HTC Sensation XL Sizce Satın alamya değer mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
xPaSHax

xPaSHax

Üye

Öncelikle merhaba Orhan kardeşim. Bütün yorumları baştan sona okudum. Ben bunu sana One X'in ana konusunda da izah ettim. Bu problem senin telefonda yaşanıyor diye. Hiçbir şekilde yanlış anlama senin olayını baştan sona anlatayım. Elinde ki telefon One X değildi One XL di bu bir. Çift çekirdekli bir telefonda kasma yada başka şekilde performans alamadıysan işlemcinden kaynaklandı bu iki. Telefonun AT&T malıydı sarı leke problemi çıkan telefonlar sadece AT&T modelleridir bu dört. Kaynak istemişsin sana en basit kaynağı sunuyorum bizim siteden. Gir One X kullananlar kulübüne üyeliğin var konu aç hangi One X kullanıcısında sarı leke problemi var bana bir tane adam göster 70 kişi içinden bu beş. Batarya laf yapıyorsun telefonun başına oturup 6 saat 3D oyun oynarsan tabiki günde iki defa şarj edersin bu da altı. Sana kanıt göstereyim istersen bi görüntü ile normal kullanımda bu cihaz nasıl gidiyor şimdi ekleyeceğim buraya yeni çekip fotoyu bekle lütfen... ;)
merhaba guzel kardesım ben ben kasma demedım kasma yok dedıgım su s3 de zıl sesı daha yuksek cıkıyor dedım kamera htc de daha kırmızı dedım kulaklıga bısey demedım sarı leke var koselerde 2 tane evet ama cıhaz one x ımesınden tut cıhazın ıcıne kadar baktım htc one x goruntusu dısarda guzel ben arkadası cektım kırmızılar cok on planmda onu dedım deıdklerımı sende yanlıs anlıyorsun ama? sarzı s3 den az gıdıyor ve alo dedıgınde karsı tarafın sesı s3 de daha ıyı cıkıyor dedım ve borowserı daha yavas dedım

• Beğen
Tepkiler: 4PuNiSHeR

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Buyur bu da şimdi çekmiş olduğum görüntü buyrun ;)

xPaSHax

xPaSHax

Üye
DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Bu resimden pek anlaşılmasada ben anlatayım herşeyi. Çok aktif olmasa da şöyle kullanım oldu.

- Yaklaşık yarım saat oyun (Dead Trigger ve Temple Run)
- Yaklaşık yarım saat müzik dinleme
- 1 saate yakın telefon görüşmesi
- 50 ye yakın mesaj
- Yarım saate yakın internet

Gerisi uyku modunda kapalı şekilde ve şu an böyle şarjım...

Türe

Türe

Üye
xPaSHax

xPaSHax

Üye
Bu resimden pek anlaşılmasada ben anlatayım herşeyi. Çok aktif olmasa da şöyle kullanım oldu.

- Yaklaşık yarım saat oyun (Dead Trigger ve Temple Run)
- Yaklaşık yarım saat müzik dinleme
- 1 saate yakın telefon görüşmesi
- 50 ye yakın mesaj
- Yarım saate yakın internet

Gerisi uyku modunda kapalı şekilde ve şu an böyle şarjım...
benım kullanım keske bole olsa wıreless ıle vıdeo ızlerım telde cok gorusurum mesaj cekmem muzık butun gunum yolda gectıgı ıcın cok dınlerım bak sımdı suan bendekı problemlerı yazdım googleye okudum acaba bendemı hata var dıye ınan herkes aynı dertten muzdarıp speaker konusunda cok az dıyolar bendemı acaba dedım arastırdım valla zıl seslerı cok az dıyolar yukseltmenın yollarını soruyolar sarza zaten gırmıyorum ben one x kotu cıhaz demıorum fanda degılım fan olsam aynı cıhazı kullanırım ıphone kullandım nokıada kullandım samsungda htc de lg de sırf meraktan oda bana en cok uyan samsung oldugu ıcındı ıhtıyaclarımı karsılayan samsung oldu nedense ozellıkle sarzı sesı ( kulaklık degıl ) kulaklıkta 4s zaten ustune tanımam ben yorumlarımıda yaparken belkı gormusundur asla taraf tutmam tarafsız yaparım gordugumu soylerım

