[KAMERA] telefonun kamerasından memnun değilsen bi bak derim =)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ergene123

Üye
    Konu Sahibi
[KAMERA] telefonun kamerasından memnun değilsen bi bak derim =)
benim C7'im var ama kamerasından o kadar memnun değilim makro çekim yok odaklama yok otofokus yok optik zoom yok ama bununla otofokus hariç geri kalan her
işlemi
yapabilirsin ben yarın
siparişini
vericem deneyip tüm
bilgileri
yazıcam
arkadaşlar
araştırmalarımda
tek sorunun otofokus olmadığı için uzak bişey çekeceğimiz zaman
telefonu
sabitlememiz gerekiyor

trontr

Üye
Bu çok pahalı arkadaşım. Ama ebayda 5 dolara falan makro lens satılıyor c7 için belki onu alan çıkar

ergene123

Üye
    Konu Sahibi
Bu çok pahalı arkadaşım. Ama ebayda 5 dolara falan makro lens satılıyor c7 için belki onu alan çıkar
onunla sadece makro çekim yapabiliyorsun bunun özellikleri daha fazla daha ucuza da var ben sadece ürünü görmeleri için koydum link'i

by.frozen

by.frozen

Üye
onunla sadece makro çekim yapabiliyorsun bunun özellikleri daha fazla daha ucuza da var ben sadece ürünü görmeleri için koydum link'i

tecrübeni bekliyorum Bende de c6 01 Var aynı sorunlar bilirsin.

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
N8 e uyumlu olur mu acaba ?

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
ben de yorumlarını bekliyorum arkadaşım ;) alet biraz pahalı gibi ama vereceği performans güzelse almaya değer yani ;)

adanalı1

adanalı1

Üye
Bugun emınonu doğubanka gıdıp buldum kardesım bu teleskoptan. Test ettım . 5 kurus etmez . bir nevi dürbün gibi . makro cekımı fılanda yok . 8x zoom yazmıslar . 3 x anca yakınlasıyor . fıyatıda baya cok .değmez bence.

adanalı1

adanalı1

Üye
Macro için değil zaten 8x optik zoom gibi kullamak için verimli olur mu

Yok kardesım . 1 gram veerım alamazsın . şahsen ben gidip test ettım . ınan 5 kurus etmez . çin malı zaten . n8 de , teleskopun kenarları bıle gorunuyor fotograf cekerken . yanı zoom yapma secenegın bıle yok. 3 x anca yakınlasma var .alma yanı parana yazık .

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Kulağa hoş geliyor ama en azından bikaç örnek paylaşılırsa sitede memnun olurum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt