cardanadam
Üye
sgs2 ikinci el buldum fiyatı nasıl yardım lütfen
arkadaşlar ben n8 kullanıyorum telefonum 1 senelik telefoncuda sgs2 buldum n8 + 500
dedi alayımmı? daha önce sony xperia s almak istiyordum ama fiyatı çok yüksek geldi karar değiştirdim sgs2 almak istiyorum ama aklımda bir kaç soru işareti var
1. Daha önce kullandığım samsung telefonda hafıza kartına bir şey kurulmuyordu yine aynımı?
2. Mp3 den zil sesi yapılıyormu ve hafıza kartından taşımadan veya kopyalamadan oluyormu?
3. İkinci el fiyatı ne kadar eder?
4. Malzeme kalitesi nasıl? Önceki samsungum ekranı kırılmıştı onun için soruyorum
5. Son sorum rot falan yapmasam orjinal kullansam nelerden mahrum kalırım yaparsam nelerden faydalanırım. Şimdiden vereceğiniz cevaplar için teşekkür ederim
dedi alayımmı? daha önce sony xperia s almak istiyordum ama fiyatı çok yüksek geldi karar değiştirdim sgs2 almak istiyorum ama aklımda bir kaç soru işareti var1. Daha önce kullandığım samsung telefonda hafıza kartına bir şey kurulmuyordu yine aynımı?
2. Mp3 den zil sesi yapılıyormu ve hafıza kartından taşımadan veya kopyalamadan oluyormu?
3. İkinci el fiyatı ne kadar eder?
4. Malzeme kalitesi nasıl? Önceki samsungum ekranı kırılmıştı onun için soruyorum
5. Son sorum rot falan yapmasam orjinal kullansam nelerden mahrum kalırım yaparsam nelerden faydalanırım. Şimdiden vereceğiniz cevaplar için teşekkür ederim

benim s3 suan 1.8ghz
nasıl yaptın onu ya s2 hızı kaçki?