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
merhaba guzel kardesım ben ben kasma demedım kasma yok dedıgım su s3 de zıl sesı daha yuksek cıkıyor dedım kamera htc de daha kırmızı dedım kulaklıga bısey demedım sarı leke var koselerde 2 tane evet ama cıhaz one x ımesınden tut cıhazın ıcıne kadar baktım htc one x goruntusu dısarda guzel ben arkadası cektım kırmızılar cok on planmda onu dedım deıdklerımı sende yanlıs anlıyorsun ama? sarzı s3 den az gıdıyor ve alo dedıgınde karsı tarafın sesı s3 de daha ıyı cıkıyor dedım ve borowserı daha yavas dedım
S3 ün sesi çok hafif daha fazla bu kadar abartılacak kadar fark yok. Ben kullandığım süre boyunca bundan hiç sıkıntım olmadı rahatlıkla duydum zil sesini. Bende S3 te var merak etmeyin. S3 şarj konusunda daha tabi ki bu yadsınamaz ama One X dediğiniz kadar aşağılanmayı hak etmiyor. Verdiğim SS te kanıtı. Sürekli oyun oynarsanız ne samsung ne iphone buna dayanır. One X in görüntüsüne zaten laf etmemişsiniz tamam ama ruj gibi burda da haklısınız yazılımdan kaynaklı böyle kırmızı çıkartıyor bunu bende gördüm ama ufak bi güncelleme ile halledilebilir basit bir şey bu ve yine abartılacak bi şey değil sonuçta S3 ve One X in kamera kalitesi orta da tartışmak doğru değil. Bu kadar ayrıntıya takılmayın bence böyle yaparsanız her telefondan soğursunuz ve tekrar söylüyorum sizin ki sorunlu cihazdı lütfen bundan sonra bunu tüm One X cihazlarına mal edipte insanları yanlış yönlendirmeyin saygılar...

• Beğen
Tepkiler: 4PuNiSHeR
DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
benım kullanım keske bole olsa wıreless ıle vıdeo ızlerım telde cok gorusurum mesaj cekmem muzık butun gunum yolda gectıgı ıcın cok dınlerım bak sımdı suan bendekı problemlerı yazdım googleye okudum acaba bendemı hata var dıye ınan herkes aynı dertten muzdarıp speaker konusunda cok az dıyolar bendemı acaba dedım arastırdım valla zıl seslerı cok az dıyolar yukseltmenın yollarını soruyolar sarza zaten gırmıyorum ben one x kotu cıhaz demıorum fanda degılım fan olsam aynı cıhazı kullanırım ıphone kullandım nokıada kullandım samsungda htc de lg de sırf meraktan oda bana en cok uyan samsung oldugu ıcındı ıhtıyaclarımı karsılayan samsung oldu nedense ozellıkle sarzı sesı ( kulaklık degıl ) kulaklıkta 4s zaten ustune tanımam ben yorumlarımıda yaparken belkı gormusundur asla taraf tutmam tarafsız yaparım gordugumu soylerım
Bende her zaman tarafsız yaklaşırım olaya ve hatası varsa söylerim şimdi de söylediğim gibi haklısın şu yönden dediğim gibi ama abartıldığı zaman ve tüm telefonlar için söylendiği zaman insanların yanlış yönlendirilmesine kızıyorum o kadar...

