Android 4.0.4 Cyanogenmod 9 Rom (rc6 - 20.02.2013)

Sponsorlu Bağlantılar

ikosaedr24

Üye
ya kardesim guselde orda tum olzellikleri cesdim ama azerbeycan cautre olarak yok hangi ulkeyi secmeliyim biliyorsanb banada soyle

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
ya kardesim guselde orda tum olzellikleri cesdim ama azerbeycan cautre olarak yok hangi ulkeyi secmeliyim biliyorsanb banada soyle

Eğer azerbaycan bulamadıysanız içinde sizin diliniz olan herhangibir ülke romunu yükleyebilirsiniz.Ülkelere göre sürümler farklılık göstermez.Sadece dil paketleri farklılık gösterir.Eğer önceden kullandığınız romun sürümünü biliyorsanız onu yükleyin.Bilmiyorsanız xxlm6 versiyonu samsung tarfından son yayınlanan güncellemedir.

ikosaedr24

Üye
iyide hocam ben simdi shoyle ;bi sey soylesem nasil olur ben biraz eski surumunu yukleyibde kendisinin yeni surumu update etmesi dogru mantik olurmu yoksa calismiyor hocam mesala navigasyon lsistemi calismiyor ve yaziyorki ulkeye uygun deyil

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
iyide hocam ben simdi shoyle ;bi sey soylesem nasil olur ben biraz eski surumunu yukleyibde kendisinin yeni surumu update etmesi dogru mantik olurmu yoksa calismiyor hocam mesala navigasyon lsistemi calismiyor ve yaziyorki ulkeye uygun deyil

İse yarar.Mantik olarak telefonunuzun urun kodunu okuyup guncellemeyi bulundugunuz ulke ve bolgeye gore yapacagindan ise yarayabilir.Ama navigasyon yazilimla degil gps ten alinan konumla ilgili.Bulundugunuz bolge icin henuz sesli surus dilleri veya rota haritalari google tarafindan henuz hazirlanmadigi icin kullanilamiyor olabilir.

- - - Eklendi - - -

Bu arada orjinal surum icin oldukca iyi navigasyon programlari var igo ve piranha yi denedim.İkiside oldukca basarili.Elbette ics ilede calisiyorlar ancak igonun eski surumu uyum sorunu yapiyordu.Ama orjinal surum kullanicaksan igoyu tavsiye ederim.

ikosaedr24

Üye
tesekkurler usta ALLAH RAZI OLSUN

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Onemli degil ben tesekkur ederim.

ikosaedr24

Üye
ya usta kendi romumu yukledim medyanin sesi yok eskiden iki us defa yuklesem problem olmazdi simdi ses gitti sistemin sesi var ama medyanin yok bunu nasil halla edrim lutfen yardim kardesim bu ne ya

murat5889

Üye
hocam google map icin cook tesekkur ederim... Ama su latitudeyide buluabulirsen minnettar olucam sana... Bide ayrica bi sorum daha olacak... Bilindigi uzre bu galaxy wonder da tek hafizasi olarak bi internal rom beide internal sd var... Rom q gb sd ise 1.7 gb... Ben uygulamalari harici 8 gb lik hafizakartima atmak istiyorum... Bunun icin bazi uygulamar var fakat onlar sd olarak direk telin 1.7 gb lik kendi sd sini goruyo.. Bu sorunu nasil cozebilirim? Simdiden tesekkuer

- - - Eklendi - - -

pardon kardesim verdigim linkte latitude uygulamasida varmis zaten... ALLAH razi olsun senden yaaaa...

ikosaedr24

Üye
hocam iki defa sordugum icin ozur dilerim ama mecburum hocam senin su rom birazda olsa stabil vazyet almis tam yukledim derken benim kendi orijinal romumu yuklerken nasil bi problem olmussa artik hocam sistemin sesi var ama medyanin sesi cikmiyor lutfen bir yardim hocam ALLAH RIZASI ICIN ARTIK BIKTIM BU NE YAAMA BU ROMDA KARARLIYIM 100% BUNU YUKLUCEM AMA SES GITTI HOCAM

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
hocam iki defa sordugum icin ozur dilerim ama mecburum hocam senin su rom birazda olsa stabil vazyet almis tam yukledim derken benim kendi orijinal romumu yuklerken nasil bi problem olmussa artik hocam sistemin sesi var ama medyanin sesi cikmiyor lutfen bir yardim hocam ALLAH RIZASI ICIN ARTIK BIKTIM BU NE YAAMA BU ROMDA KARARLIYIM 100% BUNU YUKLUCEM AMA SES GITTI HOCAM

Rom yüklemeden wipe işlemini yap.Ve elinde kendi romunun stabil çalışan bir yedeği varsa onu geri yüklemeyi dene.

- - - Eklendi - - -

hocam google map icin cook tesekkur ederim... Ama su latitudeyide buluabulirsen minnettar olucam sana... Bide ayrica bi sorum daha olacak... Bilindigi uzre bu galaxy wonder da tek hafizasi olarak bi internal rom beide internal sd var... Rom q gb sd ise 1.7 gb... Ben uygulamalari harici 8 gb lik hafizakartima atmak istiyorum... Bunun icin bazi uygulamar var fakat onlar sd olarak direk telin 1.7 gb lik kendi sd sini goruyo.. Bu sorunu nasil cozebilirim? Simdiden tesekkuer

Bunun için "gl to sd" programını kullanabilirsin.Markette ücretsiz sunuluyor.Tek yapman gereken programı açıp bir kez mount etmek ve daha sonra oyunlarının dataları hafıza kartından okunmaya başlayacaktır.Gameloft oyunları için tasarlanmış olsada diğer bazı oyunlardada işe yarıyor.

ikosaedr24

Üye
Tamam hocam hepsini cozdum ve yemin ederim bi kac gundur ugrasdigima deydi yani hangi anlamda sorarsan tabiki su kamera islemide hall olmus baya hall olmus hocam cooooook tesekkur ederim ALLAH SENDEN RAZI OLSUN biz yinede bu cyanogen mod 9-un devamini bekliyoruz yani yenilikleri(arkadaslar bir yada iki gun bundan evel soyledigim kendi romuma geri donuyorum sozumu geri aldim artik bu rom galiba cok gelistirilecek gibi cunki kamera inanilmaz bi guzel aliyor fotoyu tabi beta donemini nezere alirsak yani buda sozun bir manasinda beta surumugibi bisey iste hala tamalanmadi )sozun kisasi sizde bu romu deneyin ve bence burda kalacaksiniz Hocam her seyi cevapladigin icin sanada ayri tesekkur ederim cunki artik forumlarda derinden bi cevap almak neredeyse mumkunsuz olmus hale geldi yasasin GALAXY WONDER :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

nsren

nsren

Üye
kardeş hızına yetişmek ne mümkün. daha az önce xda da build 6 ile ilgili bölümü okurken içim gitti.:ağlarım: bizim konuda ne var ne yok diye bakarken tesadüfen burada gördüm vay be.:op::alkis:alkis teşşekürler hemen deniyorum. küçük bir öneri. başlıkta degişiklik yap bence. sürekli güncel yada build altı gibi:oke:

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Tavsiyeler ve ilginiz icin tesekkur ederim.Bundan sonra gelismeler konu basligina yazilacak.Gelismeler xda ile ayni gun yada en gec 2 3 gun icinde surekli yayinlanacak.:))Bu arada daha bu beta bile degil alpha surum olarak nitelendiriliyor.Tam stabil hale gelince cyanogen resmi destegine kavusacak cm10 calismalarida baslayacaktir.

RealRing

Üye
Kardeş ellerine sağlık çok temiz ve sağlam olmuş kamera gayet güzel çalışıor. Hiçbi kasma donma sorunu yok beklediğimden fazlasını aldığımı rahatlıkla söyleyebilirim.Yükleme sırasındada hiçbi sorun olmadı yüklemek isteyenlere şiddetle öneriyor ve memnuniyet garantisi veriorum . tekrar saol

KELGER

KELGER

Üye
Kardeş ellerine sağlık çok temiz ve sağlam olmuş kamera gayet güzel çalışıor. Hiçbi kasma donma sorunu yok beklediğimden fazlasını aldığımı rahatlıkla söyleyebilirim.Yükleme sırasındada hiçbi sorun olmadı yüklemek isteyenlere şiddetle öneriyor ve memnuniyet garantisi veriorum . tekrar saol

kardeş kamera ve video kamera çalışıyormu , fm radio , wlan usb internet çalışıyormu ?

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
kardeş kamera ve video kamera çalışıyormu , fm radio , wlan usb internet çalışıyormu ?

Kamera tam olrak calisiyor.Fm radio cyanogen kaynaginda yer almadigi icin hicbir cyanogenmod romunda fm radio yer almiyor.Ancak fm sprit uygulamasi ile radyo sorunsuz calisiyor.Radyonun tek sorunu roma dahil edilmis bir radyo uygulamasi olmamasi.Wlan sorunsuz calisiyor.Usb modem ozelligine simdiye kdr ihtiycim olmadigi icin deneyemedim.

murat5889

Üye
Bunun için "gl to sd" programını kullanabilirsin.Markette ücretsiz sunuluyor.Tek yapman gereken programı açıp bir kez mount etmek ve daha sonra oyunlarının dataları hafıza kartından okunmaya başlayacaktır.Gameloft oyunları için tasarlanmış olsada diğer bazı oyunlardada işe yarıyor.[/QUOTE]

Kardes dedigin programi yukldim fakat o programa ogramla tasidigim oyuari tekrardan oynayamiyorum.. Mesela sims yukledim artindan mount yaptim ve oyun acildi... 1gb civarinda guncelleme yalpti... Fakat o guncwllemwyi hariciye degilde dahiliye yapiyo:-(

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Kardes dedigin programi yukldim fakat o programa ogramla tasidigim oyuari tekrardan oynayamiyorum.. Mesela sims yukledim artindan mount yaptim ve oyun acildi... 1gb civarinda guncelleme yalpti... Fakat o guncwllemwyi hariciye degilde dahiliye yapiyo:-(

Yazimda belirttigim uzere bu gameloft oyunlari icin tasarlanmis bir pro.Bu yuzden sims icin ise yaramayabilir.Ancak en kisa zamanda sims ile deneyip geri donecegim.

- - - Eklendi - - -

Su an the sims i yukledim hafiza kartina indiriyor.Programin settings bolumunde add mounted folder basliginda 2 dosya yolu ve yanlarinda kutu var.Bunlar isaretli olsun.Daha sonra move data ile the sims i sec ve islem bitince gl to sd icinde oyun ve uyg.larin old. ana ekrandaki listeden oyunun yanindaki open butonuna bas oyun datalsrini external_sd/data yolundan okuyacakir.

samoçam

Üye
Aşağıdaki linkten indirin ve sdcardınızın anadizinine yerleştirin.
hafıza kartımı yoksa telefonun kendi sdcardımı(usb bellek) koycaz

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartımı yoksa telefonun kendi sdcardımı(usb bellek) koycaz

Bu önemli değil sadece hafıza kartınıza kopyaladıysanız, yükleme yaparken "choose zip from external sdcard", kendi hafızasına(usb bellek) kopyaladıysanız "choose zip from sdcard" a tıklamanız gerekiyor.Teknik olarak dosyayı hafıza kartından yada telefon hafızasından seçmenizin herhangibir önemi yok.Bu sadece yükleme yaparken dosyayı seçeceğiniz konumu değiştirir.

Üst Alt