Haber HTC Desire Eye için Android 6.0.1 Marshmallow güncellemesi sunulmaya başlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
HTC Desire Eye için Android 6.0.1 Marshmallow güncellemesi sunulmaya başlandı
HTC’nin 2014 senesinde sunduğu önemli Desire modellerinden olan Eye için Marshmallow güncellemesi sunmaya başladı


HTC, şu sıralar büyük bir gizlilik içerisinde yeni nesil amiral gemisi HTC 10’un hazırlıklarını sürdürürken diğer taraftan daha önceki modellere güncelleme sunmayı da ihmal etmiyor. Firmanın sadece üst seviye One modelleri değil, ayrıca Desire olarak bazı orta seviye modelleri de Android Marshmallow güncellemesine kavuşuyor.




2014 Kasım ayında HTC’nin sunduğu önemli Desire modellerinden bir tanesi HTC Desire Eye olurken, bu akıllı telefon ön kamerası ile özellikle de Selfie tutkunları için tasarlanmıştı.

Geçtiğimiz bir kaç ay önce @LlabTooFeR Twitter üzerinden HTC Desire Eye için bazı bilgilerpaylaşmıştı. @LlabTooFeR HTC Desire Eye akıllı telefonun bu sene sonuna doğru Android Marshmallow güncellemesine kavuşacağı bilgisini vermişti.

Gelen bilgilere göre HTC Desire Eye için Android Marshmallow güncellemesi sunulmaya başlandı. İki parça halinde gelen bu yeni güncelleme 1.6GB dosya büyüklüğüne sahip.

Güncelleme Android 6.0.1 Marshmallow’u HTC Desire Eye’a getiriyor. Gelen raporlara göre Birleşik Arap Emirlikleri, bazı Avrupa ülkeleri güncellemeyi almaya başladılar. ABD’de ise AT&T versiyonu bu ay sonlarında güncellemeye kavuşacak.

HTC ABD, daha önce Android Marshmallow güncellemesi alacak olan cihazlarını listelerken, her nedense HTC Desire Eye bu listede yer almıyordu.

HTC Desire Eye için Android 6.0.1 Marshmallow güncellemesi sunulmaya başlandı - MaxiCep
 
  • Beğen
Tepkiler: sfgnrl


Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Aferin be htc. İlk defa android cephesinde 2014 yılına ait orta segment cihaza güncelleme verildiğini gördüm.
 
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
desire eye desire serisinin amiral gemisiydi bunu htc kendisi de söylemişti alması normal :)
 


Üst Alt