kullanıcıadları
Üye
what dedin gülüm? Hayırdır?
Boşver uğraşma.Görünce Galaxy SIII en iyisi de geç yoksa fansınız osunuz busunuz Nokia telefonu yerde görsem almam falan demeye başlar.
what dedin gülüm? Hayırdır?
işte o yüzden diyorum ben de şahsen 1.000 lira üstü vermem nokia'ya şu an için
- - - Eklendi - - -
orta değilOrta-üst
tamam canım öyle gülüm zaten yerde görsem almam
Boşver uğraşma.Görünce Galaxy SIII en iyisi de geç yoksa fansınız osunuz busunuz Nokia telefonu yerde görsem almam falan demeye başlar.
Orta-üst evet yani üst segment değil.Orta üstten kasıtta orta segmentin üst modelleridir yani orta segment oluyor.
orta-üst ayrıdır orta ayrıdır.tamam canım öyle gülüm zaten yerde görsem almam
ne oldu iphoneun havası mı söndü samsung direksiyona geçince gülüm ?
Evet Galaxy SIII sen daha iyisini alana kadar evrenlerin en iyisi.
Orta segment dediğin cihaz misal c7'dir. Allah aşkına lumia 900'ün c7 ile ne alakası varorta-üst ayrıdır orta ayrıdır.
ne oldu iphoneun havası mı söndü samsung direksiyona geçince gülüm ?
adam apple fanı falan değil sizin gibiler yüzünden ya uyarı alıyoruz yada banlanıyoruzsizin arabanın

gerçeklerder acıdır dostum
adam apple fanı falan değil sizin gibiler yüzünden ya uyarı alıyoruz yada banlanıyoruz![]()
adam apple fanı falan değil sizin gibiler yüzünden ya uyarı alıyoruz yada banlanıyoruz![]()
ios6 yı nasıl aldığını bilmeden konuşma bu 1.si s3 çıktı çıkalı iphone satılmıyo buda 2.si
Gidip nerde bir firmanın fanlığını yaptım onun gibi Allah aşkına.Zamanı gelince Nokia'yı da Apple'ı da Samsung'u da HTC'yide över eleştiririm.Android fanı olunca fan olmuyorsun benim gibi olunca fan oluyorsun ama.Iphone 4'ün çıkış tarihine ve o zaman çıkan telefonlara bak.Destekleri arasındaki farkları gör.Hadi göremiyorsun IOS6 alan Iphone 3GS'e bak bi.
- - - Eklendi - - -
Ayrıca neyin direksiyonuna geçmiş Samsung Allah aşkına açıkla.
tamam abi bişey demedim ne bana mı dedin
Gidip nerde bir firmanın fanlığını yaptım onun gibi Allah aşkına.Zamanı gelince Nokia'yı da Apple'ı da Samsung'u da HTC'yide över eleştiririm.Android fanı olunca fan olmuyorsun benim gibi olunca fan oluyorsun ama.Iphone 4'ün çıkış tarihine ve o zaman çıkan telefonlara bak.Destekleri arasındaki farkları gör.Hadi göremiyorsun IOS6 alan Iphone 3GS'e bak bi.
- - - Eklendi - - -
benim mesajımı alntı yapmışın 
Orta üst segment ortanın üstü oluyor.Ayrıca akıllı telefon pazarınca baktığımızca C7'de orta-alt segment cihazı oluyor.Orta-alt-orta-orta üst bundan sonra üst segmentler başlıyor.Yani orta-üst orta ile üst arasında.Bu durumda birisi ortaya birisi üst segmente dahil der.Bunda bu kadar takılacak ne vardı anlayamadım.
- - - Eklendi - - -
Samsung neyin direksiyonuna geçti?

ios6 yı nasıl aldığını bilmeden konuşma bu 1.si s3 çıktı çıkalı iphone satılmıyo buda 2.si
sen iphone 5 çıkınca gör hangisi daha çok satılıyor...

Iphone 4S'le yani 1 yıllık cihazla SIII'ü kazanıyor ve SIII'ün daha çok satılmasını bir lutuf olarak mı görüyorsunuz bırakın Allah aşkına ya.SIII'ün rakipi 1 senelik 4S değil yeni çıkacak 5'tir.
4s e karşılık note çıkarılmıştı hatırlatırsam