808 çıktığı halde neden hala oyun gelmiyor ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NokiaAltıYüzÜç

NokiaAltıYüzÜç

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım bunu mahsus mu yapıyorsunuz ya,o cihazı alan kişiler symbian ın oyun ve uygulama durumunu bilerek alıyor.

yapma allah aşkına sadece medyası için alanlara lafım yok ama diğerleri neden oyun çıkmayacak diye görücez söylencek 2 ay sonra içinde olmadan insan anlamıyo durumu

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Bazı manyak fanları tarafından android in portlanmasını umduğum harika telefon tabi portlandıktan sonra iyi bir kamera yazılımı gerekecek o nasıl olur bilemem.

Yalnız bunun için bootloader'ının kırılması lazımki bu güne kadar yapılmayan şey bundan sonra yapılamaz.Yani boşuna hayal kurmayalım.

seyfipasa

seyfipasa

Üye
41mplik bi telefonu oyun oynamak için alacak kadar çılgın görmedim :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
ya şahsen ben bir daha symbian alıcağımı düşünmüyorum wp nasıl olur çıkmadan konuşmak yersiz ama bu telefonun ayrı bir yeri var hani pek hoşuma gittiğini söyleyemem ama atıyorum sürekli gezi yapıyorsam ve fotoğrafa meraklı biri olsam gidip oyun için android alıcağıma fotoğraf için bunu alırım yani burda tartışmanın bir anlamı yok herkesin kriterleri farklı

Dimi3

Dimi3

Üye
Anna beklendi olmadı. Belle beklendi olmadı. 2. nesiller beklendi olmadı. FP1 beklendi olmadı.. Oyun beklemek için fazla geç değil mi ?

caglar b

caglar b

Üye
beyler sonuç olarak symbian=nerede o eski bayramlar

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
o_O
:cnfsd:

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Adamlar multi medya cihazı çıkartıyor bizim türkler oyun cihazı muamelesi yapıyor. Nokianin yapacağı belli bir oyun konsolu çıkartıp bu tartışmalara son vermek olacak :)

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Forumda bütün yorumları okuyorum ; İnsanlar bilgilerini paylaşacağı yerde üsteki yorumcuyu yada konu açanı bir kırma bir küçük düşürme peşinde. Arkadaşlar Bilginiz varsa paylaşın yoksa susun oturun yerinize. İnanın sizin yorumlarınızı okuyan bir insanın bilgisi varsa da paylaşmaz. Adamı herşeyden soğutmayın.

• Beğen
Tepkiler: NokiaAltıYüzÜç
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Sen sorunda oyun uygulama gelmemelimi gelmiyor mu demişsin gayet normal bir şekilde multimedya cihazı olarak üretildiğinden market kaygısı yok gibi cevaplar almışsın.2-3 uygulama oyun gelmez çünkü Nokia Symbian desteğini çekti.Zaten az olan parasını daha fazla Symbian'a harcamayacaktır.Sebebi de bu.Bu telefonu alan insanda bilinçli bir kullanıcı ise bunları araştırır, öğrenir ondan sonra alır.Zaten bilinçsiz bir kullanıcı ise yapacak bir şey yok.Nokia'da zaten bunu böyle lanse etmeye çalışıyor elinden geldiğince.En basitinden bir örnek vereyim National Geographic dergisine üyeliğim var ve son gelen sayının ilk sayfalarda 808'in reklamı vardı.Reklamı görsen fotoğraf makinesi reklamı sanarsın.2 sayfalık reklamda diğer telefon reklamlarında olan işletim sistemini marketini bırak işlemcisi ve telefon özellikleri bile verilmemiş sadece kamera özelliklerinden ve çektiği fotoğraflardan bahsedilmişti.Arkadalarda bir fotoğraf makinesinin reklamı var ve onda bile kamera dışında özelliklerden bahsedilmiş.Kısacası Nokia bu telefonu zaten belli bir kesim için yaptı eğer oyun istiyorsan şimdilik Nokia'dan en azından 808'den uzak dur uyarısını kendisi bile yapıyor daha fazla bilinçsiz eleştiri almamak için.

Tuba

Tuba

Üye
Konudan tartışma mesajları silinmiştir Lütfen incitici ve kırıcı mesajlar yazmayın...
Ayrıca herkes hangi telefonu alırken gayet bilinçli bir şekilde alıyor...
kamerası için ? mi oyun için mi ? uygulamalar için mi ? olacağını almadan önce karar veriyor oyun oynamayacak bir kişinin kamerası için telefon alıp o yönde seçim yapması üzerine bir konu açıp tartışmaya gerek yok....

• Beğen
Tepkiler: _ardaa ve Cihanî Sultan
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt