Nokia 808 PureView Multitasking 43 Apps

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doctorrr

doctorrr

Üye

ama görmen lazımdı ekranı suratıma değdirince yakiyordu :aha: bende buzluğa koydum :zong: daha sonra bataryaya zarar vereceğini öğrendiğim de bi daha koymadım :ehe

şimdi kafam karıştı bu batarya buzlukta niye zarar görsün ki? Hem şarj oluyor biraz :allalla:
tehlikeli :evet: ya oksitlenseydi :hmmm

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
Ben 50 tane açmıştım 701le. Zaten başka uygulama veya oyun kalmamıştı açılacak. Olsa yine açardım... Symbianı bu yüzden seviyorum işte... Konu için de teşekkürler...

Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
Nokia 603'de 64 uygulama açmış adam :D

[video=youtube;Y-B7fAOUjqs]http://www.youtube.com/watch?v=Y-B7fAOUjqs[/video]

cukuleaks

Üye
c6-01 ile 43 yapmıştım sonra sıkıldım durdum :) aaah ah bi zamanlar buralarda symbian^3 te dolaşıyordum. Bayadır girmiyodum vay be neler gelmiş neler geçmiş :)

• Beğen
Tepkiler: ANIL
pRime.

pRime.

Üye
optimizasyonun kanlı canlı hali. o kadar uygulama açık, ne bir yavaşlama ne bir takılma.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
30-40 a gerek yok. 6-7 tane uygulama açtığınızda bunları arka plana atınca da çalışmaya devam ediyorlarsa bana yeterli bir multitasking var derim.
Nokia bizi çok kötü alıştırmış. Şimdi C6-01 in yanında Galaxy S kullanıyorum ve internetten dosya indirirken olsun, birşeyler yüklerken olsun, oyunun sd dosyalarını indirirken olsun alışkanlıkla Belle gibi arka plana atıp başka şeylerle ilgilenmeye çalışıyorum ve uygulamaya geri döndüğümde beni koca bir hüsran bekliyor :S ne download kalıyor, ne yükleme ne internet :S
Kim ne derse desin C6-01 i uzun süre daha yanımdan ayırmayacağım gibi duruyor.

- - - Eklendi - - -

optimizasyonun kanlı canlı hali. o kadar uygulama açık, ne bir yavaşlama ne bir takılma.

Kesinlikle "kanlı ve canlı" hali. Öyle "dondur, ısıt" mantığyla çalışmıyor sonuçta.

pRime.

pRime.

Üye
şimdi bir de bunun daha güçlü bir donanımdaki halini düşünelim. :)

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
tarayıcıya girince adam gibi girmeyip kasıldiktan sonra 43 uygulama açmışim neye yarar güya akıllı telefon vasat bi internet deneyimi vasat bi ekran çözünürlüğü. Bu tür konular ancak egoyu tatmin kendini avutma.

codblackops2

codblackops2

Üye
:tşk:

şaşırmadım :D

bayram yazıcı

bayram yazıcı

Üye
Ben C6-01 ile bu kadar yaptım sonra hafıza dolu dedi :D

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
603 ile 62 uygulama açılmış... S^3 genel de konusu da var... Ama 808 in 300 mhz artısı var... Bu hızın fazlalığı pek bişey etkilemez mi ki?

pRime.

pRime.

Üye
tarayıcıya girince adam gibi girmeyip kasıldiktan sonra 43 uygulama açmışim neye yarar güya akıllı telefon vasat bi internet deneyimi vasat bi ekran çözünürlüğü. Bu tür konular ancak egoyu tatmin kendini avutma.

ama gel gör ki n8 kullanıyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt