Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
htc one s almalımıyım sizce?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
wweraw2012
Üye
Konu Sahibi
htc one s almalımıyım sizce?
Htc one s almalımıyım sizce memnun kalırmıyım
Samet.25
HTC güzel kaliteli telefonlar üretiyo tavsiye ederım
Julı
Üye
Çok güzel bir telefon seni üzmez merak etme sadece tüm HTClerde olduğu gibi güncellemeleri biraz geç geliyor. uygulamalarda hiç bir kasma olmuyor. Hangi rengini almayı düşünüyorsun çünkü siyah (kırmızı) renklilerde boyası dökülüyormuş (çoğu sitede öyle yazıyor bunun dışında bir sorun varsa yardım etmeye çalışırım
0MG90
Üye
One S 'e o kadar para vereceğine One X al daha iyi.
ademacar
Üye
hiç düsünme al kardeşim ama arka kamera kısmı mavi olanı al o kasa seramik diye biliyorum digerinin boyası atıyor neden al diyor dersen boyut tam ideal son güncellemesinde bazi noktalarda one x i gecti eger fiyatta ucurum yoksa one x e bakabilirsin
wweraw2012
Üye
Konu Sahibi
Yorumlarınız için teşekkürler alcaksak tam takırlı bir telefon almalıyız.htc one x e bir bakayım. Julı renk konusu biraz üzdü siyah idealimdi bunun dışında sorun olduğunu dùşünmüyorum teşekkürler
Yorumlarınız için teşekkürler alcaksak tam takırlı bir telefon almalıyız.htc one x e bir bakayım. Julı renk konusu biraz üzdü siyah idealimdi bunun dışında sorun olduğunu dùşünmüyorum teşekkürler