Nokia 701 telefonuma format attım sonra...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

loisgarcia

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 701 telefonuma format attım sonra...
Arkadaşlar 701 telefonum var ayarlardan buna format attım. Yalnız bazı kendi çektiğim resimleri ve videoları açmıyor , ama yeni çektiklerimi açıyor ve bluetooth la müzik gönderdiğimde formattan sonra mesaj olarak almaya başladı. Bunun nedeni ne olabilir ve eski haline nasıl getiririm acaba?

asigsasi

asigsasi

Üye
flaş atarak

loisgarcia

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler. Flash atmayı araştırdım phoenix adlı program gerekiyormuş yalnız saatlerce uğreştım ya indiremedim yada dosyadan çıkaramadım programa ulaşmamda yardımcı olabilirmisiniz?

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Hard format at ugrasma o kadar. Telefon kapaliyken menu+kamera+ses kisma+acma tusuna basili tut acilana kadar...

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Hard format atma sakın dostum cihazı kullanamazsın 701 in adeta 3310 olur belle li cihazlarda hard format yanlış bir çözüm soft format denenebilir cihazda *#7370# yap ardından güvenlik kodunu gir ve bekle cihaz eski haline dönecekdir eğer buda çare olmazsa flash atmakdan başka çözüm yok ...

• Beğen
Tepkiler: loisgarcia
backwater

backwater

Üye
arkadaşım googleye phoenix 2012 diye yaz arattır bul indir kur bilgisayarına daha sonra navifirmden telefonun için olan yazılımı bul flash at hiç bi sorunun kalmasın

loisgarcia

Üye
    Konu Sahibi
Hard format atmak istemiyorum bütün programlar siliniyor çünkü. Ayarlardan format atmıştım oda, *#7370# soft farmatla aynı sanırım. Şuan sadece phoenix programına ihtiyacım var indirmeye çalışıcam, diyer program tamam, yardımlarınız için teşekkürler.

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Sen hard format at istedigin tum program oyun falan hepsini ben sana upload edecem kardesim... Sitemizde hepsi mevcut hatta magaza ve fotograf video duzenleyici falan hepsi var...

- - - Eklendi - - -

Sen hard format at istedigin tum program oyun falan hepsini ben sana upload edecem kardesim... Sitemizde hepsi mevcut hatta magaza ve fotograf video duzenleyici falan hepsi var...

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
hard atmanı tavsiye ederim hız açısından süper oluyor eksik uygulamaları sitemizden tamamlarsın yok ben orjinal takılcam diyorsan flash flash flash

loisgarcia

Üye
    Konu Sahibi
Soft format attım zaten format'a gerek yok. Phoenix indiremedim sadece, varsa onu isterim, bu konuda bir yardım bekliyorum, teşekkürler.

spartaks

Üye
Arkadaşlar ben de nokia 701 telime hard format attım ve şu an telefon çok sade oldu.Yani ilk gün aldığım gibi değil,uygulamalar filan hiç yok bunları nasıl geri getireceğim.Teli alalı daha 1 hafta oldu da...Teşekkürler.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
flash atmalısın

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
tüm orjınal uygulamaları geri yüklemen için flash şart mağazayı yüklemek istiyorsan 3.30 sürümünü yükle haritalar forumda var video ve resim düzenleyici varmı bilemiyorum ama bunları tek seferde yüklemek icin navifirm ve phoenix le flash atmalısın.

spartaks

Üye
[ENGİN];5085953' Alıntı:
tüm orjınal uygulamaları geri yüklemen için flash şart mağazayı yüklemek istiyorsan 3.30 sürümünü yükle haritalar forumda var video ve resim düzenleyici varmı bilemiyorum ama bunları tek seferde yüklemek icin navifirm ve phoenix le flash atmalısın.

Peki arkadaşım,flash atmadan önce simkartı çıkarmalımıyız bir de telefon açıkmı olacak flashlama esnasında yoksa kapalı mı?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Peki arkadaşım,flash atmadan önce simkartı çıkarmalımıyız bir de telefon açıkmı olacak flashlama esnasında yoksa kapalı mı?
Çıkarmana gerek yok, açık olarak flaslama işlemini yapabilirsin.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Flash attığınızda da orjianlinde olmayan her oyun, uygulama silinecek. Sorunun en güzel çözümü dosya yöneticisinden rehber+mesajlar+ajandayı yedekleyip hard format atmak. Sonrasında da Nokia suite üzerinden orjinal yazılımı yeniden yükleyerek güncellemek. En son işlem de dosya yöneticisinden rehber ve mesajları geri yüklemek ;)

spartaks

Üye
Flash attığınızda da orjianlinde olmayan her oyun, uygulama silinecek. Sorunun en güzel çözümü dosya yöneticisinden rehber+mesajlar+ajandayı yedekleyip hard format atmak. Sonrasında da Nokia suite üzerinden orjinal yazılımı yeniden yükleyerek güncellemek. En son işlem de dosya yöneticisinden rehber ve mesajları geri yüklemek ;)

Niye o zaman flash atmalısın diyorlar onu anlamıyorum!!!

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
her soruna flash at denilmez elbet yazılımsan büyük bir sorun olmadıkça

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt