808 çıktığı halde neden hala oyun gelmiyor ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NokiaAltıYüzÜç

NokiaAltıYüzÜç

Üye
    Konu Sahibi
808 çıktığı halde neden hala oyun gelmiyor ?
Arkadaşlar bildiğim kadarıyla 808 belle symbian3 tabanlı, nokia 1500tlye cihaz çıkartıyo fakat ardından neden oyun gelmiyo tamam bu cihazı alacaklar KAMERASI için alacak ama cihaza özel 2-3 tane oyun uygulama çıkması gerekmezmiydi ?

EDİT : MEDYA CİHAZI OLDUGUNU BİLİYORUZ KONUNUN BAŞLIĞINI OKUYUP KONUNUN İÇİNİ OKUMAYIP YORUM YAPMAK İÇİN YAPANLAR LÜTFEN BAŞKA BİR KONUYA GİTSİN LÜTFEN.

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Daha cihaz yeni çıktı. Ayrıca piyasaya "cihazınız oyun dolacak" sloganıyla çıkmadı. 808 multimedya cihazı. Fazladan uygulama ve oyun bekleyene göre değil.

TransformerS34

Üye
hacı o telefon oyun uygulama konusunda tabiri caizse ölü doğdu.

• Beğen
Tepkiler: Dede
keys1903

keys1903

Üye
alan oyun beklıycekse havasını alır

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar bildiğim kadarıyla 808 belle symbian3 tabanlı, nokia 1500tlye cihaz çıkartıyo fakat ardından neden oyun gelmiyo tamam bu cihazı alacaklar kamerası için alacak ama 3-4 tane oyun neden yaptırmıyor nokia ?
Arkadaşım bunu mahsus mu yapıyorsunuz ya,o cihazı alan kişiler symbian ın oyun ve uygulama durumunu bilerek alıyor.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Oyunlar artık hayal oldu kamerasıyla satmaya çalışıyorlar.

El-CD

El-CD

Üye
nokia artık symbian'a değil wp ye destek verecek

15097

15097

Üye
Oyun için Symbian alınmaz bence :hmmm

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Nokia kimseye oyun sözü vermedi

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ayrıca bildiğim kadarıyla zorla satmıyorlar. :hmmm

djhiguramos

djhiguramos

Üye
Bazı manyak fanları tarafından android in portlanmasını umduğum harika telefon tabi portlandıktan sonra iyi bir kamera yazılımı gerekecek o nasıl olur bilemem.

umt07

umt07

Üye
Şuan üreticiler ceplerinden taşan parayı yerden eğilip almazken, android hala deli gibi müşteri toplarken, elop symbianı bitiryoruz derken, windows phoneler ve windows 8 merakla beklenirken, nokia fabrikalarını çine taşıyıp windows ortaklığıyla mutlu mutlu win8 hazırlıkları yaparken, ve hala symbian die bi işletim sisteminin adını duyanların sayısı bi avuçken(eski serileride katarsak kullannanın çok çok fazla ama aını bilmeyenlerin az diyorum burda) ​Siz olsanız oyun üretir miydiniz??

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

PixelWolf

Üye
ölü sisteme niye oyun gelsin ki

asigsasi

asigsasi

Üye
2016 ya 4 sene var ne biliyorsunuz oyun çıkmayacağını ben telefon alırken oyun oynamak için almadım multimedya diye aldım VE nokia kolay kolay ölmez merak etmeyin

• Beğen

mesut1979

Üye
2016 ya 4 sene var ne biliyorsunuz oyun çıkmayacağını ben telefon alırken oyun oynamak için almadım multimedya diye aldım VE nokia kolay kolay ölmez merak etmeyin

nokia ya birsey olmazda symbian bitti artik bundan sonra dogru düzgün program oyun ne cikmaz zaten uzun zamandir cikmiyorda, onceden nokianin özelligi kendi sistemi symbian ile birinciydi ileride wp8 ile birinci olsa nile eski üzellihi olmaz ha nokia kullanmissin ha samsung veya htc.

erdgnblt

erdgnblt

Üye
808 kamera telefonu. Onu tasarladıktan sonra hangi işletim sistemine katcaklarını düşünmüş ve testler yapmışlar. Çıkarken ellerinde en iyi bildikleri işletim sistemi symbian olduğundan symbiana çıkardılar.

808 Kamera telefonudur. Ben pankartlarda reklamlarda oyun resmiyle değil çektiği fotoğraflarla görüyorum tanıtımlarını.
808 alan birisi kamerayı kapatıp oyun oynamak istemez.

Son bi aşama vardı oda facebooktu. 41 Mp lik 2012 model bir telefon m.facebook.com da mobil sürüm kullanırsa ayıp olurdu. Touch yaptılar. Fp1-2 için :)

• Beğen
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
1 yıl önce desteği kestiği işletim sisteminin ürününü çıkaran marka:nokia. hiç olmazsa wp ile felan gelseydi.
(yukarıdaki kelime oyununda mübalaa sanatı kullanılmıştır.

erdgnblt

erdgnblt

Üye
1 yıl önce desteği kestiği işletim sisteminin ürününü çıkaran marka:nokia. hiç olmazsa wp ile felan gelseydi.
(yukarıdaki kelime oyununda mübalaa sanatı kullanılmıştır.

Onu tasarladıktan sonra hangi işletim sistemine katcaklarını düşünmüş ve testler yapmışlar. Çıkarken ellerinde en iyi bildikleri işletim sistemi symbian olduğundan symbiana çıkardılar.

:) :) :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt