sgs2 ikinci el buldum fiyatı nasıl yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TheMadness

TheMadness

Üye
ramazan bitmeden alırım biraz borçlarım var ama ramazanda sigara içmediğim için sigara parası telefona gidecek bakalım allah nasip ederse ramazandan sonrada içmiyecem şu meleti bu arada hepinizin ramazan-ı şerifiniz mübarek olsun :)

- - - Eklendi - - -

ya arkadaşlar kafama tskılan bir soru daha var şu android cihazlara çok virüs girdiği söyleniyor birde androide uygun ativirüs proğramı varmı beleş :D

Ramazanda alisirsin zaten. Bence bırak tamamen.

cyber

cyber

Üye
ben n8 in 1,5 aylık zannettim al al s2 yi ramazanda al bence iyi vakit geçirirsin

cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi

Ramazanda alisirsin zaten. Bence bırak tamamen.

allah yardım eder bende irademe sahip olabilirsem inşallha bırakıyorum zaten başkalarında görünce canım çekiyor yoksa aklıma bile gelmiyor birde şu virüs konusuna açıklık getireydik iyiydi :kıskıs:

- - - Eklendi - - -

ben n8 in 1,5 aylık zannettim al al s2 yi ramazanda al bence iyi vakit geçirirsin

n8 in 1,5 aylığımı kaldı :kıskıs: sıfırı bile üretilmiyor artık

TheMadness

TheMadness

Üye
TrustGo kullan. Aralarından en iyisi ;)

Türe

Türe

Üye
Fiyat uygundur abim ortalama 1000 :tl: ya gelmiş oluyor :oke:

cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi
Fiyat uygundur abim ortalama 1000 :tl: ya gelmiş oluyor :oke:

telefon çok hoşuma gitti ya bu zamana kadar hep at gözlüğü ile bakmışım varsa yoksa nokia ne varsa onda sgs2 yi elime alınca hızı ekranı mütiş bu forumda çok kişiyle tartıştım bu nokia symbian konusunda ama çok pişman oldum şimdi teşke demeyi sevmeyen biri olarak teşke n8 alacağıma sgs2 alsaymışım diyorum

cyber

cyber

Üye
bu telin spotu baya pahalı ya fiyatını bilen var mı acaba 800 tl ye spot bulabilir miyim acaba

cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi
bu telin spotu baya pahalı ya fiyatını bilen var mı acaba 800 tl ye spot bulabilir miyim acaba

ikinci eli 950 dedi telefoncu bana bence spot almaktansa ikinci el al daha iyi hem garantisi olur

Dampierre

Dampierre

Üye
Su anki aklim olsa xperia s alirdim.

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Üzerine biraz daha ekleyip o fiyatlara yurt dışından gelmiş pasaport kayıtlı,sıfırı bulunur.
Ucuz değil size verdiği fiyat.

erko merko

erko merko

Üye
Fiyat bence iyi, 1.5 aylıkmış zaten sıfır gibidir

cyber

cyber

Üye
arkadaşlar ben 800-850 ye spot bulabilir miyim s2 yoksa galaxy r alcam

erko merko

erko merko

Üye
arkadaşlar ben 800-850 ye spot bulabilir miyim s2 yoksa galaxy r alcam

860-900 arası spot bulabilirsin fakat çoğu imei kayıtlı oluyor ve imei kayıtlı kesinlikle tavsiye etmiyorum telefonun her an kapanma tehlikesi var çünkü fakat güvenilir birinden pasaport kayıtlı bulabilirsen al derim fakat onunda Türkiye garantisi olmaz.

_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye
telefon iyidir alınca bir format çekmeni tavsiye ederim , arkadaşım kullanıyor şikayetleri şu yönde
telefonu çok fazla doldurduğunda (arkadaşım 28gb doldurdu) arayüz vb stabilitesi azalıyor ara sıra az kasma yapıyor bu sebepten
alırsan işlemcisi güçlü diye çok zorlama sıcaklıktan yumurta pişirirsin :D
2. el olduğu için telefonu bir araştır kusuru vb. varmı diye
asla pişman olmazsın merak etme sadece güncellemeleri almıyor sorun o

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
şimdiye kadar nokıa bizi uyutmuş s2 alalı 2 ay oldu insan telefon kıllandıgını anlıyor hemen al arkadaşım gör farkı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt