Youtube Upload Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Youtube Upload Sorunu
1 seneden beri youtubea video upload ettiğimde ister avi olsun ister mpeg ,mp4,flv farketmiyor videolarda bozukluk oluyor. Her yeri karman çorman bozuk bozuk bir görüntü geliyor. Bir video çektim 2 gün önce 1.5 gblık upload ettim sabah kalktım bir baktım hayalkırıklığı. Seste falan 0 sorun faket görüntü saçma sapan birbirine karışık , beyaz beyaz çizgiler yanıp sönüyor. Heryerde aradım fakat hiçbiyerde bulamadım. Nasıl yapacam bunu Allah rızası için biri yardım etsin yaw :(

abandonware

abandonware

Üye
1.5 gblik video hiç upload edilirmi? onun önce boyutunu kucultecen ardından format factory gibi bir yazılımla donusturecen. serverler videoyu sıkıştırıyordur.

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
1.5 gblik video hiç upload edilirmi? onun önce boyutunu kucultecen ardından format factory gibi bir yazılımla donusturecen. serverler videoyu sıkıştırıyordur.
1- küçültünce çözünürlük azalmazmı ?
2- 10 mblık bir mpeg videomu upload ettim oda öyle bozuktu. + 60 mblık cam stuido kaydımı koydum oda aynıydı.. Bi çözüm lütfen yaw...

abandonware

abandonware

Üye

1- küçültünce çözünürlük azalmazmı ?
2- 10 mblık bir mpeg videomu upload ettim oda öyle bozuktu. + 60 mblık cam stuido kaydımı koydum oda aynıydı.. Bi çözüm lütfen yaw...

ha o zaman bilemem hiç yuotubeye upload etmedim. bu sırada maxicep e pek bakan olmuyor (pc konusunda) bu sebepten donamin haber veya chip yada pcnet gibi bir siteye aç bu konuyu belki o zaman yardım edecek biri çıkar.

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
ha o zaman bilemem hiç yuotubeye upload etmedim. bu sırada maxicep e pek bakan olmuyor (pc konusunda) bu sebepten donamin haber veya chip yada pcnet gibi bir siteye aç bu konuyu belki o zaman yardım edecek biri çıkar.
Oralarda baktım benle aynı sorunu yaşayanlar var. Hepsi dırdırdır konuşmuş ama hiçbirinde sonuca ulaşan yok. Çok saçma bi durum ne yapıcam ben yaw :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt