N.O.V.A 3 ve Asphalt 7, Xperia Pro'da Kasmıyor | İşte Videoları - TV'ye Bağlayıp Çektim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
N.O.V.A 3 ve Asphalt 7, Xperia Pro'da Kasmıyor | İşte Videoları - TV'ye Bağlayıp Çektim
Bazı iPhone kullanıcıları bu yeni oyunların Android'de özellikle de Adreno 205 ekran kartına sahip Sony Ericsson Xperia Pro, Neo V gibi cihazlarda kasacağına inanıyor (olabilir). Aldığım duyumlar bu yönde. Bende bu tabuyu kırmak için iki oyununda videolarını çektim. Videoları Nokia 5230 2MP kamerası ile çektiğim için pek birşey anlaşılmıyordu. O yüzden TV'ye bağladım ki biraz daha anlaşılır olsun.

N.O.V.A 3'ün Oynanış Videosu:

[video=youtube;Nvyp2ys3rgo]http://www.youtube.com/watch?v=Nvyp2ys3rgo[/video]
Mobilciler için:

Asphalt 7'nin Oynanış Videosu:

[video=youtube;9hDdWJytl3Q]http://www.youtube.com/watch?v=9hDdWJytl3Q[/video]
Mobilciler için:

Sadece bu oyunlar değil, 9MM, Asphalt 6, Modern Combat 3 gibi oyunların hiçbiri kasmıyor. Telefon kesinlikle overclocklu falan değil. Sony'nin orjinal 2.3.4 GingerBread stok romu yüklü. İşlemciyle herhangi bir oynama yapmadım. Telefonu normal kullanımda iken videoyu çektim. Sırf videoyu çekmek için telefona format atmadım. Takdir edersiniz ki telefonda videolarda da görüldüğü üzere bir sürü uygulama/oyun yüklü.

512 MB RAM yetmiyor diyenlere özellikle duyurulur.

Not: N.O.V.A 3'ün videosunu çekmemi enes-1907 arkadaşım söyledi :)

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~ ve bertinos

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Wouww abim bu nedir yahu Xperia Pro ne imiş de biz bilmiyormuşuz ;)

bertinos

bertinos

Üye
Ne diyorsunuz ben ideos x5te kasmadan oynuyorum bir zahmet kasmasın :d: İdeos x5te şuan oynayamadağım 2 oyun var modern combat 3 :off: ve battlefield 2 :vur

PriZm

PriZm

Üye
Bendemi video çekeyim ne:ehe PowerVr 540 ve 512 mb ram neler yapabiliyormuş Iphonecular görsün:ehe

• Beğen
Tepkiler: CasuS_87, Silinen Üye 94869 ve MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Bendemi video çekeyim ne:ehe PowerVr 540 ve 512 mb ram neler yapabiliyormuş Iphonecular görsün:ehe
Rahat oynuyor musun şahsen PowerVR540 ın Adreno 205 ile denk olmadığını düşünüyorum ben ama video da güzel :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
PriZm

PriZm

Üye

Rahat oynuyor musun şahsen PowerVR540 ın Adreno 205 ile denk olmadığını düşünüyorum ben ama video da güzel :kıskıs:
şu ana kadar bende 2 oyun kastı.Gta 3 son grafik ayarlarında ve Dead trigger tegra grafik ayarlarında.

- - - Eklendi - - -

birde Asphalt 7 kendi yaptığım yüksek grafik modunda kasıyor hemde felaket:ehe

MasteLaa

MasteLaa

Üye

şu ana kadar bende 2 oyun kastı.Gta 3 son grafik ayarlarında ve Dead trigger tegra grafik ayarlarında.

