kullanıcıadları
Üye
Forumdaki herkese S II önerdin.Sayende Samsung zengin oldu![]()

Benim sayemde ciddi söylüyorum 3-4 kişi s2 aldı ve şu anda sürekli mesaj halindeyiz

gs3 ü inceledim fakat one x i incelemedim işin doğrusu.
s3 one x i geciyor mu![]()

One X,S3 den daha üstün.Bir çok kişi Benchmark testlerine bakaraktan s3 diyor..Bir kere Tegra3 olayın içine girince bence her şey değişiyor..12 çekirdekli bir işlemciye sahip One x Benchmark testleri 12 çekirdeği desteklemiyor şu an için..s3 de 60 fps de oyunlar görebilirken One X de bu daha yüksek ki hatta bazı Tegra kernellerinde 110 fps nin üzerine çıkacak..Tegra deyince Gameloft ile arası kötü gibi şeylere de girmemek gerekiyor..Bunun yanında Sense arayüzünü de biliyoruz..S3 touchwiz kullanıyor..Sağlamlık konusunda ise One X daha önde hem ekran hem kalıp olarak bu testlerde de mevcut..Müzik konusunda Beats i biliyoruz zaten..Ayrıca One X ilk çıktığı gibi de değil son güncelleme ile birçok bug ortadan kaldırıldı eklemeler cabası..S3 e gelecek olursak s3 ün one X den önde olduğunu söylemem için Cortex A-15 kullanmalı idi..Elinde böyle bir işlemci var iken S2 ile aynı yani Cortex A-9 u kullanması bence yanlış oldu..Ha bunu Note 2 de mi kullanır bilemem..Kısaca söyleyeceklerim bu kadar.gs3 ü inceledim fakat one x i incelemedim işin doğrusu.
fakat nekadar inceleme karşılaştırma videosu izlediysem galaxy s 3 hep üstün çıktı.yani DH gibi siteler ve genel kanı bu yönde.bir kişide demediki'aga bu nedir '
eh şimdiye kadarda donanım anlamında daha doğrusu rakamlar ise htc ile samsung eşit ürünler çıkarmışsada ( evo 3d-> 1,2 ghz,samsung gs2-> 1,2 ghz 1gb ram vs) samsung un telefonları gerek işlemci nesili gerekse yazılımsal iyileştirmeler ve neredeyse tüm hayati parçaları kendisi ürettiğinden dolayı donanım anlamında yaşanan stabilite sayesinde 1 adım önde oldu,sanırım buda halen değişmedi..
kısacası bu mu
One X,S3 den daha üstün.Bir çok kişi Benchmark testlerine bakaraktan s3 diyor..Bir kere Tegra3 olayın içine girince bence her şey değişiyor..12 çekirdekli bir işlemciye sahip One x Benchmark testleri 12 çekirdeği desteklemiyor şu an için..s3 de 60 fps de oyunlar görebilirken One X de bu daha yüksek ki hatta bazı Tegra kernellerinde 110 fps nin üzerine çıkacak..Tegra deyince Gameloft ile arası kötü gibi şeylere de girmemek gerekiyor..Bunun yanında Sense arayüzünü de biliyoruz..S3 touchwiz kullanıyor..Sağlamlık konusunda ise One X daha önde hem ekran hem kalıp olarak bu testlerde de mevcut..Müzik konusunda Beats i biliyoruz zaten..Ayrıca One X ilk çıktığı gibi de değil son güncelleme ile birçok bug ortadan kaldırıldı eklemeler cabası..S3 e gelecek olursak s3 ün one X den önde olduğunu söylemem için Cortex A-15 kullanmalı idi..Elinde böyle bir işlemci var iken S2 ile aynı yani Cortex A-9 u kullanması bence yanlış oldu..Ha bunu Note 2 de mi kullanır bilemem..Kısaca söyleyeceklerim bu kadar.

