Yeni Nesil Sömürgeci Sistem

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Zamanında Knight Fight'a para verdiğimi bilirim o da sıralamada ilk yüze girmek için. O da çok pişman olmuştum tövbe ettim zaten bir daha asla para vermem sanal şeylere.

KayraBey

KayraBey

Üye
Bende Travian oyunu için para vermiştim ama Eyüp Camii'nde Cuma kilip tövbe ettim :)

TheCower

TheCower

Üye
Ben hiç vermedim :D

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
bende wolfteam a kaç lira verdim kim bilir:ehe oyunda koskoca yıldızdım bee:D ama tövbe...bi daha hayatta sanal şeylere para vermem

tempestshine

tempestshine

Üye
Sanal şeylere para vermekten saçma birşey yok.Wolfteam bende oynuyorum.Milyonlarca dolar istiyorlar senden.Ne için uyduruk bir silah için.Üstelik sanal gerçek bile değil.

doctorrr

doctorrr

Üye
çok absürd bişey bu ya :D

pRime.

pRime.

Üye
ios için iap cracker ve iap free öneririm. Çoğu oyunda oyun içi satın alımlarını bedavaya getiriyor

PriZm

PriZm

Üye
ios için iap er ve iap free öneririm. Çoğu oyunda oyun içi satın alımlarını bedavaya getiriyor
bu tür tweakleri yapınca kasma oluyormu? sen ipad kullanıyordun sanırım serdar o yüzden soruyorum :ehe

pRime.

pRime.

Üye

bu tür tweakleri yapınca kasma oluyormu? sen ipad kullanıyordun sanırım serdar o yüzden soruyorum :ehe

yok hıza kesinlikle bir etkisi yok ancak bazı tweakler ram harcıyor.

bu arada iphone 3gs ve ipod touch 4 var.

PriZm

PriZm

Üye

yok hıza kesinlikle bir etkisi yok ancak bazı tweakler ram harcıyor.

bu arada iphone 3gs ve ipod touch 4 var.

hmm tamam:oke:

ileride ios a geçeceğim sanırım o yüzden sormuştumda :ah:ehe

avcitalip

avcitalip

Üye
Hergün bu sistem daha da geliştiriliyor. Öyle bir zaman gelecek ki, telefonu açık tutmak için bile aylık ücretler ödeyeceğiz. Miktarı mühim değil!

Örnekler vererek sömürgeci sistemi açıklığa kavuşturayım.

Öncelikle Asphalt 6 oyununu 1 kere satın almanız yeterliydi. Oyun içinde ekstra para isteyen hiçbir özellik yoktu. Herşey serbestti. Asphalt 7 ile oyununda içine para isteyen özellikler yerleştirdiler. Artık oyunu daha iyi oynamak için para harcamak zorundayız.

Ücretli uygulamalar ile ücretsiz uygulamaları karşılaştırdığımızda, en iyi uygulamaların sadece ücretli uygulamalar olduğunu görüyoruz.

Bazı uygulamalar çok ucuz. Farzedin ki bir uygulama 0.1 $ olsun ve çok sevilen bir uygulama olduğunu düşünerekten 1 milyon defa indirildiğini hayal edin. 1.000.000 x 0.1 = 100.000 $ gelir sağlamış oluyor.

Yani, biz önce paralı sisteme karşı çıkıyoruz ancak sıkışınca mecburen satın almak zorunda kalıyoruz. Önce "ucuzdur canım n'olcak" diyoruz sonra 3 $, 5 $ deyip gidiyor ve bizde farkında olmadan TL'lerimizi su gibi harcıyoruz. Üstelik herşey sadece sanal birkaç görüntü veya ses için!

Bunları bir de PC sistemiyle kıyaslayın. Crysis 2 oyununu 1 kere satın alan kişi oyunu tüm zevkiyle bundan sonrası ücretsiz bir şekilde oynuyor. Üstelik bu herzaman geçerli. Crysis 3'te para isteyen özellik olacağını düşünüyor musunuz?

Capcom Street Fighter X Tekken ile bu sistemi denedi ve çok fazla tepki topladı. Oyunu erkenden eksik karakterlerle piyasaya sürdüler ve sonradan ekledikleri her içerik için ücret talep ettiler. PC'de bunu denemek hiçte Android'deki kadar hesaplı değil.

İlerde öyle bir zaman gelecek ki, telefonumuzun açık kalması için bile ücret ödeyebiliriz. Neden mi? "E o kadar yüksek özellikli işletim sistemi sunuyoruz, hakkımız" diyecekler.

uygulama konusunda apkmania var o problem olmaz ama oyunun içine parayla alınan itemler bizi yavaş yavaş oyun kiralamaya doğru götürüyor adamlar artık oyunu satmıyacaklar kiralayacaklar bunun alt yapısını oluşturuyorlar bence :( :ağlarım:

Üst Alt