sgs2 ikinci el buldum fiyatı nasıl yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi
Üzerine biraz daha ekleyip o fiyatlara yurt dışından gelmiş pasaport kayıtlı,sıfırı bulunur.
Ucuz değil size verdiği fiyat.

1,5 aylık telefon için pahalımı diyorsun?

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar şu anda şehir dışındayım pazartesi dönücem pazartesi veya salı alıyorum telefonu hepinize çok teşekkür ediyorum sayın modaratörler telefonu alana kadar konum açık kalsın aldığımı buradan duyurmak istiyorum

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa

MasteLaa

MasteLaa

Üye
telefon iyidir alınca bir format çekmeni tavsiye ederim , arkadaşım kullanıyor şikayetleri şu yönde
telefonu çok fazla doldurduğunda (arkadaşım 28gb doldurdu) arayüz vb stabilitesi azalıyor ara sıra az kasma yapıyor bu sebepten
alırsan işlemcisi güçlü diye çok zorlama sıcaklıktan yumurta pişirirsin :D
2. el olduğu için telefonu bir araştır kusuru vb. varmı diye
asla pişman olmazsın merak etme sadece güncellemeleri almıyor sorun o
Custom Romlar ile o sorun olmaz ;)

moniacful

Üye
direk al n8 takozundan s2 ye geçmek muhteşem olur senin için

O-Xan

O-Xan

Üye
Bi bana nasip olmadı arkadaş.

avcitalip

avcitalip

Üye
ben 750 tl ye aldım son derece memnunum hafıza kartı daha almadım çünkü gerek duymadım 16 GB kendi hafızası var ve 32 GB ta kadar hafıza kartı destekliyor

piyasada 1.200 ile 1.000 TL arası değişiyor ben elden aldım adam s3 alacakmış bende onun s2 sini aldım :D

cyber

cyber

Üye
ben 750 tl ye aldım son derece memnunum hafıza kartı daha almadım çünkü gerek duymadım 16 GB kendi hafızası var ve 32 GB ta kadar hafıza kartı destekliyor

piyasada 1.200 ile 1.000 TL arası değişiyor ben elden aldım adam s3 alacakmış bende onun s2 sini aldım :D

vay iyi almışsın

cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi

ben n8 de kullanıyorum 16gb müzik, fotoğraf ve videolar hafıza kartında sadece oyun ve proğramları telefon hafızasına kuruyorum s2 yi alıncada yanısını yaparım hafıza kartımı vermiyecem

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye

ben n8 de kullanıyorum 16gb müzik, fotoğraf ve videolar hafıza kartında sadece oyun ve proğramları telefon hafızasına kuruyorum s2 yi alıncada yanısını yaparım hafıza kartımı vermiyecem
Zaten verme abim ;)

cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi
evet arkadaşlar sonunda galaxy s2 cihazımı almış bulunmaktayım

bertinos

bertinos

Üye
Fazla bence n8+500 olmaz n8+300'ü geçme derim sonuçta n8in 2. elide 800tl falan eder 1.el samsung galaxy s2 zaten 1400 tlye satılıyor n8+500 vereceğini n8i sat 600 ekle 1. el al derim :oke: n8+300'ü sakın geçme ;)

cyber

cyber

Üye
Fazla bence n8+500 olmaz n8+300'ü geçme derim sonuçta n8in 2. elide 800tl falan eder 1.el samsung galaxy s2 zaten 1400 tlye satılıyor n8+500 vereceğini n8i sat 600 ekle 1. el al derim :oke: n8+300'ü sakın geçme ;)

n8 in sıfırı kaç ki ikinci eli 800 olsun abartmayalım

cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi
valla aldım artık çokta memnunum aldğıma telefon jet jet herkeze tavsiye ederim :)

cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi

Hadi hayırlı olsun abim :alkis Android Bölümüne bekleriz :)

teşekkür ederim çıkmıyordumki zaten :D yanlız benim bunu iyice öğrenmem lazım her şeyini :d:

- - - Eklendi - - -

oc nasıl yapılıyor

lolaman

lolaman

Üye
Sen aldın kurtuldun darısı bizim başımıza artık.Bence hemen oc yapma bi hevesini çıkar telefonun bişey falan olur Allah korusun.

Türe

Türe

Üye

teşekkür ederim çıkmıyordumki zaten :D yanlız benim bunu iyice öğrenmem lazım her şeyini :d:

- - - Eklendi - - -

oc nasıl yapılıyor

kurcalamasan iyi olur aslında abi ama madem istiyorsun ;

cihazı rootladıktan sonra voltage setting'i indir orada hem cpu hem gpu oc'u var abi ve tabi voltaj ayarları da mevcut

yasarca

yasarca

Üye
valla aldım artık çokta memnunum aldğıma telefon jet jet herkeze tavsiye ederim :)

arkadasım hayırlı olsun çok güzel bir karar vermişsin s2 almakla ben 2 yıla yakın kullandım s2 başka cihaz kullanamazsın bir alıstınmı senin hayatın en iyi arkadasın olur su an galaxy s3 kullanıyorum 2 aydır imaknın olursa ilerde s3 almanıda tavsiye ederim kısa zamanda en iyi dostun arkadasın olabilecek bir cihaz s3 çok konustum benim görüşüm bunlar tekrar hayırlı olsun

cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi
arkadasım hayırlı olsun çok güzel bir karar vermişsin s2 almakla ben 2 yıla yakın kullandım s2 başka cihaz kullanamazsın bir alıstınmı senin hayatın en iyi arkadasın olur su an galaxy s3 kullanıyorum 2 aydır imaknın olursa ilerde s3 almanıda tavsiye ederim kısa zamanda en iyi dostun arkadasın olabilecek bir cihaz s3 çok konustum benim görüşüm bunlar tekrar hayırlı olsun
teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt