Android 4.0.4 Cyanogenmod 9 Rom (rc6 - 20.02.2013)

Sponsorlu Bağlantılar

murat5889

Üye
merhaba... Ben bu telefonu aldigimdan beri bir iki kez android marketten sims 3 free yi indirdim fakat oyunu bir turlu baslatmiyo... Once aciliyo sonradan ortalarda bianda kapaniyo... Bu ram in yetersizligindenmi yok paylasimli kullanilan ekran karti ram indenmi? Ben bu bahsedilen rom u yuklersem bu oyunu oynayabilecekmiyim?

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Dediginiz oyunu hic denemedim ancak forumdan oyunun farkli bir surumunu indirerek denerseniz calisacaktir.

absakalli

Üye
ya arkadaşlar kusura bakmayın.. Ben biraz yemiyim de bu işte. Oncelikle rootsuz telefon rom atilirmi? Yani birbirleriyle bi alakası varmı? Ve bu işin herkesin anlayacağı dilde olan daha basit bir anlatımı yokmudur acaba :( bide flashlamak ne demek acaba.. :S daha basit bi anlatım mümkün mü?

- - - Eklendi - - -

ve zafeerr :D kamerasından google playine kadar herşey çalışıyo sorunsuz.. :D mükemmel oldu kardeşim eline emegine sağlık. Allah senden razı olsun :D

oguzhanynr

Üye
ELİNE SAĞLIK BENDE SENİN ANLATTIĞIN GİBİ ROM U KURDUM. Fakat ben telefonun kendi rom una dönmek istersem nasıl yapcm. Anlatabilir misin? Şimdiden Tşkler!!

oguzhanynr

Üye
Birde kamera yı yükledim ama çalışmadı yada ben yanlış yaptım bi kamera düzgün çalışsa:((

ikosaedr24

Üye
ya kardesim yardim et bunun apollo muzik playeride cokuyor tamam aynen didiyin gibi yapdim ama yinede olmadi her sey var goog play filan kamera bir iki tane cekiyor sonra cokuyor dediyin ekletiyide yapdim tamam kamera neyse ama en onemlisi external sd mi tanimiyor yani benim taktigim hafiza kartimi bunu nasil duzelte bilirim lutfen yardim et admin kardes

- - - Eklendi - - -

tamam abi kisayol yapip bunuda hall etdik eyvallah ayrica AZERBAYCANDAN SELAMLAR YASASIN TURKIYE ama kardesim benim kendi takdigim kartimi neden gormuyorki buna bi cevap gelse sevinirim. aslinda shoyle bishey var benim hafiza kartimdakileri bulub okutuyor yada seyr ediyorum ama direk olarak hafiza kartina ulasamiyorum bide usb ye takinca bu sferde kendi sd mi goruyorum ama bu sferde telefonun sd yok
lutfen cevab yazarsaniz sevinirim

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
ya kardesim yardim et bunun apollo muzik playeride cokuyor tamam aynen didiyin gibi yapdim ama yinede olmadi her sey var goog play filan kamera bir iki tane cekiyor sonra cokuyor dediyin ekletiyide yapdim tamam kamera neyse ama en onemlisi external sd mi tanimiyor yani benim taktigim hafiza kartimi bunu nasil duzelte bilirim lutfen yardim et admin kardes

- - - Eklendi - - -

tamam abi kisayol yapip bunuda hall etdik eyvallah ayrica AZERBAYCANDAN SELAMLAR YASASIN TURKIYE ama kardesim benim kendi takdigim kartimi neden gormuyorki buna bi cevap gelse sevinirim. aslinda shoyle bishey var benim hafiza kartimdakileri bulub okutuyor yada seyr ediyorum ama direk olarak hafiza kartina ulasamiyorum bide usb ye takinca bu sferde kendi sd mi goruyorum ama bu sferde telefonun sd yok
lutfen cevab yazarsaniz sevinirim

Aleykumselam.Apolla ve kamera cokuyor demen uzerine hem kamera hemde apolloyu denedim ve hicbirsorun cikmadi.Yuklemeden once wipe islemini yapmadiysaniz bundan kaynakli olabilir.Yada eski romunuzdan bazi data yedeklerini kopyaladiysaniz bu tur sorunlar yapabilir.Hafiza kartina gelirsek; mnt/emmc klasoru hafiza karti yoludur.external_sd icinde aramayin.Usb depolama sorununa gelince hafiza kartinizi cikarinca sd hafizanizi goruyor.Henuz bir cozumu yok.

ikosaedr24

Üye
cok tesekkur lederim soylediklerinin hepisini yapmisdim ve seninde soylemnen iyi oldu ama kamera sorun abi bu bi tarafa kardesim bunun neresi oyunlari rahat oynatiyor yauu resmen kasiyor kendisinin resmi romu daha guzel bide bunun android versiyonu yukseldi tamam ama ben angry birds oynarkan ikisinide mukayese etdim ama resmi rom daha rahat nyinede sagol kardesim coook guzel calishma oldu hemde benim ilk defa rom yuklemem bana ayri bir zefk verdi (en iyisi resmi romdur ) ben yinede ona dondum :))

• Beğen
Tepkiler: oguzhanynr

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
cok tesekkur lederim soylediklerinin hepisini yapmisdim ve seninde soylemnen iyi oldu ama kamera sorun abi bu bi tarafa kardesim bunun neresi oyunlari rahat oynatiyor yauu resmen kasiyor kendisinin resmi romu daha guzel bide bunun android versiyonu yukseldi tamam ama ben angry birds oynarkan ikisinide mukayese etdim ama resmi rom daha rahat nyinede sagol kardesim coook guzel calishma oldu hemde benim ilk defa rom yuklemem bana ayri bir zefk verdi (en iyisi resmi romdur ) ben yinede ona dondum :))

Simdiye kadar deneyen cogu kisi oyunlar konusunda iyi oldugunu soyluyor.Ve bencede oyunlar gayet iyi calisiyor.Birde kamera sorun derken ne demek istedigini anlayamadim.Kameranin sadece 720p video ozelliginde sikinti var.Buda en kisa surede cozulecektir.

- - - Eklendi - - -

ELİNE SAĞLIK BENDE SENİN ANLATTIĞIN GİBİ ROM U KURDUM. Fakat ben telefonun kendi rom una dönmek istersem nasıl yapcm. Anlatabilir misin? Şimdiden Tşkler!!

Birde kamera yı yükledim ama çalışmadı yada ben yanlış yaptım bi kamera düzgün çalışsa:((

Kamera duzgun calisiyor eger fix paketine ragmen sorun varsa fixi yuklemeden once cwm ile advanceden fix permissons yapin ve fixi tekrar yukleyin.Kamera duzelecktir.Eski versiyona donmek icin backup ile aldiginiz yedegi restore ile gri yukleyebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: oguzhanynr

downsoon

Üye
4.1.1 jellybean üzerine bir çalışma var mı?

murat5889

Üye
selam sadikbircan kardesim.. Oncelikle sana cidden cok tesekkur etmek etmwk istiyorum.... Telefonum onceden hem cok yavasti hemde eski surumdu sonucta... Ama simdi resmen yepyeni ve hizli bi isletim sitemim oldu... Ama bi sorun var... Benim icin onemli bi srun... Bu sistemde google map ve latitude yok... Bunu bizler icin halledebilrmisin... Simdiden tesekkurler

ikosaedr24

Üye
kardesim tesekkur ederimde kamera cwm ile demissin cwm5le aynimi o dediyin :))

- - - Eklendi - - -

kardesim aynen dedigiin gibi yaptim ama installation aborted diyo ne yapmam lazim

- - - Eklendi - - -

sunuda bi coze bilsek :)) guzel olucak 720 lazim diyil kamera stabil calissin abi yeter

- - - Eklendi - - -

bide kardesim bu sorumu cevaplarsan cok sevinirim

cynogen mod 9-a cevirdim ama hoslanmadigim icin simdide kendi romunu yaziyorum ama Azerbeycanda yasadigim icin kendi ulkeme nasil rom bulabilirim her seyin calismasindan dol;ayi tabiiki bunu arasdirdim cok ulke buldum aama Azerbaycan yok halbuki uzerinde geldiyi orijinal romuyla eksiksiz calisiyordu simdi ben o romu nasil temin ede bilirim

- - - Eklendi - - -

kamerada eskisi gibi temiz cekmiyor kendi romunda bile bunun en kisa ylu nedir usta

oguzhanynr

Üye
Tmm kamerayı düzelttim ama yinede eskisine döndüm! Tşkler :)

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
selam sadikbircan kardesim.. Oncelikle sana cidden cok tesekkur etmek etmwk istiyorum.... Telefonum onceden hem cok yavasti hemde eski surumdu sonucta... Ama simdi resmen yepyeni ve hizli bi isletim sitemim oldu... Ama bi sorun var... Benim icin onemli bi srun... Bu sistemde google map ve latitude yok... Bunu bizler icin halledebilrmisin... Simdiden tesekkurler
Maps ve latitude icin uyg.lari arayip bulmaniz lazim yada bir stock ics romundan cekilmeleri gerek.Yinede en kisa surede yardim etmeye calisacagim.

- - - Eklendi - - -

kardesim tesekkur ederimde kamera cwm ile demissin cwm5le aynimi o dediyin :))

- - - Eklendi - - -

kardesim aynen dedigiin gibi yaptim ama installation aborted diyo ne yapmam lazim

- - - Eklendi - - -

sunuda bi coze bilsek :)) guzel olucak 720 lazim diyil kamera stabil calissin abi yeter

- - - Eklendi - - -

bide kardesim bu sorumu cevaplarsan cok sevinirim

cynogen mod 9-a cevirdim ama hoslanmadigim icin simdide kendi romunu yaziyorum ama Azerbeycanda yasadigim icin kendi ulkeme nasil rom bulabilirim her seyin calismasindan dol;ayi tabiiki bunu arasdirdim cok ulke buldum aama Azerbaycan yok halbuki uzerinde geldiyi orijinal romuyla eksiksiz calisiyordu simdi ben o romu nasil temin ede bilirim

- - - Eklendi - - -

kamerada eskisi gibi temiz cekmiyor kendi romunda bile bunun en kisa ylu nedir usta

Cwm ve cwm5 ayni sey 5 sadece surum numarasi cwm5 veya uzeri butun cwm recoveryleri ile sorun olusturmaz.Kendi romun icin almis oldugun yedegi restore secenegi ile geri yuklemen lazim.Tabi geri yukleme yapmadan oncede wipe islemini yapin ve ayrica mounts &storages icinden format system ile isletim sistemini komple sildikten sonra yukleme yaparsaniz sorunlarinizi cozebilir.Kamera icin bir sure daha beklemeniz gerek daha stabil bir fix yada 6.bir cm9 surumune kdr bu rom galaxy w icin en iyi ics alternatifi.

- - - Eklendi - - -

Yeni surum konuya eklendi su an mobilim fazla ozen gosteremedim daha sonra ilgilenecegim..

murat5889

Üye
kardesim cok sagol ilgin icin... Ama bi an once yardim edebilirsen cook sevinicem.. Bide ben bu isin acemisiyim... Oyle baska romlardan falan cekmeyi beceremem... :-) ama nasil oldugunu anltirsan belki onuda yapar ogrenirim sayende...

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
kardesim cok sagol ilgin icin... Ama bi an once yardim edebilirsen cook sevinicem.. Bide ben bu isin acemisiyim... Oyle baska romlardan falan cekmeyi beceremem... :-) ama nasil oldugunu anltirsan belki onuda yapar ogrenirim sayende...

Baska romdan cekme olayini bnde yapabilecegimi sanmiyorum cunku google maps ve latitude un dosyalarinin hangi dizinde olduklarini bilmiyorum.Ancak bir cozum bulur bulmaz buraya ekleyecegim.

- - - Eklendi - - -

Linkteki apkyi indirin ve kurun.Google maps in son surumudur.

ikosaedr24

Üye
kardesim cok tesekkur ederim sana u forumda cevaplarimizi buldugumuz icin o ayri bi guzellik ama benim bi sorum var cevaplandi ama sorumu eksiksiz sordugum icin senn yanildin simdi yeniden sorucam ben kendi telefonum icin orijinal tam olarak uygun romu nasil ;bula bilirim dikkat (backup almadim) yani yedekleme yapmamisdim simdi ne yapmaliyim bunu hall edersek cok sevinirim bide demissinki bu cyanogen 9 yeni surumunu ekledim nereye ekledin

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
kardesim cok tesekkur ederim sana u forumda cevaplarimizi buldugumuz icin o ayri bi guzellik ama benim bi sorum var cevaplandi ama sorumu eksiksiz sordugum icin senn yanildin simdi yeniden sorucam ben kendi telefonum icin orijinal tam olarak uygun romu nasil ;bula bilirim dikkat (backup almadim) yani yedekleme yapmamisdim simdi ne yapmaliyim bunu hall edersek cok sevinirim bide demissinki bu cyanogen 9 yeni surumunu ekledim nereye ekledin

Ana konudaki link guncellendi.Orjinal rom icin sitede galaxy serisi rom yukleme konusu var.Sabit konu halinde.Orada galaxy w icin olan anlatimda orjinal romlar icin adres verilmis.Kendin icin uygun olani indir ve yine ayni konudaki yukleme talimatlarini izle.

- - - Eklendi - - -

http://www.maxicep.com/samsung-andr...m-yukleme-surekli-guncel-surumler-517285.html linkten konuya ulasabilirsin.

tugays77

Üye
arkadaşlar daha önce soruldu mu bilmiyorum ama bu romu yükledikten sonra orjinal roma dönebilir miyiz ??? tekrar garantili hale getirmek için ?

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar daha önce soruldu mu bilmiyorum ama bu romu yükledikten sonra orjinal roma dönebilir miyiz ??? tekrar garantili hale getirmek için ?

Recovery den aldığınız yedeği geri yükleyerek yada yukarıda verdiğim linkteki konudan yararlanabilirsiniz.

Üst Alt