Htc One X (32 GB) 4 çekırdek ... Iphone 4 s takas olabılır.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adanalı1

adanalı1

Üye
    Konu Sahibi
Htc One X (32 GB) 4 çekırdek ... Iphone 4 s takas olabılır.
Evet arkadaşlar elımde Htc One x 32 gb 4 çekırdeklı bır cıhaz mevcut . Cihaz pasaport kayıtlıdır . Iphone 4s ıle takas dusunen olursa resım atacagım ..

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Elindeki cihazın iphone 4s den çok çok iyi olduğunun farkında değilsin galiba ..

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Kullanım kolaylığından başka hangi nedenler var ki ?

cliolar

Üye
Kullanım kolaylığından başka hangi nedenler var ki ?

batarya suresi var mesela onun disinda kutunun icinden cikan kulaklik daha iyi,oyun performansi konusunda daha iyi.ama ekran kucuk ve buda buyuk sikinti ki bende o yuzden suan s3 e gectim

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Hmm ama telefonun garantisini bozmadan oyun oynamak da pek kolay olmuyor iphone da .Hem madem ekran büyük geldi neden s3 e gectin ki s3 ün ekranı daha büyük One X : 4.7 inç ; S3 : 4.8 inç

cliolar

Üye
Hmm ama telefonun garantisini bozmadan oyun oynamak da pek kolay olmuyor iphone da .Hem madem ekran büyük geldi neden s3 e gectin ki s3 ün ekranı daha büyük One X : 4.7 inç ; S3 : 4.8 inç

ekrani buyuk geldi?ben ole demedim ki 4s kucuk dedim

adanalı1

adanalı1

Üye
    Konu Sahibi
4S Lazım arkadaslar bayadır arıyorum.

koruma2412

Üye
İphone 4s den baska cihaz tanimam isterse 10 cekirdek yapsinlar bes para etmez

azelbey

Üye

TEMİZ,HİÇ KULLANILMAMIŞ iphone4 32gb cihaz ile takas yapmak isterim,düşünürseniz....?

bojankrkic

Üye
samsung galaxy s3 ile takas düşünürseniz alabilirim.cihaz 1 aylık yurtiçi 24 ay garantili.eğer düşünürseniz numaram 0 545 543 06 57

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...