yardım lütfen samsung s2 ikinci el kaça satabilirim?

Sponsorlu Bağlantılar

cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi
yardım lütfen samsung s2 ikinci el kaça satabilirim?
arkadaşlar elimde samsung galaxy s2 var bozulmuştu tamir ettirdim yeni telefon aldığımdan dolayı satmak istiyorum sizce Kaç para eder 1 senelik telefon artı olarak yanında 2000 Mah batarya ve şarj eden koruyucu kılıf var hepsini beraber vermek istiyorum yedek bataryayı 80 tl vermiştim koruyucu kılıf'a 70 tl vermiştim telefoncu bir fiyat verdi ben sizin fikriniz alıp ona göre satmak veya satmamak için bir fiyat istiyorum telefoncunun verdiği fiyat beni tatmin etmedi açıkçası

codblackops2

codblackops2

Üye
i9100 mü yoksa i9100g mi

emrelives2

Üye
bende de var s2, şuanda ikinci el olarak satabileceğin 650 tl yi geçmez gibi

codblackops2

codblackops2

Üye

9100

- - - Eklendi - - -

Eyvallah Sağol telefoncu 400 tl diyor ne yapayım satayım mı

400e satarsın adam rafa 700 tl koyar pişman olursun.sahibindene gir ilan aç bence.en az 600 o telefonun değeri.

PriZm

PriZm

Üye
Ben Galaxy S' i 450'ye sattım.

• Beğen
Tepkiler: Dede

N. O. T. E. 2

Üye
telefoncuya takasla 650 ye verdim note 2 yi alırken oda 750 ye veriyor suan sahibinden. Coma ver il civarindan arayan baya olur aksesuarlarda hosmus alan olur telefoncuya satıp onkadar zarar etme. Acil degilse bekle

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Arkadaşlar jely bean geldi ne gerek var satmaya ben yükledim şarz bile iyi gitmeye başladı piyasa da satmak isteyen çok ama inanın iyi telefon ben s3 mini aldım keşke s 2 alsaydım diğer s2 yi benim oğlan aldı vermiyor

skylinegti

skylinegti

Üye
s2 ikinci el fiyatları 550 - 700 tl arası değişiyor ama bu fiyat şehirden şehire değişebilir...

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
400 ben vereyim :D

MaxipmaN

Üye
400 çok az 550 eder

- - - Eklendi - - -

400 çok az 550 eder

polo128

Üye
Arkadaşlar Ankara Cankayadan isteyen olursa kendi kullandığım s2 yi satabilirim. hem elden olur temiz olur. fiyatta da anlaşırız sorun olmaz, makul miktarda pazarlıkta yaparız. pazarlıksız olmaz.
genel olarak anlatırsam;
ilk sahibiyim kasım ayı sonunda aldım. rengi siyah, jelly bean son sürüm yüklü. Tertemiz, ekranda ve telefonda hiç çizik yok. Batarya sağlam ölü falan değil. Zaten bunu da şarj süresinden anlarız kanıt olarak. ölü pixel falan yok. Suana kadar hiçbir sıkıntı çekmedim. teknolojik araçlar biraz şans işidir bunu herkes tecrübe etmiştir. garantili de olsa vatan, teknosa bimeks, media markt gibi güvenilir teknoloji marketlerinden de alsanız milyarlar sayarak aldığınız telefon bozuk çıkabiliyor.
Bu yüzden kendi tanıdığımdan aylarca en iyi parça için bekledim. Elindeki en güzel ve en sorunsuz telefon bu telefondu. hatta su an mesajı bu telefondan yaziyorum.
Teknik özelliklerini zaten biliyoruz
1.2 ghz çift çekirdek, oyunlar için mali 400 gpu, süper amoled ekran, 16 gb dahili hafıza, harici 64 gb kadar sd kart desteği vs..
Eğer anlaşırsak şarj cihazı, pc kablosu vs yanında gelen aparatları verilecek zaten ama ben ayriyetten kendim orjinal konuşma kulaklığı, kulaklık çoklayıcı, telefonun flaş bellek mause ve klavye gibi aletleri calistirmaya yarayan usb otg kablosu, ve daha aklıma gelmeyen aksesuarlarını da veriyorum.
Ama yalnız telefon yurt dışından geldi. İmei sorunu yok eski calismayan telefonumun imeisini aldım. Bu yüzden korkmaya gerek yok bir sıkıntı olsa ben kendim bu işe girmezdim. Fiyat vermiyorum, bu konuları ciddi alıcılarla çayımızı içerken konuşurum. İlgilenenler pm atabilir.

Pc_CaNaVaRi

Pc_CaNaVaRi

Üye
400 ne yahu öldürmüş adam 650-750 arası gideri var

N. O. T. E. 2

Üye
400 e gideceğine kaldırıma vur yapboz oyna :D

• Beğen
Tepkiler: Pc_CaNaVaRi ve Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
Sen nerdesin dostum ben alayim bu telefonu telefoncudan biraz fazla vereyim

DalvikCache

DalvikCache

Üye
Şu an ne kadar eder s2 kozmetik olarak iyi soyulması yok kamerasında siyah bi leke var ve orjinal aksesuarları yok i9100 modeli yurtiçi

fk555897

fk555897

Üye
Bence satma telefonun değeri çabuk düştü. Bu telefon kesinlikle bu fiyatlardan daha fazla eder ama 2. eli düşük.