Windowstan umudumu kestim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Ben bir şey demek istiyorum sana kimse Wp'nin marketi çok iyi Google Play'i ya da App Store'u aratmaz dediki ? Baktımda her almayı planlıyorum denilene oyun oynamayacaksan internet sosyal ağlar için al diyor.Sen ise zaten eksik olduğu açık açık söylenilen oyun eksikliğini söylüyorsun...Oyun konusunda stabillik konusunda fiyatındaki rakiplerine göre gayet iyi bir cihaz ve üst düzey şeyler bekliyorum demişsin ; gidip 1000 TL'lik bir cihazdan nasıl oluyorda üst düzey performans bekleyip te 2000 liralık cihazların performansını istiyorsun -ki hız konusunda 2000 liralık Galaxy SIII ile bile yarışabiliyor- ayrıca daha önce telefondan oyun oynamam iletişim aracı sonuçta gibi bir söylemde bulunmuşsun ve arkadaşlar ve Ali abi o sebeple sana telefonu övmüşler.Oyun oynamayan biri için diğer özellikleri gerçekten çok çok iyi çünkü.E 1 ay sonra fikrini değiştiripte oyun arayacaksan bu işletim sisteminin kötülüğünden değil de senin tutarsızlığından kaynaklıdır.Yanlışım olabilir ama daha önceki konular ve şuanki konuşmalar bunu gösteriyor.

Türe

Türe

Üye
Bir de multitasking ölü yahu wp'de :hmmm hiç sınır olur mu uygulama açmada :hmmm iOS ' da da 10 dakika çalışabiliyo :ah Neden MeeGo'dakine bnzer adam gibi bir multitasking yapılmıyor anlamıyorum :ah

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Bir de multitasking ölü yahu wp'de :hmmm hiç sınır olur mu uygulama açmada :hmmm iOS ' da da 10 dakika çalışabiliyo :ah Neden MeeGo'dakine bnzer adam gibi bir multitasking yapılmıyor anlamıyorum :ah

Vardır Microsoft'un bi bildiği ya da bilmediğinden yapmıyordur :ehe

papakudioflu

papakudioflu

Admin
süleyman haklısın diger sistemlerde varsa bunda da olsun diyebiliriz.bir de şöyle düşünelim aynı anda kaç tane uygulama çalıştırma ihtiyacı duyuyoruz mesela.wp de limit şuı anda 8 uygulama ama 9.yu acacagın zaman sana acamazsın demiyor en uzun süre kullanmadıgını kapatıp yenisini açıyor hem de hiç vakit kaybetmeden.

Türe

Türe

Üye

süleyman haklısın diger sistemlerde varsa bunda da olsun diyebiliriz.bir de şöyle düşünelim aynı anda kaç tane uygulama çalıştırma ihtiyacı duyuyoruz mesela.wp de limit şuı anda 8 uygulama ama 9.yu acacagın zaman sana acamazsın demiyor en uzun süre kullanmadıgını kapatıp yenisini açıyor hem de hiç vakit kaybetmeden.

Öyle ama Bazen öyle bir ihtiyaç duyuluyor ki :hmmm MeeGo'daki gibi olsa fena olmaz :hmmm iOS'taki zaten saçmalık ; hiç 10 dk. arkaplanda kalır mı yahu ? :ah Android'deki desen vasat ötesi zaten.

doctorrr

doctorrr

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:hmmm Ne?

doctorrr

doctorrr

Üye
yazılım yazdık gökçen abi :halay3:

Türe

Türe

Üye
Uygulamaları benden :pro:

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve doctorrr
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt