htc one s almalımıyım sizce?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wweraw2012

Üye
    Konu Sahibi
htc one s almalımıyım sizce?
Htc one s almalımıyım sizce memnun kalırmıyım

Samet.25

HTC güzel kaliteli telefonlar üretiyo tavsiye ederım

Julı

Üye
Çok güzel bir telefon seni üzmez merak etme :) sadece tüm HTClerde olduğu gibi güncellemeleri biraz geç geliyor. uygulamalarda hiç bir kasma olmuyor. Hangi rengini almayı düşünüyorsun çünkü siyah (kırmızı) renklilerde boyası dökülüyormuş (çoğu sitede öyle yazıyor ;) bunun dışında bir sorun varsa yardım etmeye çalışırım :)

0MG90

0MG90

Üye
One S 'e o kadar para vereceğine One X al daha iyi.

• Beğen
Tepkiler: Julı

ademacar

Üye
hiç düsünme al kardeşim ama arka kamera kısmı mavi olanı al o kasa seramik diye biliyorum digerinin boyası atıyor neden al diyor dersen boyut tam ideal son güncellemesinde bazi noktalarda one x i gecti eger fiyatta ucurum yoksa one x e bakabilirsin

wweraw2012

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlarınız için teşekkürler alcaksak tam takırlı bir telefon almalıyız.htc one x e bir bakayım. Julı renk konusu biraz üzdü siyah idealimdi bunun dışında sorun olduğunu dùşünmüyorum teşekkürler

Julı

Üye
Yorumlarınız için teşekkürler alcaksak tam takırlı bir telefon almalıyız.htc one x e bir bakayım. Julı renk konusu biraz üzdü siyah idealimdi bunun dışında sorun olduğunu dùşünmüyorum teşekkürler

Bir arkadaşımda siyahı var sürekli kılıfla kullanıyor o yüzden daha boyasında sorun çıkmadı öyle kullanırım diyorsan sorun olmuyor ;)

0MG90

0MG90

Üye
HepsiBurada 'da One S 1.279,00 TL One X 1.549,00 TL 200 TL fark var One X al derim.

Android Police

Android Police

Üye
OneX al bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt