İddia: Nokia Dünya Konferansı'nın süprizi MeeGo'lu akıllı telefon olacak...

Sponsorlu Bağlantılar

maxikral12

Üye
evet 1400 liraya n9 satılıyo aynı paraya samsung s2 ve nexus satıyo hal böyle olunca pek rekabet oluşmuyo

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

işte o yüzden diyorum ben de şahsen 1.000 lira üstü vermem nokia'ya şu an için

- - - Eklendi - - -

orta değil ;) Orta-üst

Orta-üst evet yani üst segment değil.Orta üstten kasıtta orta segmentin üst modelleridir yani orta segment oluyor.

Türe

Türe

Üye

Orta-üst evet yani üst segment değil.Orta üstten kasıtta orta segmentin üst modelleridir yani orta segment oluyor.

Orta segment dediğin cihaz misal c7'dir. Allah aşkına lumia 900'ün c7 ile ne alakası var :ah orta-üst ayrıdır orta ayrıdır.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Orta segment dediğin cihaz misal c7'dir. Allah aşkına lumia 900'ün c7 ile ne alakası var :ah orta-üst ayrıdır orta ayrıdır.

Orta üst segment ortanın üstü oluyor.Ayrıca akıllı telefon pazarınca baktığımızca C7'de orta-alt segment cihazı oluyor.Orta-alt-orta-orta üst bundan sonra üst segmentler başlıyor.Yani orta-üst orta ile üst arasında.Bu durumda birisi ortaya birisi üst segmente dahil der.Bunda bu kadar takılacak ne vardı anlayamadım.

- - - Eklendi - - -

ne oldu iphoneun havası mı söndü samsung direksiyona geçince gülüm ?

Samsung neyin direksiyonuna geçti?

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

adam apple fanı falan değil sizin gibiler yüzünden ya uyarı alıyoruz yada banlanıyoruz :ah

Gidip nerde bir firmanın fanlığını yaptım onun gibi Allah aşkına.Zamanı gelince Nokia'yı da Apple'ı da Samsung'u da HTC'yide över eleştiririm.Android fanı olunca fan olmuyorsun benim gibi olunca fan oluyorsun ama.Iphone 4'ün çıkış tarihine ve o zaman çıkan telefonlara bak.Destekleri arasındaki farkları gör.Hadi göremiyorsun IOS6 alan Iphone 3GS'e bak bi.

- - - Eklendi - - -

Ayrıca neyin direksiyonuna geçmiş Samsung Allah aşkına açıkla.

• Beğen
Tepkiler: Türe

maxikral12

Üye

Gidip nerde bir firmanın fanlığını yaptım onun gibi Allah aşkına.Zamanı gelince Nokia'yı da Apple'ı da Samsung'u da HTC'yide över eleştiririm.Android fanı olunca fan olmuyorsun benim gibi olunca fan oluyorsun ama.Iphone 4'ün çıkış tarihine ve o zaman çıkan telefonlara bak.Destekleri arasındaki farkları gör.Hadi göremiyorsun IOS6 alan Iphone 3GS'e bak bi.

- - - Eklendi - - -

ios6 yı nasıl aldığını bilmeden konuşma bu 1.si s3 çıktı çıkalı iphone satılmıyo buda 2.si

doctorrr

doctorrr

Üye

- - - Eklendi - - -

tamam abi bişey demedim ne bana mı dedin o_O :ehe benim mesajımı alntı yapmışın :P:

maxikral12

Üye
ve 2000bin liranın altına düşmeyen 4s artık media marktta 1500 civarı iken s3 1999 tl gbi aynı eski fiyatıyle

Türe

Türe

Üye

Orta üst segment ortanın üstü oluyor.Ayrıca akıllı telefon pazarınca baktığımızca C7'de orta-alt segment cihazı oluyor.Orta-alt-orta-orta üst bundan sonra üst segmentler başlıyor.Yani orta-üst orta ile üst arasında.Bu durumda birisi ortaya birisi üst segmente dahil der.Bunda bu kadar takılacak ne vardı anlayamadım.

- - - Eklendi - - -

Samsung neyin direksiyonuna geçti?

:bye2:

- - - Eklendi - - -

telefon piyasasının lideri ;)

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Türe
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Iphone 4S'le yani 1 yıllık cihazla SIII'ü kazanıyor ve SIII'ün daha çok satılmasını bir lutuf olarak mı görüyorsunuz bırakın Allah aşkına ya.SIII'ün rakipi 1 senelik 4S değil yeni çıkacak 5'tir.

maxikral12

Üye
4s e karşılık note çıkarılmıştı hatırlatırsam

Türe

Türe

Üye

Üst Alt