home ?

virus19

virus19

Üye
    Konu Sahibi
ben bu nu anlamadım. Şimdi tam olarak nedır bu face home ?

Bir nevi launcher diyebiliriz aslında ama ana ekranda facebook hesabın olacak kolayca resimlere bakıp beğenebilirsin. Mesajların ve Facebook mesajların aynı yerden gönderip alabilirsin daha neler yapılıyor bilmiyorum bende kullanamadım daha :D

messevim

messevim

Üye
Bir nevi launcher diyebiliriz aslında ama ana ekranda facebook hesabın olacak kolayca resimlere bakıp beğenebilirsin. Mesajların ve Facebook mesajların aynı yerden gönderip alabilirsin daha neler yapılıyor bilmiyorum bende kullanamadım daha :D

vay be. Dediğiniz gibi ise tadından yenmez valla :)

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
Galaxy Note I henüz desteklemiyor

yakupb03

yakupb03

Üye
e Xperia s var 4.2.2 rom var şu an desteklemiyor acaba ileride custm rom.için sıkıntı olur mu :-)

yakupb03

yakupb03

Üye
insaallah kardesım bn xdadan yukledım de olmadı ılk ekrana qelır gbı oldu grs falan flan ddı snra syah ekranda kaldı :D

SilentOne

SilentOne

Üye
facebook delileri için süper suan kurdum kullanıyorum ama değişik bir olay:D

virus19

virus19

Üye
    Konu Sahibi
Umarım facebook çabuk davranırda diğer cihazlarda kullanmaya başlar :)

Ayrıca uygulamadan tam verim sağlayabilmek için

Facebook messenger:

ve

Facebook:

uygulamalarınıda yüklemeniz gerekmekteymiş bilginize :)

Peocawe

Peocawe

Üye
umarim bir an önce diger cihazlara da cikar.

PriZm

PriZm

Üye
Uygulama gayet güzel ancak bana biraz basit gibi geldi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt