sgs2 ikinci el buldum fiyatı nasıl yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi
sgs2 ikinci el buldum fiyatı nasıl yardım lütfen
arkadaşlar ben n8 kullanıyorum telefonum 1 senelik telefoncuda sgs2 buldum n8 + 500 :tl: dedi alayımmı? daha önce sony xperia s almak istiyordum ama fiyatı çok yüksek geldi karar değiştirdim sgs2 almak istiyorum ama aklımda bir kaç soru işareti var
1. Daha önce kullandığım samsung telefonda hafıza kartına bir şey kurulmuyordu yine aynımı?
2. Mp3 den zil sesi yapılıyormu ve hafıza kartından taşımadan veya kopyalamadan oluyormu?
3. İkinci el fiyatı ne kadar eder?
4. Malzeme kalitesi nasıl? Önceki samsungum ekranı kırılmıştı onun için soruyorum
5. Son sorum rot falan yapmasam orjinal kullansam nelerden mahrum kalırım yaparsam nelerden faydalanırım. Şimdiden vereceğiniz cevaplar için teşekkür ederim

FeC!

FeC!

Üye
Hafıza kartına taşıyabilirsiniz.İstediginiz muzigi zil sesi yapabilirsiniz. Taşımadan. 800 gibi bulursunuz sanırım. Ekranı Corning Gorilla glass. Hiç bir şey olmaz. Çizilmez. Gerçi nasıl düştugune falan baglı. Gorilla glass ı arastırırsabız daha doyurucu bilgi alabilirsiniz. Roottan korkmayın. Unroot yapaıp eski haline donebilirsiniz. Root ile paralı ve ısrar ile lisans isteyenuygulamaları kullanabilir, chainfire3d ile kendi gpunuza uygun olmayan oyunları oynayabilirsiniz. Ve daha fazlası.

cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi
Hafıza kartına taşıyabilirsiniz.İstediginiz muzigi zil sesi yapabilirsiniz. Taşımadan. 800 gibi bulursunuz sanırım. Ekranı Corning Gorilla glass. Hiç bir şey olmaz. Çizilmez. Gerçi nasıl düştugune falan baglı. Gorilla glass ı arastırırsabız daha doyurucu bilgi alabilirsiniz. Roottan korkmayın. Unroot yapaıp eski haline donebilirsiniz. Root ile paralı ve ısrar ile lisans isteyenuygulamaları kullanabilir, chainfire3d ile kendi gpunuza uygun olmayan oyunları oynayabilirsiniz. Ve daha fazlası.

peki hafıza kartına kuruluyor demi oyun uygulama gibi şeyler birde kendi hafızası varmı telefonun n8 gibi?

enaa_881

enaa_881

Üye
evet hafiza kartina kuruluyo 16gb 32gb lik modelleri var

cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar şimdi buldum bir tane ikinci el telefon 1,5 aylık n8 + 500 :tl: istiyor fiyatı nasıl alınırmı?

cyber

cyber

Üye
pahalı

cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar karar verin pahalımı? Fena değilmi? Arada bırakıyorsunuz benim telefon 1 senelik o telefon 1,5 aylık

- - - Eklendi - - -

samsung almam diyordum s2 yi görünce o telefon benim olmalı diyorum bu ramazan bitmeden alırım ben o telefonu

TheMadness

TheMadness

Üye
Al bence

cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi
TheMadness

TheMadness

Üye
Overclock yaparsın daha da hızlanır :D benim s3 suan 1.8ghz

FeC!

FeC!

Üye
1. 2 ghz

cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi
geliyorum aranıza arkadaşlar yer açın baaaannnnaaaa :ehe

cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi
ramazan bitmeden alırım biraz borçlarım var ama ramazanda sigara içmediğim için sigara parası telefona gidecek bakalım allah nasip ederse ramazandan sonrada içmiyecem şu meleti bu arada hepinizin ramazan-ı şerifiniz mübarek olsun :)

- - - Eklendi - - -

ya arkadaşlar kafama tskılan bir soru daha var şu android cihazlara çok virüs girdiği söyleniyor birde androide uygun ativirüs proğramı varmı beleş :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt