T.C.K v2 Belle Geliyor! [Sonuçlandı]

Sponsorlu Bağlantılar

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
işe yaramadı :D

- - - Eklendi - - -

ofw için sanırım

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
''Kaf-Kef''

''Kaf-Kef''

Üye
Sabırsızlıkla bekliyoruz TCK ekibi CFW lerinizi çok beğeniyorum ellerinize sağlık :)

• Beğen
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
onu mod halinde yaparsan on numara olur :D

İşte ben de bunu kastediyorum. Bir kere Menüdeki seçenekleri ortalatma yamasını tersine uygulayıp, ortalatmayı iptal edebilmiştim. Çok zamanımı almıştı ama değdi. Bu seferde rompatcher yamasını tersine uygulamaya çalışacağım yani dosyaya gömeceğim :)

- - - Eklendi - - -

Bu arada telefonunda test ettiğin için teşekkürler yoksa bu kadar çabuk netice alamazdık, akşam eve gideceğim test edene kadar hayli bir zaman geçecekti :)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
nolcak canım bi yeniden başlata bakar :) belle çalışması iiçin hazırladığın tema var mı yoksa benim bi önerim olacak :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
nolcak canım bi yeniden başlata bakar :) belle çalışması iiçin hazırladığın tema var mı yoksa benim bi önerim olacak :D

Yok temayı değiştirmeyi düşünmüyorum :) En hafif temalardan biri üstelik çok edit yemiş :ehe Önerini de merak ettim doğrusu :)

Nedensiz-Sebebsiz

Nedensiz-Sebebsiz

Üye
o perdeye bildirimlerde geliyo biliyosun dimi?

evet biliyorum ama perde çok büyük uygulama az, ki bildirimler olsa bile zaten gelen bildirime hemen bakıyoruz yani birikme sorunu olmaz, ki zaten önceki sürümde anaekrana ekleyebiliyoruz bildirimlerı

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
T.C.K v2 Belle ile özel bir topbar kullanacağız nasipse :) Anıl özel bulmuş bende Türkçeleştirdim. Hadi hayırlısı :)

Nedensiz-Sebebsiz

Nedensiz-Sebebsiz

Üye
özel derken azıcık açsak ;)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
navibarda bi simgeye basınca basınca şöyle bi görüntü veriyo :)belki siz bunu editleyerek mavi alanı daraltıp belledeki gibi yapabilirsiniz :D ekte ki resimler

- - - Eklendi - - -

yada bu?

Ekli dosyalar

• Beğen
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
navibarda bi simgeye basınca basınca şöyle bi görüntü veriyo :)belki siz bunu editleyerek mavi alanı daraltıp belledeki gibi yapabilirsiniz :D ekte ki resimler

- - - Eklendi - - -

yada bu?

Uyardığın iyi oldu :) Temayı biraz daha düzenleyeceğim inşallah yapabilirim :)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
burdan ekte verdiğim temayı indirebilirsin yardımcı olur sana :) ayrıca istersen diğer temanında linkini verebilirim

• Beğen
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
burdan ekte verdiğim temayı indirebilirsin yardımcı olur sana :) ayrıca istersen diğer temanında linkini verebilirim

:tşk: Biraz bakayım ama dediğim gibi tema değiştirmek istemiyorum ama yine de verdiğin için sağol.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
:rica:

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
v2' e Maxicep widgeti yapabilirmisiniz. Msj ve bildirim gösteren vb.

lazye

lazye

Üye
Tck v2 için sabırsızlanıyorum .D

• Beğen
Atacan-

Atacan-

Üye

Bugün ilk defa topbarı denedim. Güzel birşey beğendim. Ancak operatör adının kalması sorun oluşturdu. Bunu kaldırmanın bir yolunu bilen var mı?

Tema edit yaparak.Yok edebilirsin.

Üst Alt