- - - Eklendi - - -

Dead Trigger nasıl kasıyor yahu :hmmm

_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye
iPhone 3Gs'de açık uygulamaların gereksizlerini kapatarak (70mb civarı bazen daha fazla ram de boş alan bırakarak) Asphalt 6 , NFS Hot Pursuit, Nova2 -Nova3 , GTA3(bunda biraz kasma oluyor) , Asphalt 7 oyunlarını kasmadan oynuyorum :)

Nova3 'te çok iyiymiş okadar performans beklemiyordum Pro'dan :)

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
iPhone 3Gs'de açık uygulamaların gereksizlerini kapatarak (70mb civarı bazen daha fazla ram de boş alan bırakarak) Asphalt 6 , NFS Hot Pursuit, Nova2 -Nova3 , GTA3(bunda biraz kasma oluyor) , Asphalt 7 oyunlarını kasmadan oynuyorum :)

Nova3 'te çok iyiymiş okadar performans beklemiyordum Pro'dan :)

İşte bu da iPhone farkı.;)256 Mb RAM ile.

• Beğen
Tepkiler: _Unforgiven_
Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye

- - - Eklendi - - -

Hackless dead trigger oyunu kasmıyo diyodu sanki yada ben yanlış hatırlıyorum :hmmm banada önermişti hatta

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Ama şunu da unutmayınki jb olmadığı sürece telefonunuzda iPhone'daki fps'ye asla ulaşamazsınız.:oke:

• Beğen
PriZm

PriZm

Üye
Linux'un özelliği bu.kullanılmayan ram boşa giden ram mantığıyla çalışıyor linux.size kendi bilgisayarımdaki ubuntu ram durumunu göstereyimde gözünüz korksun :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
valla bndeki xperia neoda 256 ram olsa zaten 300 260 felan sistem yiyor.telefon açılmaz yawww:d:

Bence öyle RAM ekleyeceklerse arkaplanda Facebook zımbırtıları çalıştırmazlardı :ehe Arkaplanda çalışan gereksiz servislerin haddi hesabı yok. Bir ara rom yaparsam hepsini kaldıracam bu ne :D

Linux'un özelliği bu.kullanılmayan ram boşa giden ram mantığıyla çalışıyor linux.size kendi bilgisayarımdaki ubuntu ram durumunu göstereyimde gözünüz korksun :D

Tüylerim diken diken oldu.

- - - Eklendi - - -

Ama şunu da unutmayınki jb olmadığı sürece telefonunuzda iPhone'daki fps'ye asla ulaşamazsınız.:oke:

Of bir de ucuz olsa çeşitli olsa biz de alsak :D

Superfan

Superfan

Üye
9MM / Asphalt 6 / Modern Combat 3 / Battlefield .. hiç birinde bir kasma yaşamadım.Telefon zorlandı ama kasma yaşamadım.Nova 3 te online ' a girdim nasıl işte ya..2mb internet var.Ama oyun çıldırıyordu :kop: :tebessüm: Aslında Root yapacaksın.SixAsix controller ile oynayacan.O zaman çok daha rahat olur.

Neyse sadece pro değil, Xperia 2011 Serisi telefonların gücünü göstermiş oldun :alkis

• Beğen
_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye
İşte bu da iPhone farkı.;)256 Mb RAM ile.
Battery Doctor ile kapalı uygulamaları kapatarak (gereksizleri) 3gs 5.1.1iOS 'taki ram durumunu sana söyleyeyim
Wired %18 - 48mb
Act %25 - 62mb
Inact %2 - 5mb
System %30 - 75mb
Free %25 - 62mb

isterseniz fotoğrafını da çekip koyabilirim yalanım yok. iOS'ta gereksiz uygulamalar ve kullanılmadığı zaman App Store uygulamasını kapatınca android gibi çok fazla ram yemiyor

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
9MM / Asphalt 6 / Modern Combat 3 / Battlefield .. hiç birinde bir kasma yaşamadım.Telefon zorlandı ama kasma yaşamadım.Nova 3 te online ' a girdim nasıl işte ya..2mb internet var.Ama oyun çıldırıyordu :kop: :tebessüm: Aslında Root yapacaksın.SixAsix controller ile oynayacan.O zaman çok daha rahat olur.

Neyse sadece pro değil, Xperia 2011 Serisi telefonların gücünü göstermiş oldun :alkis

Estağfirullah ben sadece görevimi yaptım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt