Htc Desire Z Yazılım Güncellemesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

onurdinsever

Üye
    Konu Sahibi
Htc Desire Z Yazılım Güncellemesi
Merhaba arkadaşlar . Benim size bir sorum olacak . Ben geçenlerde Htc Desire Z adlı telefonu aldım . Ben aldığımda Android Sürümü 2.2.1 . Ben bunu güncellemek istiyorum . Yani bir üst sürümüne telefonumu usb ile internete bağladığımda bana sistem güncellemesi var yapılsınmı diyor. Ben bu soruyu kabul edersem , güncelleme yapılacağını biliyorum yani bir üst sürüme geçileceğini biliyorum ama bu güncelleme esnasında nelerle karşılaşıcam , benim rehberim(rehberimdeki kişilerin hepsi sim kartımda kayıtlı ve ben tekrardan yedekledim hafıza kartına aktarıldı küçük bir dosya oalrak ve o dosyayıda bilgisayarıma kaydettim) , sd kartımdaki görüntüler videolar silinecek mi ? Kurduğum uygulamaların silineceğini biliyorum. Bu işlemi nasıl yapabilirim ? ... Daha farklı nelerle karşılaşabilirim ... Cevaplarınız için tekrar teşekkür ederim ... [Video - Resimli Anlatım olursa çok daha güzel olur...]

Ertuğ Şan

Ertuğ Şan

Üye
güncelleme yaparken bilgiler kalıyor sıkıntı yok

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
hakkenya?

- - - Eklendi - - -

adam elli kere güncellemiştir telefonu
Yardım olsun da zamanı önemli değil mantığıyla hareket edilmiş kitlensin bu konu ;)

- - - Eklendi - - -

Gerekli açıklamaya yapayım. Öncelikle güncelleme geldiğinde herhangi bir şekilde bilgi kaybınız olmaz sadece ayarlar sıfırlanabilir o kadar. Ama büyük bir güncelleme geldiği zaman güncellemeden sora hata almamak için telefonun içindeki tüm dosyaları ve rehberi alıp fabrika ayarlarına dönüp, güncellemeyi bu şekilde yapmanızı öneririm saygılar...

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Konu geçerliliğini yitirmiş. :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt