HTC Sensation XL Sizce Satın alamya değer mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mega2

mega2

Üye
    Konu Sahibi
HTC Sensation XL Sizce Satın alamya değer mi?

Özellikler
Ekran Boyu4.7 inch
Ağırlık162.5 gr
İşletim Sistemi AdıAndroid
Genişlik (mm)70.7 mm
Kalınlık (mm)9.9 mm
Ekran TipiDokunmatik
Ekran Renk Sayısı16 m
Multimedya ÖzelliklerFM-Radyo, MP3 Çalar, MMS, MP4 Oynatıcı, Anında Mesajlaşma, Navigasyon, Push Mail
Kamera Çözünürlük (mp)8 MP
Kamera ÖzellikleriÇift LED flash

Daha önceden kullanmış veya telefon hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilir mi?Teşekkürler arkadaşlar.

xPaSHax

xPaSHax

Üye
ben htc lerde sunu gordum xlde daha fazlaymıs arastırdıgım kadarıyla dısarı verdıgı zıl sesı cok dusuk sesı duyucagını sanmam telefon geldıgınde karsı tarafın sesıı duymak ayrı dert htc onex varken kulagımda duymak ıcın sesı net dans ettırıyodum ya yerı bulmak ıcın =) ozellık olarak dersen s2 ıle kıyasalanan bı cıhazdır kendılerı

amcalu1

amcalu1

Üye
Htc lerde ses le alakali sorun yaşayan kimseyi görmedim daha soruya gelirsek bence parasını hak etmeyen bir telefon

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Ben bunun yerine Galaxy S II öneririm :)

lolaman

lolaman

Üye
s2 den büyük değilmi bu telefon s3 ile aynı neredeyse.O bakımdan bence bu daha güzel daha rahat film izlenir.

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye
s2 den büyük değilmi bu telefon s3 ile aynı neredeyse.O bakımdan bence bu daha güzel daha rahat film izlenir.
S2 den büyük olabilir ama her şey de ekran büyüklüğü değildir.Özellik olarak S2 den geride..Hafızası artırılamaz bunun yanında Ram 768 Galaxy s2 1 gb Ram'a sahip..İşlemci olarak bile baksan Bir tarafta Cortex A-9 bir tarafta Qualcomm bu demek oluyor ki oyun,uygulama konusunda s2 daha akıcı ve daha iyi çalıştırıyor..Hepsini geçtim tek çekirdek bir telefon..Ekran konusuna değinmek istemiyorum S2 Gorilla Glass ve Super Amoled Plus ile çok daha önde ayrıca PPI değeri daha yüksek..Bunun yanında Video çekme kalitesi de karşılaştırılamaz s2 de 1080p HD video çekebilirken XL de 720p de kalıyorsun..Şimdi sen karar ver..

• Beğen
Tepkiler: erko merko, 4PuNiSHeR, mega2 ve 1 kişi daha
lolaman

lolaman

Üye

S2 den büyük olabilir ama her şey de ekran büyüklüğü değildir.Özellik olarak S2 den geride..Hafızası artırılamaz bunun yanında Ram 768 Galaxy s2 1 gb Ram'a sahip..İşlemci olarak bile baksan Bir tarafta Cortex A-9 bir tarafta Qualcomm bu demek oluyor ki oyun,uygulama konusunda s2 daha akıcı ve daha iyi çalıştırıyor..Hepsini geçtim tek çekirdek bir telefon..Ekran konusuna değinmek istemiyorum S2 Gorilla Glass ve Super Amoled Plus ile çok daha önde ayrıca PPI değeri daha yüksek..Bunun yanında Video çekme kalitesi de karşılaştırılamaz s2 de 1080p HD video çekebilirken XL de 720p de kalıyorsun..Şimdi sen karar ver..
Ben zaten bence demiştim :D neden böyle dedin ki :D

• Beğen
Otroligt

Otroligt

Üye

:good: Telefonu yemişsin maşallah :D

• Beğen
TheCower

TheCower

Üye
Bence htcnin one serisine bak. Sensetion serisinden pek birşey çıkmaz.

lolaman

lolaman

Üye

Açıklama gereği duydum :P: Gaza gelmişim pardon :kıskıs:
Benim telefonum c5-03 gibi berbat bi cihaz olduğu için bana her telefon galaxy s3 yani gio ya bile razıyım yada en kötü android telefon hangisi ise :D

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Benim telefonum c5-03 gibi berbat bi cihaz olduğu için bana her telefon galaxy s3 yani gio ya bile razıyım yada en kötü android telefon hangisi ise :D
Yakında alırsın sıkma canını :) Ucuzlar hepsi yakında bunların.Neo V felan.

lolaman

lolaman

Üye
Yakında alamam bilgisayar alıcam o da tarihi eser google a yazınca resimleri bile zor bulunuyo :D

mega2

mega2

Üye
    Konu Sahibi
Valla bende s3'çe benzıyor ve ekran boyutuna aldandım ama s2 almakda işime gelir doğrusu s2 daha uygun bu modele göre :)

amcalu1

amcalu1

Üye
Htc one s mükemmel

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
s2 al yada one s

61semih

61semih

Üye

:oke:

süper amoled + ıda es geçmemek lazım.

htc yi çok seviyorum ama performans konusunda samsung a yaklaşamadı bir türlü bir one x ama oda galaxy s 3 ün arkasında kalıyor ve ana ekran haricinde menüdeki ikonların çözünürlüğü okadar düşükki sanki android 2.1 kullanıyormuşşsun hissiyatı veriyor arka plan siyah vb nedenlerde bunda etkili tabi
xl dede durum böyle

• Beğen
Tepkiler: 4PuNiSHeR
SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
:oke:

süper amoled + ıda es geçmemek lazım.

htc yi çok seviyorum ama performans konusunda samsung a yaklaşamadı bir türlü bir one x ama oda galaxy s 3 ün arkasında kalıyor ve ana ekran haricinde menüdeki ikonların çözünürlüğü okadar düşükki sanki android 2.1 kullanıyormuşşsun hissiyatı veriyor arka plan siyah vb nedenlerde bunda etkili tabi
xl dede durum böyle

s3 one x i geciyor mu:kıskıs::kop2:

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt