galaxy s2 android deneyimi..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s2 android deneyimi..
Merhaba arkadaşlar ben yıllarca symbian kullanmış biri olarak 2 aydır android kullanıyorum.galaxy s2 aldım.android symbiana kıyasla olsun çok üstün bir işletim sistemi.yani gözüme çarpan şeyler öncelikle görsellik,hız,pil kullanım detayları ve grafiği,ayarlar menüsü fonksiyonları,sosyal paylaşım yönünden iyi yani birçok açıdan çok memnun kaldım çok güzel android tek eksiği şarjının az gitmesi ilk aldığımda baya sinir oldum sonradan alıştım açıkçası.ama gel gelelim bir türlü ısınamıyorum androide yani symbianın tadını vermiyor be abi.symbian kullanırken telefondan hiç bıkmazdım elimden düşürmezdim bu android öyle değil s2 var bıktım bile yani.çok uygulama oyun felan filan hikaye bence.symbian androide göre kötü ve ölüyor olabilir ama symbian bambaşka bir işletim sistemi senelerdir alışmışız yani.şimdi nokia 808 mi galaxy s2 mi deseler 808 derim yani hiç düşünmeden.bunları neden mi yazdım deneyimimi anlattım symbiandan androide geçecek arkadaşlara yardımcı olmuş olurum hem.birde androidde symbiandaki gibi profiller yok oda çok sinir bir olay..

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

cyber

cyber

Üye
Bunu cep telefonları genele açsaydın

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
yanlış oldu o zaman pardon yöneticiler taşısın.

ersinbakar

ersinbakar

Üye
android e geçektir nokia da

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
nokia androide geçmezki!

anılbaran

anılbaran

Üye
808 güzel kötü değil kı tavsiye ederim :)

- - - Eklendi - - -

808 güzel kötü değil kı tavsiye ederim :)

___kaptan___

___kaptan___

Üye
hey hey heeeeyy :nono: adam sana sadece android'in rahatlığı dokunmuş ki androidi bu dere eleştirip symbianı övdüğü söylemiş ortada yanlış anlaşılacak bi durum yok tartışmayada gerek yok konuyu açan arkadaş biraz sen yanlış anladın galiba :)

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
android e geçektir nokia da

Hayal kurmaya devam edin siz -.-

Ayrıca şu sıralar herkes bu konuları açıyor tamam amacınız kötü olmayabilir ama cidden baydı.Bu tarz bir incelemeyi yapacaksa doğru düzgün bu işlerden cidden anlayan kişiler detaylarıyla beraber yapmalılar...

___kaptan___

___kaptan___

Üye

Ayrıca şu sıralar herkes bu konuları açıyor tamam amacınız kötü olmayabilir ama cidden baydı.Bu tarz bir incelemeyi yapacaksa doğru düzgün bu işlerden cidden anlayan kişiler detaylarıyla beraber yapmalılar...

+ 1 :)

Jelly Bean

Jelly Bean

Üye

Katılıyorum :oke:

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Lütfen bir konuda tartışırken kırıcı uslup kullanmayalım konu amacı dışında sözler sarfetmeyelim.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
808 ve s2 ayri dunyalarin telefonlari zaten.karsilastirmak mantiksiz ayrica konuda androide gececek arkadaslara yardimci olur demissin de konu nesnellikten uzak tamamen oznel ve kisisel gorus..sunu da belirteyim android agir ve symbian a gore karisik bir sistem bunu bilerek almalisiniz kardeslerim telefonlarinizi..:)

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
808 ve s2 ayri dunyalarin telefonlari zaten.karsilastirmak mantiksiz ayrica konuda androide gececek arkadaslara yardimci olur demissin de konu nesnellikten uzak tamamen oznel ve kisisel gorus..sunu da belirteyim android agir ve symbian a gore karisik bir sistem bunu bilerek almalisiniz kardeslerim telefonlarinizi..:)

:good: İşte budur :ehe

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
incitemfm

incitemfm

Üye
808 kameradan ibaret bir telefon başka hiçbir işe yaramaz alıp elinize bi inceleyin biraz oynayın bide s2 ile oynayın

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
808 kameradan ibaret bir telefon başka hiçbir işe yaramaz alıp elinize bi inceleyin biraz oynayın bide s2 ile oynayın

Zaten gidipte performans sunacağız diye reklam yapmıyor -.- Hala başka telefonlarla 808'i kıyaslıyorsunuz...

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

ben şahsen ikisini de inceledim 808 in tek eksiği tarayıcısıdır.

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
arkdaşlar ben zaten kışısel görüşümü deneyimimi belirttim yani.808ide s2 ile karşılaştırmak değildi amacım android ile symbianı karşılaştırdım telim s2 iydi symbiandan örnek vermek istedim en iyi telefonu hangisi 808 oldugu için onu örnek verdim yani.kendi görüşümde incelememde detay isteyen arkadaşlar sorsun cevaplıyayım bu kadar kasmaya gerek yok yani.iki işletim sisteminide kullandım ve görüşümü belirttim yani.

- - - Eklendi - - -

şimdi bazıları çıkar androidle symbian karşılaştırılır mı symbian ölen bir işletim sistemi android ağır yok bilmem ne yorumlar yazacaklar.ben ikisinide kullandım symbian daha zevkli geldi yani alışkanlıktanda kaynaklanıyor biraz bu durum tabikide.ben şahri fikrimi belirttim.android süper güzel ama symbianında kendine has güzellikleri var yani bundan dolayı symbiandan vazgeçemediğimi dile getirmek istedim.

hunter41

hunter41

Üye
kangren olmuş bir sistem olan symbian can cekişirken hala bunu nasıll iyi diyorsun şaşırdım dogrusu

incitemfm

incitemfm

Üye
android le symbian karşılaştırmak için symbian play store gerekir öncelikle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt