galaxy gio 2.3.3 rom tükce ve stabil hatasız.

Sponsorlu Bağlantılar

delikanli006

delikanli006

Üye
    Konu Sahibi
aynısı bende bugun yaptm sakın denemeyin. telefon brick oldu :(

arkadaslar telefon cort oldu derken bazen bu gio olar download moduna gecerken takılıyo.bataryayı cıkarıp bi 5-10 dk sonra takın öyle deneyin bu hata bazen bendede oluyo 10 larca rom yukledim telefondan ısık dahi gelmiyo bazen ama bataryayı cıkarıp dinlendirince hayata dönuyo bende öyle oluyodu.insllh sorun yasamazssın.

----------Eklendi @ 05:29:50 ---------- Yazıldı @ 05:27:45 ----------

işte o telefonu pert eden romu yukledim dun. Şimdi açamıyorm telefonu

download moduna gecmeye calıs.ses kısma orta menu tusu ve acma tusuna basılı tut.bataryayı cıkar tak bi sekilde download moduna gecmesi lazım :( bende 1 kac kez yasdadım bu sorunu hatta bi keresinde 1 saatten fazla ugrastım ama download moduna gecti.biraz ugras mutlaka gecmesi lazım

asdwa111

Üye
öncelikle emeğine sağlık bende yükledim ve deneyimimi aktarayım. 1. si gangstar gibi bi oyunda bile kasıyor. 2 sürekli birşeyleri kapanmaya zorla diye uyarı veriyor. şarjda hiçbir gelişme yok. oyunların hemen hemen hepsinde sorun yaşadım birkaç küçük oyun hariç. size tavsiyem 2.3.4 yükleyin en basitinden task killer ile rami temizle dediğinizde ram kullanım miktarı 86 ya kadar düşüyor bende bunu ilk defa gördüm telefonu aldıgımdan beri...

ultrabilal

Üye
çok teşekkür edrim kardeş mesaj dili türkçe tel türkçe hiç bi sorun yok ellerin dert görmesin

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
kiesten güncelleyin

blackeagle15

Üye
orjinal güncelleme link ini verebilirmisiniz

eqzac

eqzac

Üye
Öncelikle selamlar. Orjinal türkçe froyo yu kurdum kies güncelleme yapılamaz bir versiyonun kurulu olduğunu bildirdi. Neyse konu bu değil bilgilendirme amacıyla söyledim. Son olarak telefona bu konudaki 2.3.3 gingerbread firmware ini kurdum. Telefonda bahsedildiği kadar bir hızlanma göremedim yani menü geçişleri eskisi gibi, mybackup pro ile sistemi yedeklemiştim ama telefon bütün programlar kurulu şekilde açıldı hatta ekran düzeni bile aynıydı :). Bu versiyondaki yenilikleri bilen biri bizi aydınlatırsa sevinirim. Telefonu aldığımdan beri gps ini çalıştıramamıştım konum bulamıyordu telefon internetten araştırdığımda çoğu kişi aynı dertten yakınıyordu fakat bu güncelleme sonrası sorun ortadan kalktı. Haritalar programında 5 sn de konumumu buldum :) Benim için bu özelliği bile yeterli kaldı ki eksiğini göremedim. kolay gelsin iyi forumlar...

delikanli006 arkadaşımıza da teşekkürlerimi sunarım..

----------Eklendi @ 17:43:52 ---------- Yazıldı @ 16:56:59 ----------

mesajlarda türkçe karakterlerin doğru bir şekilde gitmesi için yapılacak bişey varmıdır??

legolas29

legolas29

Üye
bu ne ya :D

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve aviotor1
gio5660

gio5660

Üye
eyvallah kardeşim beni 2.3.6 dan kurtardın emegine sağlık arkadaşlar en iyi rom 2.3.3

Martin Riggs

Martin Riggs

Üye
2.3.6 TUR yani Türkiye romu kötü ama son çıkan yani dün yayınlanan Avrupa sürümü OPEN GERMANY 2.3.6 ( Türkçe destekli) çok daha iyi bir sürüm olacağını düşünüyorum denemedim ama önceki yani Şubat ayında çıkan sürümü gayet iyiydi..

Martin Riggs

Martin Riggs

Üye
emeğine sağlık

serhat_1379

Üye
eyvallah kardeşim beni 2.3.6 dan kurtardın emegine sağlık arkadaşlar en iyi rom 2.3.3

Beyler sizin yazılarinizi okudumda cok memnunsunuz baya 2.3.3 ten.siz romun kıralını görmediniz daha beaa. beklemede kalın paylaşacam

53cc

53cc

Üye
@Serhat hocam merak ettim paylaşacağın ROM u...
Neredeyse 1 ay olmuş :rolleyes:

53cc

53cc

Üye
Beklemedeyiz :-P

altuns

Üye
2.3.3 ün en kral romu polonya playdir ama martin rings diye arkadamışız cyanogenmod 7.2 rc1 olan konuda 2.3.6 olan avrupa orjinal romun linkini vermiş yazdığı cevaplara bakın görürsünüz ayrıca polonya playdanda kat kat iyi bence polonya play yerine bunu yüklerseniz daha memnun kalırsınız polonya playde market sorunu var

53cc

53cc

Üye
XDA da yeni bir ROM yayınlandı. Oldukça iyi durumda. Hız pil ömrü tema font büyüklüğü. Sanırım bu ROM da kalacağım. Phiexz ROM ları 2. planda şuan listemde :-)
TouchWiZZed4 UI

aynıbeya

Üye
Flash yüklü geliyor mu?

delikanli006

delikanli006

Üye
    Konu Sahibi

qsaray00

Üye
Linkler Ölü :(

Üst Alt