Arkadaşlar Ankara Cankayadan isteyen olursa kendi kullandığım s2 yi satabilirim. hem elden olur temiz olur. fiyatta da anlaşırız sorun olmaz, makul miktarda pazarlıkta yaparız. pazarlıksız olmaz.
genel olarak anlatırsam;
ilk sahibiyim kasım ayı sonunda aldım. rengi siyah, jelly bean son sürüm yüklü. Tertemiz, ekranda ve telefonda hiç çizik yok. Batarya sağlam ölü falan değil. Zaten bunu da şarj süresinden anlarız kanıt olarak. ölü pixel falan yok. Suana kadar hiçbir sıkıntı çekmedim. teknolojik araçlar biraz şans işidir bunu herkes tecrübe etmiştir. garantili de olsa vatan, teknosa bimeks, media markt gibi güvenilir teknoloji marketlerinden de alsanız milyarlar sayarak aldığınız telefon bozuk çıkabiliyor.
Bu yüzden kendi tanıdığımdan aylarca en iyi parça için bekledim. Elindeki en güzel ve en sorunsuz telefon bu telefondu. hatta su an mesajı bu telefondan yaziyorum.
Teknik özelliklerini zaten biliyoruz
1.2 ghz çift çekirdek, oyunlar için mali 400 gpu, süper amoled ekran, 16 gb dahili hafıza, harici 64 gb kadar sd kart desteği vs..
Eğer anlaşırsak şarj cihazı, pc kablosu vs yanında gelen aparatları verilecek zaten ama ben ayriyetten kendim orjinal konuşma kulaklığı, kulaklık çoklayıcı, telefonun flaş bellek mause ve klavye gibi aletleri calistirmaya yarayan usb otg kablosu, ve daha aklıma gelmeyen aksesuarlarını da veriyorum.
Ama yalnız telefon yurt dışından geldi. İmei sorunu yok eski calismayan telefonumun imeisini aldım. Bu yüzden korkmaya gerek yok bir sıkıntı olsa ben kendim bu işe girmezdim. Fiyat vermiyorum, bu konuları ciddi alıcılarla çayımızı içerken konuşurum. İlgilenenler pm atabilir.