HTC Sensation XL Sizce Satın alamya değer mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MasteLaa

MasteLaa

Üye
ne alakası var bukadar seyı etkılermı zıl sesı kamera dıs ses sarz? snamıyorum
Her şeyi etkiler.Ayıplı mala kadar.Sarı lekeler genelde at&t mallarında çıkıyor.Yurdışı cihazlarında çoğunlukla var.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
bak sımdı kulaklık demıyorum kalıte demıyorum sesı yuksek cıkmıyor dıyorum zıl sesı s3 daha ıyı cıkıyor kalıtelı degıl yuuksekk cıkmıyor 3 arkadastada htc var aynı seyyı dıyolar yaw seslerı az cıkıyo zıl sesı baska bısey yok dıyolar onada alıstık dıyolar ses az cıkıor yanı

Sesin az çıktığının farkında değildim bak.Kulaklık için söylemiştim zaten onu asıl olarak.

xPaSHax

xPaSHax

Üye

Sesin az çıktığının farkında değildim bak.Kulaklık için söylemiştim zaten onu asıl olarak.
kulaklıkla pek fark yok belkı önde olabılır htc one x ama zıl sesı ınan bana felaket bırak gurultuyu yolda yuru duymazsın

- - - Eklendi - - -

Her şeyi etkiler.Ayıplı mala kadar.Sarı lekeler genelde at&t mallarında çıkıyor.Yurdışı cihazlarında çoğunlukla var.
sıfırdan cıhaza kadar etkılıyormu yanı sımdı emınmısın buna bana bır kaynak gosterırmısın tepeden tırnaga etkılıycek kadar

MasteLaa

MasteLaa

Üye
kulaklıkla pek fark yok belkı önde olabılır htc one x ama zıl sesı ınan bana felaket bırak gurultuyu yolda yuru duymazsın

- - - Eklendi - - -

sıfırdan cıhaza kadar etkılıyormu yanı sımdı emınmısın buna bana bır kaynak gosterırmısın tepeden tırnaga etkılıycek kadar
Kaynak derken dediğini anlamadım :hmmm Sadece demek istediğim yurtdışı cihazlarda böyle şeyler oluyor bunun kaynak ile alakası yok..At&t lerde de oluyor kaynağa gerek yok 1 telefona göre değerlendirmek yanlış bunu diyorum.

xPaSHax

xPaSHax

Üye

Kaynak derken dediğini anlamadım :hmmm Sadece demek istediğim yurtdışı cihazlarda böyle şeyler oluyor bunun kaynak ile alakası yok..At&t lerde de oluyor kaynağa gerek yok 1 telefona göre değerlendirmek yanlış bunu diyorum.
tamam ıste bukadar seyı etkıler dedın ortaya soyledın bende dıyorumkı nerden bılıyosun bunu ve kullanmadıgına gore htc one x okudun bende okudugun yerı merak edıyorum tepeden tırnaga nasıl etkılıyor bılıyosun bıyerden okudunkı savunuyosun evet dınlıyorum ? kaynak nedır bende okıyım anlıyım

Türe

Türe

Üye
AT&T sıkıntılı.

xPaSHax

xPaSHax

Üye
htc one x kullandınmı türe ?

xPaSHax

xPaSHax

Üye

Ne alakası var bunun one x ile :ah Kullandım.
htc one x kullandın pekı dıyelımkı at t benım saydıklarımı tasıycak kadar sıkıntılı bana bır kaynak gosterırmısın okıyım bende ?

MasteLaa

MasteLaa

Üye
tamam ıste bukadar seyı etkıler dedın ortaya soyledın bende dıyorumkı nerden bılıyosun bunu ve kullanmadıgına gore htc one x okudun bende okudugun yerı merak edıyorum tepeden tırnaga nasıl etkılıyor bılıyosun bıyerden okudunkı savunuyosun evet dınlıyorum ? kaynak nedır bende okıyım anlıyım
Kaynak sitede kullanıp sıkıntı alanlarda..Bir yerde okumaya gerek yok One X komşuda da var ve ben de kontrol ettim böyle bir sıkıntısı yok..Bunu okumadan bilemez miyiz ki ? Çevrede bilgili insan yok mu birine sorsan bile söyler bunu..

Türe

Türe

Üye
htc one x kullandın pekı dıyelımkı at t benım saydıklarımı tasıycak kadar sıkıntılı bana bır kaynak gosterırmısın okıyım bende ?

Bunun kaynağı olamaz. Kaynak bu cihazları alıp kullanan + forumlarda dolaşan insanlar ;) Az incele.

- - - Eklendi - - -

Misal XDA'ya gir bak

xPaSHax

xPaSHax

Üye

Kaynak sitede kullanıp sıkıntı alanlarda..Bir yerde okumaya gerek yok One X komşuda da var ve ben de kontrol ettim böyle bir sıkıntısı yok..Bunu okumadan bilemez miyiz ki ? Çevrede bilgili insan yok mu birine sorsan bile söyler bunu..
ben buna ınanmam ıste ıstedıgım cevap bu degıl :))) kaynak yokken hersyeı etkıler demeyın eger bılmıyorsanızda yorum yapmayın ben bunu dıyorum okuayark baska sıtelerden karsılastırarak yorum yapıyorsunuz ama kullanmadınız cıhazı ve bukadar emın konusuyorsunuz sıkıntılıdır dıye tamam sıkıntılı olabılır cıhazı kullandınmı hayır ? pekı bukadar sıkıntıyı saydıklarım kadar etkılıyomu at malı evet dıyosun ama kaynak yok guzel kardesım napcaz sımdı herkes bılırde ben sana ıyı dıyorum mesela bana ınanıcakmısın o sana kotu dıyucek 5 kısı kotu dedı sana cıhazdan anlamayan 2 kısı ıyı dedı napıcaksın oylemı karar verıcez yanı saydıklarımı etkılıycek kadar kaynak ıstıyorum ben okıyım bılmıyosam cahılsem ogreneyım dıye

- - - Eklendi - - -

Bunun kaynağı olamaz. Kaynak bu cihazları alıp kullanan + forumlarda dolaşan insanlar ;) Az incele.

- - - Eklendi - - -

Misal XDA'ya gir bak
bu cevap yetersız sıradakı ?

Türe

Türe

Üye
ben buna ınanmam ıste ıstedıgım cevap bu degıl :))) kaynak yokken hersyeı etkıler demeyın eger bılmıyorsanızda yorum yapmayın ben bunu dıyorum okuayark baska sıtelerden karsılastırarak yorum yapıyorsunuz ama kullanmadınız cıhazı ve bukadar emın konusuyorsunuz sıkıntılıdır dıye tamam sıkıntılı olabılır cıhazı kullandınmı hayır ? pekı bukadar sıkıntıyı saydıklarım kadar etkılıyomu at malı evet dıyosun ama kaynak yok guzel kardesım napcaz sımdı herkes bılırde ben sana ıyı dıyorum mesela bana ınanıcakmısın o sana kotu dıyucek 5 kısı kotu dedı sana cıhazdan anlamayan 2 kısı ıyı dedı napıcaksın oylemı karar verıcez yanı saydıklarımı etkılıycek kadar kaynak ıstıyorum ben okıyım bılmıyosam cahılsem ogreneyım dıye

- - - Eklendi - - -

Az kaldı geliyor. :ok2:

- - - Eklendi - - -

madem kaynak istiyorsun araştırıp bilmeden yetersiz demeyeceksin ! Kaynak isteyen sensin , gir bak xda'ya madem. Çok bilmişlik yapma.

xPaSHax

xPaSHax

Üye
kullanmadıgınıuz cıhazlar hakkında yorum yapmayın bence derım ben yanlıs yonlendırmeyın ınsanlarıda ok ;)

MasteLaa

MasteLaa

Üye

- - - Eklendi - - -

Peki ben sana sorayım güzel abim elindeki cihaz ile diğer one x leri neden bir tutuyorsun.O sorunlu ise diğerlerinde de aynı sorun mu var demek ? One X kullanmadın diyorsun bunu nereden biliyorsun bunu da anlamadım..Kaynak diyorsun at&t hakkında kaynak nereden bulacaksın at&t resmi sitesi sorunlu cihaz mı dağıtıyoruz diyecek ?

• Beğen
Tepkiler: Türe
xPaSHax

xPaSHax

Üye
bukadar sorun bır arada olurmu yaw 1 mılyonda 1 sans bu banamı denk geldı hadı 2 sını kurtralım dıyorum dıger ıkısıdemı benım cıhazda var ben bunu anlamıyorum ben dıyorumkı bak saydıgım bazı kıyaslamalar var bukadar seyı bır arada at cıhazında olmaz dıyorum htc fırması bunu goz onunde bulundurmazmı adam malını kotulermı sence aynı htc bu yaw 100 kısı ıcın bıle fırma ıcın karken benmı yanlıs dusunuyorum dıyorum valla

- - - Eklendi - - -

E sana kullandım diyorum ne iş ? :ah
bak kardes yasın kac bılmem benım 32 once bı uslubunu duzelt derım bılmıslık bılmemne ne iş felan bence bıraz saygılı ollaım derım sana ortaya yorum yazmakla olmuyor bu ısler kullandıysan bana kayak goster sen hala benım saydıklaırmı etkılıycek kadar sorun dıyorum okadar sorunlu cıhaz dıyorum

• Beğen
Tepkiler: 4PuNiSHeR
Türe

Türe

Üye
bukadar sorun bır arada olurmu yaw 1 mılyonda 1 sans bu banamı denk geldı hadı 2 sını kurtralım dıyorum dıger ıkısıdemı benım cıhazda var ben bunu anlamıyorum ben dıyorumkı bak saydıgım bazı kıyaslamalar var bukadar seyı bır arada at cıhazında olmaz dıyorum htc fırması bunu goz onunde bulundurmazmı adam malını kotulermı sence aynı htc bu yaw 100 kısı ıcın bıle fırma ıcın karken benmı yanlıs dusunuyorum dıyorum valla

- - - Eklendi - - -

bak kardes yasın kac bılmem benım 32 once bı uslubunu duzelt derım bılmıslık bılmemne ne iş felan bence bıraz saygılı ollaım derım sana ortaya yorum yazmakla olmuyor bu ısler kullandıysan bana kayak goster sen hala benım saydıklaırmı etkılıycek kadar sorun dıyorum okadar sorunlu cıhaz dıyorum

Ayıplı mal çıkabilir. Zaten servis+garanti de bu nedenle var. Kimse sana cihazı bozuk çıkmayacak garantisiyle vermedi.

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye

- - - Eklendi - - -

Öncelikle merhaba Orhan kardeşim. Bütün yorumları baştan sona okudum. Ben bunu sana One X'in ana konusunda da izah ettim. Bu problem senin telefonda yaşanıyor diye. Hiçbir şekilde yanlış anlama senin olayını baştan sona anlatayım. Elinde ki telefon One X değildi One XL di bu bir. Çift çekirdekli bir telefonda kasma yada başka şekilde performans alamadıysan işlemcinden kaynaklandı bu iki. Telefonun AT&T malıydı sarı leke problemi çıkan telefonlar sadece AT&T modelleridir bu dört. Kaynak istemişsin sana en basit kaynağı sunuyorum bizim siteden. Gir One X kullananlar kulübüne üyeliğin var konu aç hangi One X kullanıcısında sarı leke problemi var bana bir tane adam göster 70 kişi içinden bu beş. Batarya laf yapıyorsun telefonun başına oturup 6 saat 3D oyun oynarsan tabiki günde iki defa şarj edersin bu da altı. Sana kanıt göstereyim istersen bi görüntü ile normal kullanımda bu cihaz nasıl gidiyor şimdi ekleyeceğim buraya yeni çekip fotoyu bekle lütfen... ;)

Türe

Türe

Üye

- - - Eklendi - - -

Anlatamıyorum ki abi sen anlamamakta ısrarcısın kullanamasam boş yorum yapmam. Sen haklısın. :bye2:

- - - Eklendi - - -

Kullandıysan kaynak göster ne demektir yahu kullandığım cihazı buraya mı koyayım :ah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt