Sony’nin yeni amiral gemisi “Xperia Z1″ resmi olarak duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye

- - - Eklendi - - -

• Beğen
Tepkiler: Dede

KayraBey

KayraBey

Üye
Kesinlikle Lg g2 diyorum

Invoke

Invoke

Üye

- - - Eklendi - - -

nfc ile çalışıyormuş ben de merak etmiştim :D

- - - Eklendi - - -

Kesinlikle Lg g2 diyorum

Abi, g2nin hafıza kartı olayı bence çok büyük sıkıntı. G2dense NoteIII daha mantıklı. Ama sanırım sen NoteIIIdense G2'yi beğendin?
Bu arada youtubedaki yorumlar çok komik herkes sonynin boşluklara konuşmuş, 'maybe next time,sorry sony'ler havada uçuşuyor :D Adamın biri aynı büyüklüğe noteIII alırım demiş :D

- - - Eklendi - - -

thanks to sony diyenler de var tabi =P

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Z1 video konusunda hayal kırıklığı yarattı. 4K video kayıt bekleniyordu olmadı onu geçtim 60 fps değil 30 fps kayıt yapabiliyor. LG G2 60 fps kayıt yapabiliyor. Note 3 ise hem 4K hem 60 fps kayıt alabiliyor.

Invoke

Invoke

Üye
Z1 video konusunda hayal kırıklığı yarattı. 4K video kayıt bekleniyordu olmadı onu geçtim 60 fps değil 30 fps kayıt yapabiliyor. LG G2 60 fps kayıt yapabiliyor. Note 3 ise hem 4K hem 60 fps kayıt alabiliyor.

Başta ben de 4k gelmemesine şaşırdım ve samsung için hiç bahsedilmiyordur 4kdan ama 4k geldi. Yalnız 4knın telefonda kaplayacağı alanda fazla olur, 1080p gayet yeterli olacaktır.

- - - Eklendi - - -

Samsung telefonu çok iyi tanıttı, bence. Sonynin tanıtımında adam lensi taktı, bir resim bile çekmedi, telefonu elinde bir kaç dakika tuttu, konuştu. İyi bir sunuş göremedim, ben. Bir de adamlar hiç bahsedilmeyen özelliklerle süpriz yaparak şaşırttılar, yeni multiwindowları, air commandleri 4k çekim özelliği... Sonyde bilmediğimiz bir şey göremedik. Tüm özellikler beklediğimiz gibi geldi. Şaşırtan bir şey olmadı.

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

3x zoomda görüntü kaybetmeyeceğimizi vaadediyor sony.

Invoke

Invoke

Üye
Sonynin yeni paylaştığı video:

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Invoke

Invoke

Üye