Türe
Üye
SGS 3 ün kaçacak yeri yok rakibi iphone5 olacak tabiki
SGS 3 ün kaçacak yeri yok rakibi iphone5 olacak tabiki
kardo aklıma video geldi sen kim o diyinceizle
[video=youtube;0jWYBMvxg4I]http://www.youtube.com/watch?v=0jWYBMvxg4I&list=FLDvuS425BIBD8BoTJ-Ew6Xg&index=3&feature=plpp_video[/video]
- - - Eklendi - - -
Ama samsung iş için çıkarıyor
- - - Eklendi - - -
One x jb i almadan rakip olmaz![]()

Ne güzel konu sapıyordu papağan ile neden geri döndün![]()

Ama JBli SGS3 ü bir görseydik yav![]()
su nokıa haberlerınden kal geldı ya cıksında gorelım yoksa armutun sapını tutucak![]()

Kesinlikle.Nokia'dan soğuttular.Apple'a bu kadar haber yapsalar telefonumu çöpe atardım o derece artık![]()

valla benim kalp atışım hızlandı
boşuna hızlanmasınc6 mı yoda gördüğüm dilenciye veresim geldi bugün
Kesinlikle.Nokia'dan soğuttular.Apple'a bu kadar haber yapsalar telefonumu çöpe atardım o derece artık![]()

Valla gönül ferman dinlemez hacı
- - - Eklendi - - -
boşuna hızlanmasın

nokıa dan sogutma işi basının işimi yoksa nokıanın işimi bunu anlayamadım appleye gelınce onca son cıkan cıhazları kullanmıs bırı olarak applenın soyle bı stratejısı var 2 cı elı bıle dusmuyor kolay kolay 4s geldıgınde zart dıye dusmedı ama s3 geldı en ust cıhaz zırt dıye fıyatı dustu nokıayı zaten unut adım bıle yok lg desen samsungu takıp edıyor samsung desen appleyı takıp edıyor htc desen ıyı cıhaz hızlı cıkartıyor yaw bunun sonıu neree varıcak hıc bıseyın sonu yokkı ben valla htc one x kullanıyorum bın pısmanım oda neyden sarzdan dolayı appleye donucem dıger fırmalar bırbırlerını yesın banane ısıme gelen apple valla

Abim ben artık onların sorunlarına üzülmüyorum..Rekabet olsun hangisi iyi ise onu alacaksınnokıa dan sogutma işi basının işimi yoksa nokıanın işimi bunu anlayamadım appleye gelınce onca son cıkan cıhazları kullanmıs bırı olarak applenın soyle bı stratejısı var 2 cı elı bıle dusmuyor kolay kolay 4s geldıgınde zart dıye dusmedı ama s3 geldı en ust cıhaz zırt dıye fıyatı dustu nokıayı zaten unut adım bıle yok lg desen samsungu takıp edıyor samsung desen appleyı takıp edıyor htc desen ıyı cıhaz hızlı cıkartıyor yaw bunun sonıu neree varıcak hıc bıseyın sonu yokkı ben valla htc one x kullanıyorum bın pısmanım oda neyden sarzdan dolayı appleye donucem dıger fırmalar bırbırlerını yesın banane ısıme gelen apple valla![]()
Rekabet kesinlikle olmalı.Hangi şirket olursa olsun batmasını isteyen insanları anlayamıyorum.Birde bir gün istedikleri olursa neden telefon fiyatları pahalılaştı neden bu kadar yavaş gelişiyor denir.

Yalnız Nokia batarsa manyak bir patent satışı olur fiyatlar en az 100 $ ucuzlar demedi demeyinRekabet kesinlikle olmalı.Hangi şirket olursa olsun batmasını isteyen insanları anlayamıyorum.Birde bir gün istedikleri olursa neden telefon fiyatları pahalılaştı neden bu kadar yavaş gelişiyor denir.

valla htc one x dedıler tamam cıhaz guzel ama bana kalıtesız geldı kasası hadı onuda gectım 4s varken 1 gun sonra gece kouyorum cıhazı okaar kurcalamama ragmen htc one x sorma bıle 6 saat bıle dayanmıyor dedım test edeyım sarzdan sıfır bıkere sana hıtap eden neyse onu alıcaksın nokıa almak gelecek ıcın gereksız zarar edersın bence bu ısı apple ıle samsung yapıor oda bırı kucuk bırı buyuk cıhaz cıkartıyor ayrıca buyuk cıhazların söyle bı sıkıntısı var cepteıken buyuk ya eglıp kalktıgında cart dıye kapanıyor cart dıye acılıyor hemde tus kılıdı varken madem bukadar buyuk cıhaz yapacaksın duvara as ozaman cebıne koyma televızyonmu bu yaaa
Abim ben artık onların sorunlarına üzülmüyorum..Rekabet olsun hangisi iyi ise onu alacaksın![]()