5230 Şarj Olmuyor. [Çözüldü]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
5230 Şarj Olmuyor. [Çözüldü]
Sorunum :

Telefonumu şarja takıyorum ekranda "Şarj olmuyor." yazıyor. Sorun bataryadamı telefondamı bilmiyorum. Bataryayı deniyebileceğim başka telefonda yok. Bu sorunu daha önce yaşayanlardan tek öğrenmek istediğim. : Sorun telefondamı yoksa bataryamı ölü ?

Benim Çözümüm :

Telefonumu yaklaşık 12-15 saat kapalı bıraktım. Sonra kendiliğinden şarj olmaya başladı. Sanırım bataryaya çok yüklenmekten oluyor. Hem müzik dinleyim hem mesajlaşıp hemde internette dolaşınca böyle oluyormuş.

Mckinqo06'nın çözümü (Kesin değil)

İlk telefonum 3310'du onada aynısı olmuştu bataryayı suda yıkadım kuruttum iyice sonra öyle sorun vermemişti. Önerim bataryayı çıkart sağa sola 50 saniye salla. Sonra bataryann o 3 tane altın renkli yeri varya orayı ıslak bir bezle iyice sil. İnşallah olur

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
soket girişinde sorun olabilir kvkya götür

hackedbygobel

Üye
ekranda şarj olmuyor yazar mi kardeşim ya. :D komiksin. Ekranda şarj oluyor yazıyordur ya da hiçbir değişim olmaz.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
Resminimi çekiyim ? Bunumu istiyorsun ? Kör değilim yardımcı olmayacaksan mesaj atma.

- - - Eklendi - - -

soket girişinde sorun olabilir kvkya götür

Ben ne diyorum sen ne diyorsun. Ben asla kesin sonuç bulmadan bişey yapmam.

ecel54

ecel54

Üye
bence sorun telefonda

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
Ekreem :dover: :ehe

ecel54

ecel54

Üye
bunu nasıl kanıtlayabilirim dersen başka batarya takmadan kanıtlayamam :D. sorun giriş yerinde gibi gözüküyor. sen yinede yazılımı yeniden flashla sorun devam ederse başka batarya tak yine devam ederse sorun girişte, telefoncuya götür

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
Şöyle bişey daha var : Telefonun batarya boş. Şarjı takınca açılıyor ama şarj olmuyor. O zaman sorun bataryada. Ama yinede başka batarya takıp denemek istiyorum. O zaman kesinlikle bataryada demektedir.

ecel54

ecel54

Üye
Şöyle bişey daha var : Telefonun batarya boş. Şarjı takınca açılıyor ama şarj olmuyor. O zaman sorun bataryada. Ama yinede başka batarya takıp denemek istiyorum. O zaman kesinlikle bataryada demektedir.
telefoncuya git yeni batarya alacam de çalışıyomu diyede bi bakmak iste baktıktan sonra alma :D

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
Yok olmaz öyle :D Arkadaşlarımdan bulmam gerek :/ Ya da ablamlara gitmem gerek. Bence sorun bataryada.

sinanorta

sinanorta

Üye
Sorun büyük ihtimalle bataryada. Zaten şarj cihazını telefon algıladıysa sorun girişte veya şarj cihazında değildir diye düşünüyorum.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
Sorun büyük ihtimalle bataryada. Zaten şarj cihazını telefon algıladıysa sorun girişte veya şarj cihazında değildir diye düşünüyorum.

Haklısın. Çok yüksek ihtimal bataryada ama ben yinede emin olmak istiyorum.

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
kardş anlaşamıyoruz bz senle ama soyle soyleym ılk telm 3310du onada aynısı olmustu bataryayı suda ykadm kuruttm ıce ondan sonra ole sorun vermemştı sana onerm bataryayı çkart saga sola salla 50sn. Sonra bataryann o 3tane altn renklı yerı varya orayı tukurukle once sonra sil bezle iyice inş. Olur

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
Deniyim bi. Ama tükürük : asla :ehe Suyla yıkarım :ehe

- - - Eklendi - - -

Denememe gerek kalmadı :ehe Telefon kendiliğinden düzeldi. Çok garip acaba neden böyle oldu ?

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
:) vala çok garıp hç 5230da olmadı benm

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu gereğinden fazla kullanıyorum. Mesajlaşıyorum, internette dolaşıyorum, müzik dinliyorum. Sanırım fazla yüklendim bataryaya..

ecel54

ecel54

Üye
Telefonu gereğinden fazla kullanıyorum. Mesajlaşıyorum, internette dolaşıyorum, müzik dinliyorum. Sanırım fazla yüklendim bataryaya..

bence girişte bi çıkma temassızlık falan oldu sonra düzeldi :D. daha sonra tekrarlar

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
Evde 2 tane şarj var 2 tane biri orjinal biri yan sanayi ben yan sanayi kullanıyorum annemle babam orjinali. İki şarjıda denedim olmadı. Ama bugün oldu o.o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt