i9250 nexus htc one s takası sizce nasıl ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

moniacful

Üye
garantiyi geç bataryası beşpara etmez ondan şikayet etti zaten

xPaSHax

xPaSHax

Üye
    Konu Sahibi
2100 mha pil almıs buna bıtane 2 gun gıdıyor dedı dıgerı kendı pılı 1 gun gıder dedı 2 pıl var 2000 lık olan pıl bıraz daha tombul oldugu ıcın arka kapakta 2 tane ona gore hafıf egımlı kapak takmıs

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Hayırlı olsun valla her hafta farklı telefon kullanıyosun 4S,One X,şimdi de Nexus :) Bildiğim kadarıyla samsungun kapakları da plastik değil polikarbonat yani S3'ünkü öyle.

xPaSHax

xPaSHax

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlı olsun valla her hafta farklı telefon kullanıyosun 4S,One X,şimdi de Nexus :) Bildiğim kadarıyla samsungun kapakları da plastik değil polikarbonat yani S3'ünkü öyle.

Saol kardesim maksat bakiyoruz iste hangi cihaz nasilmis birazda sikinti olusuyo bi sure sonra 3310 a donucez bu gidisle =))))))) s3 evet polikarbon kapagi bayagi denemistim saga sola buktum sorun yoktu:)
Bide bisey dikkatimi cekti htc de s3 te androiddi buda android ama bu biraz degisik geldi bana daha karisik gibi tus kilidi 4 yere birden hareket ediyor yana cek kamera oteki yan tus yukari google :s

Türe

Türe

Üye
Nexus polikarbonat değildir bilgin olsun

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Saol kardesim maksat bakiyoruz iste hangi cihaz nasilmis birazda sikinti olusuyo bi sure sonra 3310 a donucez bu gidisle =))))))) s3 evet polikarbon kapagi bayagi denemistim saga sola buktum sorun yoktu:)
Bide bisey dikkatimi cekti htc de s3 te androiddi buda android ama bu biraz degisik geldi bana daha karisik gibi tus kilidi 4 yere birden hareket ediyor yana cek kamera oteki yan tus yukari google :s
arayüzleri farklı. Senseden android arayüzüne geçtin. Hayırlı olsun. Sana uygun değilmiş onu anladım. Yoksa nexus ile one x'i karşılastıramazsın

xPaSHax

xPaSHax

Üye
    Konu Sahibi

arayüzleri farklı. Senseden android arayüzüne geçtin. Hayırlı olsun. Sana uygun değilmiş onu anladım. Yoksa nexus ile one x'i karşılastıramazsın
saol kardesım aynen bana uygun degıl bu daha cok hosuma gıttı android 4.1.1 yazıyor belkıde versıyon farkından farklıdır android gıbı degıl cunkı menulerı gecıslerı felan

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
one x verip nexus almak ferrariye tüp taktırmak gibi

moniacful

Üye
onex olan özelliklerinden çok aşşağı bir telefon4 çekirdek telefon nasıl takılır hiç mi portlayamamış htc

amcalu1

amcalu1

Üye
One x le nexus takas edilmez bence ne kadar fark aldın

xPaSHax

xPaSHax

Üye
    Konu Sahibi
One x le nexus takas edilmez bence ne kadar fark aldın
200 tl aldım kafa kafaya deseydı yıne alırdım valla cunkı okadar kurcalamama ragmen sarzı hala yarım olmadı dun geceden berı htc 5 saat belkı oda bıde asırı ısınıyordu bana saglam gelmedı ıcıme sınmedı cıhaz nexus tam aradıgım cıhaz bundan sonra ya 4s kullanırım yada nexus elıne aldıgında bana daha sgalam gelıyor agır telefon sankı sırf cam farklı ya =)

• Beğen
Tepkiler: MrExpert
doctorrr

doctorrr

Üye
hayırlı olsun kardeşim :spr keşke one x almadan önce alternatiflerini inceleseydin yani onex verip nexus almak :s

xPaSHax

xPaSHax

Üye
    Konu Sahibi
hayırlı olsun kardeşim :spr keşke one x almadan önce alternatiflerini inceleseydin yani onex verip nexus almak :s
saol kardesım ınceledım cok ama ben memnun kalmadım nexustan oldukca memnunum suan :oke:

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Nexus JB güncellemesini aldı senin telefonu da aldığın arkadaşın güncellediyse ondan farklı gelmiş olabilir :)

doctorrr

doctorrr

Üye
saol kardesım ınceledım cok ama ben memnun kalmadım nexustan oldukca memnunum suan :oke:
gerçekten herşey sende biter beğendin beğenmedin şu saatten sonra bizim lafımızın pek hükmü geçmez :spr

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Bize de gelsin de biz de tadalım şu jelibonu bakalım memnun kalıcak mıyız :)

xPaSHax

xPaSHax

Üye
    Konu Sahibi
Bize de gelsin de biz de tadalım şu jelibonu bakalım memnun kalıcak mıyız :)
alısık oldugun androidden karısık gelıyor en basta ama alısınca super efectler gecısler ws cok degısık oldukca ıyı cıhaz akıyo dıyorum :naughty: ama flash yok ılgınc:hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt