AYNA
Üye
galaxy s2 android deneyimi..
Merhaba arkadaşlar ben yıllarca symbian kullanmış biri olarak 2 aydır android kullanıyorum.galaxy s2 aldım.android symbiana kıyasla olsun çok üstün bir işletim sistemi.yani gözüme çarpan şeyler öncelikle görsellik,hız,pil kullanım detayları ve grafiği,ayarlar menüsü fonksiyonları,sosyal paylaşım yönünden iyi yani birçok açıdan çok memnun kaldım çok güzel android tek eksiği şarjının az gitmesi ilk aldığımda baya sinir oldum sonradan alıştım açıkçası.ama gel gelelim bir türlü ısınamıyorum androide yani symbianın tadını vermiyor be abi.symbian kullanırken telefondan hiç bıkmazdım elimden düşürmezdim bu android öyle değil s2 var bıktım bile yani.çok uygulama oyun felan filan hikaye bence.symbian androide göre kötü ve ölüyor olabilir ama symbian bambaşka bir işletim sistemi senelerdir alışmışız yani.şimdi nokia 808 mi galaxy s2 mi deseler 808 derim yani hiç düşünmeden.bunları neden mi yazdım deneyimimi anlattım symbiandan androide geçecek arkadaşlara yardımcı olmuş olurum hem.birde androidde symbiandaki gibi profiller yok oda çok sinir bir olay..

adam sana sadece android'in rahatlığı dokunmuş ki androidi bu dere eleştirip symbianı övdüğü söylemiş ortada yanlış anlaşılacak bi durum yok tartışmayada gerek yok konuyu açan arkadaş biraz sen yanlış anladın galiba 

İşte budur