İddia: Nokia Dünya Konferansı'nın süprizi MeeGo'lu akıllı telefon olacak...

Sponsorlu Bağlantılar

pRime.

pRime.

Üye

Kesinlikle.Bir N900 zamanında neden alınıyorsa, HTC HD2 (Adı buydu dimi o modelin) neden alınıyorsa N9'da o yüzden alınır.Sen standart kullanıcısındır N9 sana göre değildir ama bu demek değildir ki N9 kötü 808 kötü.Bunu açıklamaya çalışıyorum 2 gündür.

hd2 ve n9 tüm kullanıcılar için üretilmiş bir telefondur. geliştirici cihazı denilen cihazlar n900 ve n950'dir. meego'yu kullandıysanız zaten tüm kullanıcılara hitap ettiğini anlarsınız.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

hd2 ve n9 tüm kullanıcılar için üretilmiş bir telefondur. geliştirici cihazı denilen cihazlar n900 ve n950'dir. meego'yu kullandıysanız zaten tüm kullanıcılara hitap ettiğini anlarsınız.

MeeGo tüm tüketiciye hitap etmesi için üretilmiş olabilir buna bir şey diyemem lakin şuanki durumu tüm kullanıcıya uygun değil.Sıradan bir kullanıcı Galaxy SII, Nexus varken N9'u tercih etmez buda belirli bir kesime hitap ettiğini gösterir öyle üretilsin üretilmesin.

maxikral12

Üye

MeeGo tüm tüketiciye hitap etmesi için üretilmiş olabilir buna bir şey diyemem lakin şuanki durumu tüm kullanıcıya uygun değil.Sıradan bir kullanıcı Galaxy SII, Nexus varken N9'u tercih etmez buda belirli bir kesime hitap ettiğini gösterir öyle üretilsin üretilmesin.
bu adama ilk defa hak verdim dünden beri söylediğim şeyi sende söyledin benim 1500tl bütcem var n9 mu nexus mu s2 mi tereddüt bile etmeden ilk önce n9u elerim

MasteLaa

MasteLaa

Üye
bu adama ilk defa hak verdim dünden beri söylediğim şeyi sende söyledin benim 1500tl bütcem var n9 mu nexus mu s2 mi tereddüt bile etmeden ilk önce n9u elerim
Olay aslında burada.N9 bence özel bir cihaz.

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
N9 u herkes kullanamaz arkadaş.. MeeGo Türkiye de bir eleman yazmış uygulamalar zor kapatılıyor yukardan aşşa kaydırarak kapatmanın nesi zor adamın ondan haberi bile yok yana çekip multi taskingden kapatıyormuş

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
kötü bir oyunu oynamak için milyon tane işlem yapıcaksam yemişim özelliğini

Olay sadece oyun oynamak değil işte bunu anlayamak istemiyorsunuz.Bak sen standart bir kullanıcısındır N9 sana uygun değildir sevmezsindir o tarz işlerle haşir neşir olmayı, ama sadece bunlar için bile N9 alacak bir sürü insan var.Sana uygun değildir, banada daha uygun cihazlar var ama N9'un başarısını etkilemez işte.MeeGo büyük ihtimalle sıradan kullanıcılar için üretilmiş bir sistem olabilir öylede gözüküyor ama şuanki durumu -Belkide Jolla adam edebilene kadar- pek herkese hitap etmiyor.

maxikral12

Üye
N9 u herkes kullanamaz arkadaş.. MeeGo Türkiye de bir eleman yazmış uygulamalar zor kapatılıyor yukardan aşşa kaydırarak kapatmanın nesi zor adamın ondan haberi bile yok yana çekip multi taskingden kapatıyormuş
herkes kullanamadığı için alan yok zaten

MasteLaa

MasteLaa

Üye
kötü bir oyunu oynamak için milyon tane işlem yapıcaksam yemişim özelliğini
Sen sadece oyun mu oynuyorsun acaba merak ettim :hmmm Oyun oynamaktan çok daha değişik şeyler var telefonda bak ciddiyim ;) Terminal denen bir olay var.Bu işlerden hoşlanan insanlar var.Yazılımcılar gibi.Telefonların hepsinin sana hitap etmesini bekleyemezsin ;)

• Beğen
Tepkiler: random1

maxikral12

Üye

Sen sadece oyun mu oynuyorsun acaba merak ettim :hmmm Oyun oynamaktan çok daha değişik şeyler var telefonda bak ciddiyim ;) Terminal denen bir olay var.Bu işlerden hoşlanan insanlar var.Yazılımcılar gibi.Telefonların hepsinin sana hitap etmesini bekleyemezsin ;)
evet hepsi bana hitap edicek hepsini bana göre yapıcak

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
herkes kullanamadığı için alan yok zaten

n9 un satış rakamlarını Nokia bile açıklamadı MeeGo yu kenara koymanın aptallık olduğunu göstermemek için sen nerden biliyorsun acaba??? N9 standart bir son kullanıcı için ideal bir telefon kullanımı son derece kolay ve sade ama detaylarını herkes kullanamaz yoksa normal bir kullanıcı çok rahat kullanabilir bir saat kullansa tamamdır

Türe

Türe

Üye

Bırak kardo millet linux çekirdeğinin ne olduğunu bilmeden konuşyor işte boş boş ;)

random1

random1

Üye

işte bu. yorum diye ben buna derim. herşey oyun değil. n9 süper bir cihaz. ben mesela neden symbian dan vazgeçmiyorum? kullanışlı, bana göre hızlı, kişiselleştirilebilir, ihtiyacım olan tüm uygulamalar var ve geliştirilebiliyor. n9 kadar olmasada orasıyla burasıyla oynanabiliyor. ben yazılımcıyım ve kurcalamayı seviyorum. neden vazgeçeyimki?

bu arada kurcalama derken, cihazları kastettim :ehe

MasteLaa

MasteLaa

Üye
işte bu. yorum diye ben buna derim. herşey oyun değil. n9 süper bir cihaz. ben mesela neden symbian dan vazgeçmiyorum? kullanışlı, bana göre hızlı, kişiselleştirilebilir, ihtiyacım olan tüm uygulamalar var ve geliştirilebiliyor. n9 kadar olmasada orasıyla burasıyla oynanabiliyor. ben yazılımcıyım ve kurcalamayı seviyorum. neden vazgeçeyimki?

:kıskıs: Çok haklısın bundan bahsediyordum ;) İhtiyaç ve istekler farklı şeyler bunu anlatmak zor insanlara :hmmm

Türe

Türe

Üye

:hmmm :ehe

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Ben şahsen uğraşmam :ehe Benim uğraşacağım 2 yazılım var o da ios ve android :ehe

- - - Eklendi - - -

ilk ve tek :ehe

androidle uğraşma dedim dedim inanmadın ne oldu şimdi ? telefon serviste :ehe

Üst Alt