Evet kısaca böyle istersen biraz açayım
kısacası bu mu![]()

One X,S3 den daha üstün.Bir çok kişi Benchmark testlerine bakaraktan s3 diyor..Bir kere Tegra3 olayın içine girince bence her şey değişiyor..12 çekirdekli bir işlemciye sahip One x Benchmark testleri 12 çekirdeği desteklemiyor şu an için..s3 de 60 fps de oyunlar görebilirken One X de bu daha yüksek ki hatta bazı Tegra kernellerinde 110 fps nin üzerine çıkacak..Tegra deyince Gameloft ile arası kötü gibi şeylere de girmemek gerekiyor..Bunun yanında Sense arayüzünü de biliyoruz..S3 touchwiz kullanıyor..Sağlamlık konusunda ise One X daha önde hem ekran hem kalıp olarak bu testlerde de mevcut..Müzik konusunda Beats i biliyoruz zaten..Ayrıca One X ilk çıktığı gibi de değil son güncelleme ile birçok bug ortadan kaldırıldı eklemeler cabası..S3 e gelecek olursak s3 ün one X den önde olduğunu söylemem için Cortex A-15 kullanmalı idi..Elinde böyle bir işlemci var iken S2 ile aynı yani Cortex A-9 u kullanması bence yanlış oldu..Ha bunu Note 2 de mi kullanır bilemem..Kısaca söyleyeceklerim bu kadar.

abicim copy paste de değil öyle olsa hep aynı şeyi söylersin adam resmen yalayıp yutmuş
Evet kısaca böyle istersen biraz açayım![]()

bence s3 daha stabıl calısıyor herseyı daha saglam bende onu bılırım zevkler ve renkler tartısılmaz ama one x ın hıcbıseyındne memnun kalmadım ben hemende sattım gıttı kurtuldum samsungcuyum sanki ben ya bana hıtab edıyo barı maasa baglasa okadar sponsorluk yapıorum hımbıllara![]()
orası oyle tabıu bana gore oyle zaten son guncellemelerede sahıbım benı bırı aradıgında telefondan ses bıle cıkmıyo htc den kemara dersen arkadası cekıyorum dudaklar kıpkırmızı kırmızılık var renge alerjısımı var bılemem alo dedıgınde karsı tarafın sesını zor duyuyosun ıyı ayarlaman lazım kulaklık kısmını sesde cok kotu ayrıca sarzına hıc gelmıyım 5 saat gormuyodu cıhazı kurcalayıp vıdeo ızleyıp ınternete gırıyorum ama s3 de hıckarsılasmadım bole seylerle ses desen ses kamera desen kamera sarz desen sarzdı
Güncellemelerden önce kullandıysan olabilir ama güncelleme sonrasında One X çok daha başarılı.Ayrıca sana hitap etmesi ile daha hızlı, daha başarılı olması apayrı şeyler göreceli bir kavram değil bu.
orası oyle tabıu bana gore oyle zaten son guncellemelerede sahıbım benı bırı aradıgında telefondan ses bıle cıkmıyo htc den kemara dersen arkadası cekıyorum dudaklar kıpkırmızı kırmızılık var renge alerjısımı var bılemem alo dedıgınde karsı tarafın sesını zor duyuyosun ıyı ayarlaman lazım kulaklık kısmını sesde cok kotu ayrıca sarzına hıc gelmıyım 5 saat gormuyodu cıhazı kurcalayıp vıdeo ızleyıp ınternete gırıyorum ama s3 de hıckarsılasmadım bole seylerle ses desen ses kamera desen kamera sarz desen sarzdı
nasıl yanı ses derken zıl sesının dısarıya verdıgı sesımı dıyosun ?
Hocam sizin cihazda bir problem olabilir.Söylediklerinizin hepsinin problemsiz olduğuna eminim.Amcam One X kullanıyor ve bir arkadaşımda GSIII.İkisinide kullandım yani ve One X gerek arayüzü gerek diğer vasıfları ile çok daha başarılıydı.Ayrıca ses performansı konusunda da nasıl eleştirebiliyorsunuz anlamış değilim.
nasıl yanı ses derken zıl sesının dısarıya verdıgı sesımı dıyosun ?
Kulaklık performansıda gerçekten çok başarılı.Heleki Beats kulaklıklarla kullanınca.kulaklıkla guzel bısey dıyemem ona ben beats kullanmadım 200 tl lık bı kulaklıkla denedım ama aynı kulaklıgı s3 e takıncada ıyıydı valla ozaman benım cıhazda sorun olmasına ımkan yok s3 nokıa ya yakın bagırırken zıl sesınde htc arısı dahı olamaz neden dıyceksın arkadasımda htc sensetıon olması laızm ole bısey var bı arkadastada htc var alımınyum kasa oda aynı htclerın hıc bırınden ıyı ses cıkmıyokı zıl sesı hadı benımkı bozuk dıyelım onunkıdeı bozuk emın ol zıl sesı daha dusuk htc nın helekı karsı tarafın sesıne hıc gelmeyelım bıle alo derken aman dıyım
Dışarıya verdiği ses acayip kaliteli ve gayet yeterli.Bilmiyorum belkide çok gürültülü ortamlarda fazla bulunmadığımdan öyle gelmiştir ama ben incelediğimde gayet yeterli durumdaydıKulaklık performansıda gerçekten çok başarılı.Heleki Beats kulaklıklarla kullanınca.
Sanırım at&t malıorası oyle tabıu bana gore oyle zaten son guncellemelerede sahıbım benı bırı aradıgında telefondan ses bıle cıkmıyo htc den kemara dersen arkadası cekıyorum dudaklar kıpkırmızı kırmızılık var renge alerjısımı var bılemem alo dedıgınde karsı tarafın sesını zor duyuyosun ıyı ayarlaman lazım kulaklık kısmını sesde cok kotu ayrıca sarzına hıc gelmıyım 5 saat gormuyodu cıhazı kurcalayıp vıdeo ızleyıp ınternete gırıyorum ama s3 de hıckarsılasmadım bole seylerle ses desen ses kamera desen kamera sarz desen sarzdı

