N9 NitDroid ICS+Jb Alpha Release kurulum+ Alpha #5 Jb video+ Adım Adım kurulum

Sponsorlu Bağlantılar

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
Tatil dolayısıyla pek takip edemiyorum takip eden arkadaşlarında belirttiği gibi alpha 4'ü sunmuş e-yes. Tahminim alpha 4'ün android 4.1 ile sunulmasıydı anlaşılan o ki gene 4.0.4 ile sunuldu. Minör ve majör bug fixler gelmiş alpha 3'e nazaran. Birazdan kuracağım izlenimlerimi belirtirim. Beta yada bir sonraki alpha sürümü Android 4.1 Jelly bean olarak sunulabilir çünkü geçenlerde bir tweeti buna dairdi.

Birde cihazı pr 1.3'e güncellemeyi düşünüyorum bakalım şimdilik bu şekilde deneyelim. Pr 1.3 içinde kurulum aktarılmış.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Tatil dolayısıyla pek takip edemiyorum takip eden arkadaşlarında belirttiği gibi alpha 4'ü sunmuş e-yes. Tahminim alpha 4'ün android 4.1 ile sunulmasıydı anlaşılan o ki gene 4.0.4 ile sunuldu. Minör ve majör bug fixler gelmiş alpha 3'e nazaran. Birazdan kuracağım izlenimlerimi belirtirim. Beta yada bir sonraki alpha sürümü Android 4.1 Jelly bean olarak sunulabilir çünkü geçenlerde bir tweeti buna dairdi.

Birde cihazı pr 1.3'e güncellemeyi düşünüyorum bakalım şimdilik bu şekilde deneyelim. Pr 1.3 içinde kurulum aktarılmış.

Bekliyoruz dostum.

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
Evet Nitdroid Alpha 4 ilk izlenimlerim sistem gerçekten akıcı ekranda var olan sağa sola geçişlerde ortaya çıkan gfx sorunu kalkmış. Ekran kilidi çok hızlı şekilde açılıyor. Cihazın viber üzerindeki ahize sesi mükemmel. Biraz cızırtı var ama acayip yüksek ses vermekte viberle yaklaşık on dakika forumdan Uruloki ile görüşme yapıldı. Seste bir sorun gözlemlemedim. Şuan için ilk izlenimlerim bunlar izlenimlerimi aktarmaya devam edeceğim.

Uruloki

Uruloki

Üye
ne 10 dk tam 15:41 surdu

pRime.

pRime.

Üye
bensiz nasıl sohbet yaparsınız? :D

Silinen Üye 1833842

Silinen Üye 1833842

Kapalı Hesap
http://www.meegoturkiye.org/forum/n9-i%C3%A7in-nitdroid?page=1#comment-14872 linkte galaxy s2 ye fark atmış ama ikisindede android 4 yüklü grafik skoru n9daha fazla. Buna ne demeli.

İşte N9 farkı :D

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
Evet arkadaşlar e-yes yeni attığı tweetde cihaza Android 4.1 Jelly Bean yüklemiş olduğunu gösterdi bir sonraki nitdroid sürümü Android 4.1 tabanlı olabilir :)

• Beğen
Tepkiler: frankendream ve Cihanî Sultan

Lenneth

Üye
Evet arkadaşlar e-yes yeni attığı tweetde cihaza Android 4.1 Jelly Bean yüklemiş olduğunu gösterdi bir sonraki nitdroid sürümü Android 4.1 tabanlı olabilir :)

Performansi hakkinda bilgi vermis mi ?

4.1 in performansini cok merak ediyorum.

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
pRime.

pRime.

Üye
Görsel olarak harika, insallah performans olarakta harikadir,

sanki eski hali performans'ta çok kötüymüş gibi konuşuyorsun Hakan. ben gördüm ve orjinal android cihazları kadar iyi çalışıyor.

Lenneth

Üye

sanki eski hali performans'ta çok kötüymüş gibi konuşuyorsun Hakan. ben gördüm ve orjinal android cihazları kadar iyi çalışıyor.

Nerdeyse butun gecis efektleri takiliyordu Serdar izledigim videolarda alpha 4ile duzelttiyse bilemeyecegim.

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar takılma vs... konularını başka konularda tartışabilirsiniz. Ya da özel mesaj yoluyla konuşabilirsiniz. Bu konu nitdroid gelişmelerini sunmak ve ileride anlatım yapmak amacıyla açılmıştır. Tartışma ortamına çevirmeyelim lütfen.

pRime.

pRime.

Üye
Nerdeyse butun gecis efektleri takiliyordu Serdar izledigim videolarda alpha 4ile duzelttiyse bilemeyecegim.

benim kullandığım bütün android cihazlarda aynı durum var ama ben bir şey diyor muyum?

- - - Eklendi - - -

he bu arada Hakan iphone'u jailbreakledin mi? sana bir iki tweak ismi ve depo adresi vereyim de şu android'in daha iyi olduğu düşüncesinden vazgeç. :)

Üst Alt