T.C.K v2 Belle Geliyor! [Sonuçlandı]

Sponsorlu Bağlantılar

Atacan-

Atacan-

Üye

Yazı rengini arkaplanla aynı yapacağım, yanlış mı biliyorum?

Aynen öyle.Fakat tema değişirse çıkar.Belle uygulamaları kullanıldığında bir çok mod kullanıldığındn bazıları çakışıyor.
Çakışmasın istemiyorsan Tema editle hareket etmen lazım.
Batarya şebekeyi yok etmek istiyorsan hızlı yazı yazma ile çakışıyor.
Ama bu modu ben düzenlemiştim.Benim Yazılımdan avkonu çekebilirsin.
Ama sen bilirsin tema edit uğraşmam diyorsan mod vardı bende .2-3 güne verebilirim.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Aynen öyle.Fakat tema değişirse çıkar.Belle uygulamaları kullanıldığında bir çok mod kullanıldığındn bazıları çakışıyor.
Çakışmasın istemiyorsan Tema editle hareket etmen lazım.
Batarya şebekeyi yok etmek istiyorsan hızlı yazı yazma ile çakışıyor.
Ama bu modu ben düzenlemiştim.Benim Yazılımdan avkonu çekebilirsin.
Ama sen bilirsin tema edit uğraşmam diyorsan mod vardı bende .2-3 güne verebilirim.

Bulduğum rompatcher yamasını moda dönüştürmeye çalışacağım olmazsa tema edit şart olacak. Gerçi belleli versiyonlar hep kalıplar üzerinedir. bu kalıplardan çıktın mı yazılımın tadı kaçıyor.

Hızlı yazma modunu kullanmayacağız. Yine de önerin için teşekkür ederim :)
Tema edit alternatifi varsa bekliyorum :)

Atacan-

Atacan-

Üye
Ya yazılımı senin yayınladığın gibi kullanacaklar.
Yada belletopbarlı yazılımla her kesime hitap edecek şekilde temalar editlemelisin ki tema editlemen gerekecek çünkü...
Bluetoht iconu çıkar.Wlan iconu.alarm iconu yani mecbur temaları editlemen gerekecek.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ya yazılımı senin yayınladığın gibi kullanacaklar.
Yada belletopbarlı yazılımla her kesime hitap edecek şekilde temalar editlemelisin ki tema editlemen gerekecek çünkü...
Bluetoht iconu çıkar.Wlan iconu.alarm iconu yani mecbur temaları editlemen gerekecek.

Tek temayla geçinsinler o zaman :) Mecburi bir durum çünkü. Belle için katlanılır bence. Gülü seven dikenine katlanır mantığı :oke:

Atacan-

Atacan-

Üye

Tek temayla geçinsinler o zaman :) Mecburi bir durum çünkü. Belle için katlanılır bence. Gülü seven dikenine katlanır mantığı :oke:

:) Mecburen evet yoksa wlan alarm vs. Tema değiştirdiklerinde iconlar hep iç içe giriyor.
Açmış olduğum konuda detaylı anlatıma girip herkez kendi kullandığı temasını editleyebilir duruma getireceğim.
Fakat her temada olmuyor çünkü bazı temalarda işe yaramıyor edit yapmaya izin vermiyor heleki büyük boyutta temalarda hiç işe yaramıyor.

• Beğen
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
:) Mecburen evet yoksa wlan alarm vs. Tema değiştirdiklerinde iconlar hep iç içe giriyor.
Açmış olduğum konuda detaylı anlatıma girip herkez kendi kullandığı temasını editleyebilir duruma getireceğim.
Fakat her temada olmuyor çünkü bazı temalarda işe yaramıyor edit yapmaya izin vermiyor heleki büyük boyutta temalarda hiç işe yaramıyor.

Anladım :)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
tamamda o zaman duvar kağıdı değiştirince? :D

ahmet_0063

ahmet_0063

Üye
rambo belle shell i kullanacakmısınız ?

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
bildirimleri bt wlan flan kaldırma modu dm de var

lazye

lazye

Üye
bişey sorcam @rambo_ft hani demiştin ya batarya falan umrumda olmuyacak ulaşabileşeceğimiz en yüksek hıza ulaşmaya çalışcz dye peki batarya modunu hç kullanmıyackmsn ?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Vazgeçtim belle topbar kullanmaktan. Nedeni ise cihazı çok kısıtlamasıdır. Ekip olarak (özellikle ben böyle istiyorum) en geniş yazılımı yapmaya uğraşıyoruz. Belle saati, topbarı vs. bunlar yüzünden CFW'yi kuran birebir ilk kurduğu gibi kullanmak zorunda kalacak. Zaten yazı tipindeki serbestliği engellemiş oluyoruz bari sistemin diğer özelliklerini değiştirmeyelim. İşte benim "Neden belle ısrarı" diye şikayet ettiğim nokta buydu.

Belle benzetmeleri dışında sisteme etkiyen hiçbir değişiklik yapılmayacaktır. En özgür belle yazılımı ancak böyle mümkün olabilir :oke:

- - - Eklendi - - -

bişey sorcam @Rambo_FT hani demiştin ya batarya falan umrumda olmuyacak ulaşabileşeceğimiz en yüksek hıza ulaşmaya çalışcz dye peki batarya modunu hç kullanmıyackmsn ?

Pil modu var ancak üzerine kendi yaptığım hızlandırma modlarını atıyorum. Pil modu iptal oluyor. Ancak telefon 2-3 kat hızlanıyor (anılbaran şahit :D)

bygokhan

bygokhan

Üye
n97 için yenilik olacakmı

lazye

lazye

Üye
Vazgeçtim belle topbar kullanmaktan. Nedeni ise cihazı çok kısıtlamasıdır. Ekip olarak (özellikle ben böyle istiyorum) en geniş yazılımı yapmaya uğraşıyoruz. Belle saati, topbarı vs. bunlar yüzünden CFW'yi kuran birebir ilk kurduğu gibi kullanmak zorunda kalacak. Zaten yazı tipindeki serbestliği engellemiş oluyoruz bari sistemin diğer özelliklerini değiştirmeyelim. İşte benim "Neden belle ısrarı" diye şikayet ettiğim nokta buydu.

Belle benzetmeleri dışında sisteme etkiyen hiçbir değişiklik yapılmayacaktır. En özgür belle yazılımı ancak böyle mümkün olabilir :oke:

- - - Eklendi - - -

Pil modu var ancak üzerine kendi yaptığım hızlandırma modlarını atıyorum. Pil modu iptal oluyor. Ancak telefon 2-3 kat hızlanıyor (anılbaran şahit :D)

anılbaran şaht hea bak bu güzel işte :)

ersinbakar

ersinbakar

Üye
Hayirli olsun. Basarilarinizin devamini dilerim

• Beğen
Süleyman

Süleyman

Üye

- - - Eklendi - - -

Bende senden yanayım. Yani hiç belle taraftarı değilim. :D Bende belle cfw yaptım fakat kullanan çok diye. Yoksa kaynağı aynı olduğu için ben hep anna yı kullanıyorum :D

Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye
Bende senden yanayım Rambo.Çoğu mod çakışıyor.6 ev ekranı saçmalığı 30MB yer istiyor.Uygulama bile gömülmeyecek derecede oluyor.Topbar konusuyla ilgili Topbar gereksiz bir şey.Topbar ve diğer tüm belle modlarını yapmaya kalkışıp bir de üstüne efekt hız modu ekleyince telefon açılmaz oluyor.Bizzat bunu yaşadım.Yinede T.C.K kraldır.Yani Belle'yi oldu bilin :)Modder'lar işini bitirir bitirmez Tester'lar(bnde) testler yapıp cfw'in kalitesini göreceğiz ki adım gibi eminim kaliteli oluşundan :)Belki Phoenix ile ekran kontranst testi falan da yapabilirim.Çünkü 5228 V40.03 ün kontrastı ile v51.1.2 ninki farklı.Bir de Benchmark testi yaparım.Hız ölçümü yaparım.

• Beğen
anılbaran

anılbaran

Üye
:pc:

• Beğen

Üst Alt