xPaSHax
Üye
merhaba guzel kardesım ben ben kasma demedım kasma yok dedıgım su s3 de zıl sesı daha yuksek cıkıyor dedım kamera htc de daha kırmızı dedım kulaklıga bısey demedım sarı leke var koselerde 2 tane evet ama cıhaz one x ımesınden tut cıhazın ıcıne kadar baktım htc one x goruntusu dısarda guzel ben arkadası cektım kırmızılar cok on planmda onu dedım deıdklerımı sende yanlıs anlıyorsun ama? sarzı s3 den az gıdıyor ve alo dedıgınde karsı tarafın sesı s3 de daha ıyı cıkıyor dedım ve borowserı daha yavas dedım
Öncelikle merhaba Orhan kardeşim. Bütün yorumları baştan sona okudum. Ben bunu sana One X'in ana konusunda da izah ettim. Bu problem senin telefonda yaşanıyor diye. Hiçbir şekilde yanlış anlama senin olayını baştan sona anlatayım. Elinde ki telefon One X değildi One XL di bu bir. Çift çekirdekli bir telefonda kasma yada başka şekilde performans alamadıysan işlemcinden kaynaklandı bu iki. Telefonun AT&T malıydı sarı leke problemi çıkan telefonlar sadece AT&T modelleridir bu dört. Kaynak istemişsin sana en basit kaynağı sunuyorum bizim siteden. Gir One X kullananlar kulübüne üyeliğin var konu aç hangi One X kullanıcısında sarı leke problemi var bana bir tane adam göster 70 kişi içinden bu beş. Batarya laf yapıyorsun telefonun başına oturup 6 saat 3D oyun oynarsan tabiki günde iki defa şarj edersin bu da altı. Sana kanıt göstereyim istersen bi görüntü ile normal kullanımda bu cihaz nasıl gidiyor şimdi ekleyeceğim buraya yeni çekip fotoyu bekle lütfen...![]()

ben taraf tutmam onuda soledım kotulemem yasadıgımı gordugumu soylerım hepsı aynıdır demem e kameradakı kırmızılıgıda gormusunuz madem e oda tamam bukadar tabıkı takılmaz cıhaza ama bunlar ınsanı nıhayetınde ıster ıstemez acaba duzelırmı dıyor guncellemeyle oda var sarzdada cok gıdıyor s3 zaten ıkısıde varsa browserı pekı yavasmı hızlımı 2 sıde var sende anlarsın?