ogzhnoTr
Üye
5230 Şarj Olmuyor. [Çözüldü]
Sorunum :
Telefonumu şarja takıyorum ekranda "Şarj olmuyor." yazıyor. Sorun bataryadamı telefondamı bilmiyorum. Bataryayı deniyebileceğim başka telefonda yok. Bu sorunu daha önce yaşayanlardan tek öğrenmek istediğim. : Sorun telefondamı yoksa bataryamı ölü ?
Benim Çözümüm :
Telefonumu yaklaşık 12-15 saat kapalı bıraktım. Sonra kendiliğinden şarj olmaya başladı. Sanırım bataryaya çok yüklenmekten oluyor. Hem müzik dinleyim hem mesajlaşıp hemde internette dolaşınca böyle oluyormuş.
Mckinqo06'nın çözümü (Kesin değil)
Telefonumu şarja takıyorum ekranda "Şarj olmuyor." yazıyor. Sorun bataryadamı telefondamı bilmiyorum. Bataryayı deniyebileceğim başka telefonda yok. Bu sorunu daha önce yaşayanlardan tek öğrenmek istediğim. : Sorun telefondamı yoksa bataryamı ölü ?
Benim Çözümüm :
Telefonumu yaklaşık 12-15 saat kapalı bıraktım. Sonra kendiliğinden şarj olmaya başladı. Sanırım bataryaya çok yüklenmekten oluyor. Hem müzik dinleyim hem mesajlaşıp hemde internette dolaşınca böyle oluyormuş.
Mckinqo06'nın çözümü (Kesin değil)
İlk telefonum 3310'du onada aynısı olmuştu bataryayı suda yıkadım kuruttum iyice sonra öyle sorun vermemişti. Önerim bataryayı çıkart sağa sola 50 saniye salla. Sonra bataryann o 3 tane altın renkli yeri varya orayı ıslak bir bezle iyice sil. İnşallah olur
komiksin. Ekranda şarj oluyor yazıyordur ya da hiçbir değişim olmaz.

vala çok garıp hç 5230da olmadı benm