ne alakası var bukadar seyı etkılermı zıl sesı kamera dıs ses sarz? snamıyorum
Sanırım at&t malı![]()
kulaklıkla guzel bısey dıyemem ona ben beats kullanmadım 200 tl lık bı kulaklıkla denedım ama aynı kulaklıgı s3 e takıncada ıyıydı valla ozaman benım cıhazda sorun olmasına ımkan yok s3 nokıa ya yakın bagırırken zıl sesınde htc arısı dahı olamaz neden dıyceksın arkadasımda htc sensetıon olması laızm ole bısey var bı arkadastada htc var alımınyum kasa oda aynı htclerın hıc bırınden ıyı ses cıkmıyokı zıl sesı hadı benımkı bozuk dıyelım onunkıdeı bozuk emın ol zıl sesı daha dusuk htc nın helekı karsı tarafın sesıne hıc gelmeyelım bıle alo derken aman dıyım
ne alakası var bukadar seyı etkılermı zıl sesı kamera dıs ses sarz? snamıyorum
bak sımdı kulaklık demıyorum kalıte demıyorum sesı yuksek cıkmıyor dıyorum zıl sesı s3 daha ıyı cıkıyor kalıtelı degıl yuuksekk cıkmıyor 3 arkadastada htc var aynı seyyı dıyolar yaw seslerı az cıkıyo zıl sesı baska bısey yok dıyolar onada alıstık dıyolar ses az cıkıor yanı
Ses seviyesini bilmem ama hoperlörlerden çıkan sesler acayip kaliteli.Zaten kulaklık taktığındaki özellik beats kulaklıklarla etkinleşiyor yoksa çalışmıyor diye biliyorum.Benim kulaklığımda mükemmel performans vermesinin sebebi o olabilir.
- - - Eklendi - - -
Etkiler.Şarj'dan internet performansına kadar etkiliyor operatör malları.Heleki a&t'nin romları