ya kardesim guselde orda tum olzellikleri cesdim ama azerbeycan cautre olarak yok hangi ulkeyi secmeliyim biliyorsanb banada soyle
iyide hocam ben simdi shoyle ;bi sey soylesem nasil olur ben biraz eski surumunu yukleyibde kendisinin yeni surumu update etmesi dogru mantik olurmu yoksa calismiyor hocam mesala navigasyon lsistemi calismiyor ve yaziyorki ulkeye uygun deyil
hocam iki defa sordugum icin ozur dilerim ama mecburum hocam senin su rom birazda olsa stabil vazyet almis tam yukledim derken benim kendi orijinal romumu yuklerken nasil bi problem olmussa artik hocam sistemin sesi var ama medyanin sesi cikmiyor lutfen bir yardim hocam ALLAH RIZASI ICIN ARTIK BIKTIM BU NE YAAMA BU ROMDA KARARLIYIM 100% BUNU YUKLUCEM AMA SES GITTI HOCAM
hocam google map icin cook tesekkur ederim... Ama su latitudeyide buluabulirsen minnettar olucam sana... Bide ayrica bi sorum daha olacak... Bilindigi uzre bu galaxy wonder da tek hafizasi olarak bi internal rom beide internal sd var... Rom q gb sd ise 1.7 gb... Ben uygulamalari harici 8 gb lik hafizakartima atmak istiyorum... Bunun icin bazi uygulamar var fakat onlar sd olarak direk telin 1.7 gb lik kendi sd sini goruyo.. Bu sorunu nasil cozebilirim? Simdiden tesekkuer
))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
)Bu arada daha bu beta bile degil alpha surum olarak nitelendiriliyor.Tam stabil hale gelince cyanogen resmi destegine kavusacak cm10 calismalarida baslayacaktir.Kardeş ellerine sağlık çok temiz ve sağlam olmuş kamera gayet güzel çalışıor. Hiçbi kasma donma sorunu yok beklediğimden fazlasını aldığımı rahatlıkla söyleyebilirim.Yükleme sırasındada hiçbi sorun olmadı yüklemek isteyenlere şiddetle öneriyor ve memnuniyet garantisi veriorum . tekrar saol
kardeş kamera ve video kamera çalışıyormu , fm radio , wlan usb internet çalışıyormu ?
Kardes dedigin programi yukldim fakat o programa ogramla tasidigim oyuari tekrardan oynayamiyorum.. Mesela sims yukledim artindan mount yaptim ve oyun acildi... 1gb civarinda guncelleme yalpti... Fakat o guncwllemwyi hariciye degilde dahiliye yapiyo:-(
hafıza kartımı yoksa telefonun kendi sdcardımı(usb bellek) koycazAşağıdaki linkten indirin ve sdcardınızın anadizinine yerleştirin.
hafıza kartımı yoksa telefonun kendi sdcardımı(usb bellek) koycaz