xPaSHax

xPaSHax

Üye

S3 ün sesi çok hafif daha fazla bu kadar abartılacak kadar fark yok. Ben kullandığım süre boyunca bundan hiç sıkıntım olmadı rahatlıkla duydum zil sesini. Bende S3 te var merak etmeyin. S3 şarj konusunda daha tabi ki bu yadsınamaz ama One X dediğiniz kadar aşağılanmayı hak etmiyor. Verdiğim SS te kanıtı. Sürekli oyun oynarsanız ne samsung ne iphone buna dayanır. One X in görüntüsüne zaten laf etmemişsiniz tamam ama ruj gibi burda da haklısınız yazılımdan kaynaklı böyle kırmızı çıkartıyor bunu bende gördüm ama ufak bi güncelleme ile halledilebilir basit bir şey bu ve yine abartılacak bi şey değil sonuçta S3 ve One X in kamera kalitesi orta da tartışmak doğru değil. Bu kadar ayrıntıya takılmayın bence böyle yaparsanız her telefondan soğursunuz ve tekrar söylüyorum sizin ki sorunlu cihazdı lütfen bundan sonra bunu tüm One X cihazlarına mal edipte insanları yanlış yönlendirmeyin saygılar...
sesı yuksek azda olsa fark edıyor benım dedıgımde yanlıs yok demekkı gurultulu cıkan dıyenler varda ondna dedım :) ben taraf tutmam onuda soledım kotulemem yasadıgımı gordugumu soylerım hepsı aynıdır demem e kameradakı kırmızılıgıda gormusunuz madem e oda tamam bukadar tabıkı takılmaz cıhaza ama bunlar ınsanı nıhayetınde ıster ıstemez acaba duzelırmı dıyor guncellemeyle oda var sarzdada cok gıdıyor s3 zaten ıkısıde varsa browserı pekı yavasmı hızlımı 2 sıde var sende anlarsın?

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Bir kaç link veriyorum buyurun abim.Daha kolay anlaşılması açısından..

... Kıyaslaması..

.... at&t versiyonun hangisi olduğu..

Bu da video..

Aralarında bir fark olmadığı belli..

xPaSHax

xPaSHax

Üye

:naughty:

- - - Eklendi - - -

E abim bana demesi değil bu cevap yetersiz sıradaki ? :pro: (h)
s3 kullandımı dıyosun kardes bana ukelalık yapma kullandım mesajlarımı okursan karsılastırmam bıle var oyuzden bole cocukca seylere gerek yok neyse

Türe

Türe

Üye

... Kıyaslaması..

Bu da video..

Kaynakçı geldi hanım.

- - - Eklendi - - -

s3 kullandımı dıyosun kardes bana ukelalık yapma kullandım mesajlarımı okursan karsılastırmam bıle var oyuzden bole cocukca seylere gerek yok neyse

Ben de sana One X kullandım diyorum kaynak diyorsun abim. Kendinle çatışmanı çözmelisin öncelikle. :ok2:

doctorrr

doctorrr

Üye

Kaynakçı geldi hanım.

- - - Eklendi - - -

Ben de sana One X kullandım diyorum kaynak diyorsun abim. Kendinle çatışmanı çözmelisin öncelikle. :ok2:
one x ve vasat multitaskingi halletiler mi onu :hmmm

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
sesı yuksek azda olsa fark edıyor benım dedıgımde yanlıs yok demekkı gurultulu cıkan dıyenler varda ondna dedım :) ben taraf tutmam onuda soledım kotulemem yasadıgımı gordugumu soylerım hepsı aynıdır demem e kameradakı kırmızılıgıda gormusunuz madem e oda tamam bukadar tabıkı takılmaz cıhaza ama bunlar ınsanı nıhayetınde ıster ıstemez acaba duzelırmı dıyor guncellemeyle oda var sarzdada cok gıdıyor s3 zaten ıkısıde varsa browserı pekı yavasmı hızlımı 2 sıde var sende anlarsın?
S3 daha hızlı belki 1 saniye farkla. Zaten One X tamamen üstün diyemez kimse ama genele yaydığımızda S3 e göre daha üstün. S3 ün üstün yanları Şarj + Browser bana göre One X i başka hiçbir konuda geçemez aksini iddaa ediyorsunuz konuşmaya devam ederiz :) İkisi de güzel telefon ancak One X'in S3 e göre cok daha fazla artıları var.

xPaSHax

xPaSHax

Üye

... Kıyaslaması..

Bu da video..

saol vudeo ıcın kardesımde bunlar benım karsılastıgım sorunlar ıcın degılkı bench ve ekran testlerı benımkı xl degıldı one x :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt