Haber Nokia Android Akıllı Telefonların Türkiye Fiyatı Açıklandı

Sponsorlu Bağlantılar

yeumyang

yeumyang

Moderator
    Konu Sahibi
Nokia Android Akıllı Telefonların Türkiye Fiyatı Açıklandı
Efsane yeni 3310 da ülkemize geliyor
Vodafone ve Nokia arasında yapılan anlaşma kapsamında, Nokia’nın 2017 Mobil Dünya Kongresi’nde tanıttığı Nokia 3, Nokia 5 ve Nokia 6 model akıllı telefonlar ilk 3 ay boyunca sadece Vodafone’da satılacak.
Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy Efsane Nokia akıllı telefonları Türkiye’deki tutkunlarıyla ilk Vodafone buluşturuyor
HMD Global Başkanı Florian Seiche, şunları söyledi:

Yeni Nokia akıllı telefonları Türkiye'ye getirme kararı, marka olarak bu dinamik ülkedeki tüketicilerin gerçek ihtiyaçlarını karşılama arzumuzun bir yansımasıdır. Türkiye HMD için stratejik açıdan önemli bir pazar ve Vodafone işbirliğiyle, tüketicilerimize saf Android'de yeni akıllı telefon seçenekleri sunmaktan heyecan duyuyoruz.
Gelelim fiyatlara
Nokia 3 949 TL den
Nokia 5 1149 TL den
Nokia 6 ise 1349 TL den satışa sunulacak reis 3310 un ise fiyatı açıklanmadı
Nokia Android Akıllı Telefonların Türkiye Fiyatı Açıklandı

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61

0MG90

0MG90

Üye
İyi bari fiyatlar çok uçmamış ama 3 ve 5'in fiyatının inmesi lazım biraz

Cadillac34

Üye
Çinlilerin telefonları fiyat bakımından uçuk olsa bile bu nokiadan daha üstün. :D

0MG90

0MG90

Üye
Birde durumları farklı. Nokia şimdi yeni dönüş yapıyor. Yinede şu işlemcileri doğru düzgün seçmeleri lazım. 1349 lira S430'lu Nokia 6, aynı fiyata S820'li Xiaomi? Hiç değilse S625-652 falan olsaydı.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

Cadillac34

Üye
Birde durumları farklı. Nokia şimdi yeni dönüş yapıyor. Yinede şu işlemcileri doğru düzgün seçmeleri lazım. 1349 lira S430'lu Nokia 6, aynı fiyata S820'li Xiaomi? Hiç değilse S625-652 falan olsaydı.
Telefon alacak olsaydım eğer yine de Xiaomi seçerdim.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
41 Mp Gelmedikçe Düşünmüyorum Almayı

MAERKEK

MAERKEK

Admin
Acele etmeye gerek yok . İlk üç aydan sonra rekabetten dolayı kampanya vs ile fiyatları elbet düşecek

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
Silindi

Son düzenleme:

MaxipmaN

Üye
şu snapdragon 400 serisinden gına geldi.

• Beğen
Tepkiler: Silinen üye 2362831

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
Silindi

Son düzenleme:
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Nokia 6 nın daha iyi bir donanımla gelmesini beklerdim. İnşallah nokia güzel bir amiral gemisi yaparda hemen alırım. Çok bekletti bizi. :)

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Nokia 3310, 549,00 TL fiyat etiketiyle Hepsiburada da satışa çıkmış, Temmuz'da çıkmayacak mıydı?

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Kesinlikle fiyatını hak eden bir cihaz değil. Çok pahalı.

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
  • Beğen
Tepkiler: veliahht01
Luck Star

Luck Star

Üye
Çok iyi hatırlıyorum ilk dokunmatikler çıkmaya başladığı zaman bana X6 almıştılar 1000 liraya. Meşhur 5800 800-900 falandı o zaman. Nokia gitti N97 çıkarttı ve 2000 lira fiyat biçti. Seneler geçti dolar neredeyse 4 katı oldu ama 1350 liraya telefon çıkartıyor bu ülkede helal olsun +rep
41 Mp Gelmedikçe Düşünmüyorum Almayı
41 yapınca daha iyi mi çekiyor merak ettim gece gece? :hmmm

Edit: Araştırdım rakam büyüdükçe her şey daha iyi oluyormuş. :10numara:

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Çok iyi hatırlıyorum ilk dokunmatikler çıkmaya başladığı zaman bana X6 almıştılar 1000 liraya. Meşhur 5800 800-900 falandı o zaman. Nokia gitti N97 çıkarttı ve 2000 lira fiyat biçti. Seneler geçti dolar neredeyse 4 katı oldu ama 1350 liraya telefon çıkartıyor bu ülkede helal olsun +rep

41 yapınca daha iyi mi çekiyor merak ettim gece gece? :hmmm

Edit: Araştırdım rakam büyüdükçe her şey daha iyi oluyormuş. :10numara:
Bunlar 808 ile Çektiklerim Benzerlerini Başka Cihazlarla Çekebilen Varsa Ondan Alayım Bende
Burada İş MP De Değil Sensör Büyüklüğü ve Kalitesinde. Şu Ana Kadar Nokia 808 Den Büyük Kamerası Olan vede En Kaliteli Lensi (Optik) Kullanan Hiçbir Firma Yok (Mobilde) Kaldıkı Buna Xneon Flaş Eşlik Ediyor.Gece Kalitesi Bir Yana Flaş Kalitesi Diğerlerinin 4 5 Katı.Bir Kameranın Kalitesini Anlamak İçin Geceye Gerek Yok.Gidin Gündüz Bulut Fotoğrafı Çekin Onları PCye Atın Bulutları Yakınlaştırın Bakalım Ne Göreceksiniz.Şu An Lumia 1020 Kullanıyorum 1 Sene Öncesine Kadar 808 Kullanıyordum Bu Kamera İşinde İşletim Sistemide Önemli.808 Bahsetttiğim Gibi Şu Anda En Büyük Kameraya Sahip Lumia 1020de Bir Alt Seviyesinde Sanırım 1\23" Filandı 808 de 1\22 Miydi NEydi Öyle Bİşeydi Birbirlerine Çok Yakın Olmalarına Rağmen Özellikle Uzak MEsafelerde 1020 Dökülüyor Tamamen Yazılımsal Bişey.

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK

Üst Alt