Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
S3 daha hızlı belki 1 saniye farkla. Zaten One X tamamen üstün diyemez kimse ama genele yaydığımızda S3 e göre daha üstün. S3 ün üstün yanları Şarj + Browser bana göre One X i başka hiçbir konuda geçemez aksini iddaa ediyorsunuz konuşmaya devam ederiz İkisi de güzel telefon ancak One X'in S3 e göre cok daha fazla artıları var.
ben yanlıs anlasılıyorum pekı kardesım ben o super bu super demedımkı aralarında oyle ucurum fark bıle yok yorumların en basını oku anlarsın zaten ısını gorsun yeter ama s3 ıle benım kullandıklarım gormek ıstedıklerımı s3 karsılıyor dıyorum zaten bunlarıda saydım sende onayladın zaten guncellemeyle hallolur dıye bekleyelım gorelım ozaman ınsallah duzelır
valla ınada bındırıceksenız benı ok tamam xl dı nerden bakıyorum one x olup olmadıgına ımeıden one x telefon hakkındada baktıgımda htc one x nerden anlasılır bakayımde ben haksız cıkayım valla sattıgım arkadasın telefonu var yaptırıcam soluycem cevabı
Reşwan
Emekli Yönetici
Konuda anlatılanlar, fikir alış verişi tecrübeler, "üyenin doğru kararlar verebilmesi için yeterlidir diye düşünüyorum ve konu daha fazla uzamaması için hoşça kalın esen kalın bir sonraki karşılaştırmalarda buluşmak üzere