Windowstan umudumu kestim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
    Konu Sahibi
Windowstan umudumu kestim
Arkadaşlar yaklaşık 3 aydır falan yurtdışından getirtip kayıt ettirdikten sonra kullanmaya başladığım bi lumia 800 üm vardı . Bilenler bilir forumda ilk telefon incelemesi yapanlardan biriyim heralde ve eksileriyle artılarıyla yazdım . Telefonumu seviyodum . Ben teknolojiyle senelerdir içli dışlı biriyim ve iyi analiz yaparım çok objektif davranırım bu konuda . Ki telefonumun eksilerini anlatırken nası açık açık yazdığımı bilenler bilir . Kısaca objektif bi teknoloji severim .

Gelelim asıl konuya . Benim beklentilerim sizlerinki gibi yüksekti bu sistem ve bu telefondan . İlk aldığım günlerde söylenen sözü yazıyorum . '' Tango mayıs ayında kesinlikle çıkacak '' . Şuan ağustosa az kaldı beyler . Bu süreçte galaxy 3 çıktı ve İphone 5 konseptine az kaldı . Ve hala çıkması beklenen tango yada wp 7.8 güncellemesinde türkçe olmayacağı kesinleşti . Türkçesini bi kenara bırakalım . Güncellemeyle verilecek şeyler hiçde umduğum gibi olmadı . Ki işin ilginç tarafı bu Lumia 800 daha türkiyeye gelmedi bile . Hala wp 8 gelişecekmi çıkacakmı , lumia 910 ne zaman çıkacak , pureviev li lumialar ne zaman çıkacak diye avutmayalım kendimizi . Daha lumia 800 gibi orta düzey bi telefon bile çıkmadı bu ülkede . Kimse şimdi bana abi türkiyeye geldimi wp 8 li cihazlar gelcek demesin . Ben doydum yani söylentilere .

Ben bu telefonu ve gelecekteki windows telefonları düşünenlere açıkça söylüyorum . Marketplace berbat durumda ve iosun yanında aciz durumda . Çoğu şey dandik olsa bile ücretli . Telefon yeterince kullanışlı değil ve eksikleri çok çok fazla . Ben kesinlikle önermiyorum ve lumia 800 ümü satılığa çıkardım . Sahibinden.com da şuan 1.000 TL üzerinden satışta ve yakında fiyatı 900 e çekicem .

Gelelim alıcağım telefona . Kalitesi ve markasından dolayı Sony experia S alıcam . Ama geçici olucak bu . Ben yine eski bi ıphone 4 kullanıcısı olarak İphone 5 çıkar çıkmaz alıcam .

Son sözüm ise ; İOS dünyada liderdir . Ve apple cihazları dünyada ciddi anlamda rakip tanımıyo . Ne windows ne android nede başka bişey . Bi iphone alın ve telefon kullandığınızı hissedin

• Beğen
Tepkiler: Türe

TheCower

TheCower

Üye
Haklısın, tek eksiğimiz birazcık para.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
bu konuyu acmişsin objektifim diyorsun eyvallah. Elindeki cihazin orta duzey bir cihaz oldugunu soylemene ragmen beklentilerim yuksekti diyorsun ve aylardir kullandigin orta duzey telefonu 1000tl'ye yani internette sifirinin satildigi fiyata satiliga cikariyorsun. Hic boşuna objektifim diye iddia etme elindeki telefonun tek eksigi Turkce dil ki o da kullanimda en ufak bir eksiklige neden olmuyor. Berbat durumda dedigin maeketi iosla karşilaştirip ucretli uygulamalardan dert yaniyorsun objektifligin ortaya cikiyor zaten. Hic boşuna kendini yorma senin derdin ucretsiz market sahibi olmak.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve n000k
n000k

n000k

Üye
bu konuyu acmişsin objektifim diyorsun eyvallah. Elindeki cihazin orta duzey bir cihaz oldugunu soylemene ragmen beklentilerim yuksekti diyorsun ve aylardir kullandigin orta duzey telefonu 1000tl'ye yani internette sifirinin satildigi fiyata satiliga cikariyorsun. Hic boşuna objektifim diye iddia etme elindeki telefonun tek eksigi Turkce dil ki o da kullanimda en ufak bir eksiklige neden olmuyor. Berbat durumda dedigin maeketi iosla karşilaştirip ucretli uygulamalardan dert yaniyorsun objektifligin ortaya cikiyor zaten. Hic boşuna kendini yorma senin derdin ucretsiz market sahibi olmak.
söyleyecek bişey bırakmamışsın :).. gelelim konu sahibine, ios ta kullandık, hiç beğenmedim.. zevk meselesi kardeşim.. bana göre windows daha iyi.. ama dediğim gibi sen ios dersin, ben windows derim. beğeni göreceli bir kavramdır.. o yüzden bu iyi şu iyi demeye gerek yok..

papakudioflu

papakudioflu

Admin
  • Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
'' Bu telefonu sakın satma abi ıphone u her türlü geçer . Bayağı iyi '' Kısacası telefonun BİR İLETİŞİM ARACI olduğunu ve bu telefonunda PİYASADAKİ EN İYİ İLETİŞİM ARACI - SOSYAL ARAÇ olduğunu unutmayın . Saygılar

- - - Eklendi - - -

bu da objektif olarak yaptigin bir incelemeydi sanirim
http://www.maxicep.com/windows-phon...en-ince-ayrintili-inceleme-turkce-654406.html

N'oldu hünkarım sinirlenmişsin galiba.Kendine hakim ol lütfen.:tebessüm:Ya da savcı.:ehe

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
    Konu Sahibi

papakudioflu : Teker teker cevap veriyorum şimdi gözlerini aç iyi oku . senin uslübuna göre konuşcam .

Telefonu aldığımda beklentilerimin yüksek olması sen ve senin gibi daha telefon doğru düzgün çıkmadan poh pohlayanlar yüzündendi . Bu telefon gelişecek o olacak bu olacak şu olacak . Sanırsın microsoft ceo su . Iphone kullanan biri olarak bi değişiklik istemiştim ve hala ve hala en iyi tasarıma sahip olduğunu düşündüğüm lumia modellerinden biri olan 800 ü aldım . İlk zamanlar sadece forumdaki isteklerden dolayı kısa süreli bi kullanıcı olmama rağmen bi inceleme yaptım . Ki bi telefonu sağlıklı şekilde analiz etmek için uzun süre kullanmak gerek . Beklentilerim vardı . Bunlar marketplace deki uygulamalardı özellikle . Ama bol bol karı kız resimleri uygulamalarının yayınlandığı , en dandik uygulama ve oyunların bile ücretli olduğu , geriye kalan ücretsiz uygulama ve oyunların çoğunun 1 MB büyüklüğünde çok kötü durumda olduğu bi market . Kaç aydır lumia kullanıyosun arkadaşım ? Ben nisandan bu yana lumia 800 kullanıyorum ve bırakta analiz edebiliyim .

Gelelim alıntı yaptığın sözüme . Telefon bi iletişim aracıdır ve lumia 800 de bulunan people hub özelliği bence piyasada rakip tanımaz . E peki geriye kalanlar ? Hala sağlıklı çalışmayan bi viber den bahsediyimmi ? Daha geçenlerde yeni çıkan nimbuzz ? Ya peki hala yavaş çalışan tango ? Sayimmi daha ? Bunlar sosyal araç değilmi sence ? Ha bide ağır çalışan ve inanılmaz sarj yiyen bi whats app tan bahsedelim .

Zaman geçti , telefonu daha iyi gördüm daha iyi anladım ve son yorumlarım bunlardır anlıyomusun . Belli umutlarım vardı . Ama haberlere bazen bi bakıyorum yok tango gelicek yok yarın yok bu hafta . efendim tango iptal wp 7.8 gelicek . hani nerde ? ağustosa girdik sence nerde . benim umudu kesmemin sizinle bi alakası yok . sizde okuduklarınıza göre sonuçta yazdınız buraya . Ben windows altyapısı ve nokia dan umudumu kestim . Marketplace de ücretsiz uygulama peşinde falanda değilim . öyle olsa bu telefone unlock çakar hepsini indirirdim . Benim marketplace den umudumu kesme olayım yeteri kadar uygulama oyun kalitesi yok .

Böyle saçma sapan gelip çiş yarıştırır gibi savunmayun şu telefonu . Uslübünede dikkat et ayrıca bu kadar sertçe savunduğun şey bi cep telefonu ve burasıda bi forum olduğuna göre herkes belli saygı çerçevesinde belli kurallarda fikrini paylaşabilir . Bunlarda benim fikirlerimdir ve bu telefonu almak isteyenlere kesinlikle önermiyorum .

astegon

Üye
Hocam sakin olun. Ve evet Microsoft ve Nokia biraz sallıyor Türkiye'yi.

girin bakın orda Lumia satışta. Türkiye'de ise Asha'lar tanıtılıyor. Ha bir de çakma 41 MP'lik 808.

Kısacası Microsoft + Nokia maalesef olayın içine etmiş durumdalar.

iOS 6 ile Apple yine fersah fersah geride bırakacak.

Belki android takipte kalır. (ICS 4.0.4 kullanıyorum Galaxy S'imde)

• Beğen
Tepkiler: Türe, Amaru Shady ve musicianfaruk
Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Türkiye teknoloji konusunda geride ya. Bir dil çıkarmak bu kadar zor olmasa gerek. Söylesinler nasıl yapılıyor. Tüm lumialara ben çıkarayım ya..

• Beğen
Tepkiler: musicianfaruk
doctorrr

doctorrr

Üye
Hocam sakin olun. Ve evet Microsoft ve Nokia biraz sallıyor Türkiye'yi.

girin bakın orda Lumia satışta. Türkiye'de ise Asha'lar tanıtılıyor. Ha bir de çakma 41 MP'lik 808.

Kısacası Microsoft + Nokia maalesef olayın içine etmiş durumdalar.

iOS 6 ile Apple yine fersah fersah geride bırakacak.

Belki android takipte kalır. (ICS 4.0.4 kullanıyorum Galaxy S'imde)
808 çakma 41 mpix ha :kop2:

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
    Konu Sahibi
Beni anlayabilen 2 kişi çıktı . Teşekkürler Astegon ve Batu .

papakudioflu

papakudioflu

Admin

papakudioflu : Teker teker cevap veriyorum şimdi gözlerini aç iyi oku . senin uslübuna göre konuşcam .

Telefonu aldığımda beklentilerimin yüksek olması sen ve senin gibi daha telefon doğru düzgün çıkmadan poh pohlayanlar yüzündendi . Bu telefon gelişecek o olacak bu olacak şu olacak . Sanırsın microsoft ceo su . Iphone kullanan biri olarak bi değişiklik istemiştim ve hala ve hala en iyi tasarıma sahip olduğunu düşündüğüm lumia modellerinden biri olan 800 ü aldım . İlk zamanlar sadece forumdaki isteklerden dolayı kısa süreli bi kullanıcı olmama rağmen bi inceleme yaptım . Ki bi telefonu sağlıklı şekilde analiz etmek için uzun süre kullanmak gerek . Beklentilerim vardı . Bunlar marketplace deki uygulamalardı özellikle . Ama bol bol karı kız resimleri uygulamalarının yayınlandığı , en dandik uygulama ve oyunların bile ücretli olduğu , geriye kalan ücretsiz uygulama ve oyunların çoğunun 1 MB büyüklüğünde çok kötü durumda olduğu bi market . Kaç aydır lumia kullanıyosun arkadaşım ? Ben nisandan bu yana lumia 800 kullanıyorum ve bırakta analiz edebiliyim .

Gelelim alıntı yaptığın sözüme . Telefon bi iletişim aracıdır ve lumia 800 de bulunan people hub özelliği bence piyasada rakip tanımaz . E peki geriye kalanlar ? Hala sağlıklı çalışmayan bi viber den bahsediyimmi ? Daha geçenlerde yeni çıkan nimbuzz ? Ya peki hala yavaş çalışan tango ? Sayimmi daha ? Bunlar sosyal araç değilmi sence ? Ha bide ağır çalışan ve inanılmaz sarj yiyen bi whats app tan bahsedelim .

Zaman geçti , telefonu daha iyi gördüm daha iyi anladım ve son yorumlarım bunlardır anlıyomusun . Belli umutlarım vardı . Ama haberlere bazen bi bakıyorum yok tango gelicek yok yarın yok bu hafta . efendim tango iptal wp 7.8 gelicek . hani nerde ? ağustosa girdik sence nerde . benim umudu kesmemin sizinle bi alakası yok . sizde okuduklarınıza göre sonuçta yazdınız buraya . Ben windows altyapısı ve nokia dan umudumu kestim . Marketplace de ücretsiz uygulama peşinde falanda değilim . öyle olsa bu telefone unlock çakar hepsini indirirdim . Benim marketplace den umudumu kesme olayım yeteri kadar uygulama oyun kalitesi yok .

Böyle saçma sapan gelip çiş yarıştırır gibi savunmayun şu telefonu . Uslübünede dikkat et ayrıca bu kadar sertçe savunduğun şey bi cep telefonu ve burasıda bi forum olduğuna göre herkes belli saygı çerçevesinde belli kurallarda fikrini paylaşabilir . Bunlarda benim fikirlerimdir ve bu telefonu almak isteyenlere kesinlikle önermiyorum .

oncelikle benim uslubumda sakincali bir durum yok ama sen gozlerini ac iyi oku dedigin andan itibaren zaten benim uslubumda yorum yapamayacagini gosterdin. Gelelim konuya ben de 1.5 aydir kullaniyorum bu cihazi yavaş dedigin tango ile de hergun goruşme yapiyorum nasil yavaş oldugunu cozemedim. Markette ucretsiz uygulamalarin hepsi 1mblik uygulamalar demişsin buyur 189mb gameloft oyunu

son paragrafta dedigin gibi yorumumda bir saygisizlik yok ve bu linkini verdigim konu senin bu telwfon icin yaptigin ucuncu inceleme konundu. kullandigim sistemi boylesine kotuleyen birisine karşi da tabi ki bu sistemi savunucagim. Objektifim diye eddia ediyorsun ama actigin konulari yan yana ac bak bir tutarsizlik yok mu sence de

- - - Eklendi - - -

ayrica gunbrethers'ı da deneyebilirsiniz 186mb kaliteli bir ucretsiz oyun online da oynanabiliyor.

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
    Konu Sahibi
Rica edicem ilkokul seviyesinde tartışma yahu . Bak amacım seni kırmak yada böylesine saçma bişey için tartışma yaratmak değil ama rica edicem illa üste çıkıcam diye saçmalama . Yahu ÇOĞU demişim ÇOĞU . hepsi nası 1 MB olsun el insaf . tabikide istisnalar var tabikide 5 MB olanıda var daha 2 gün falan önce yayınlanan 186 MB lık oyun var . Rica edicem yazdıklarımı iyi oku ve konuyuda burda kapa . Şu ülkede zaten insanlar doğru düzgün fikirlerini özgürce paylaşamıyodu , bakıyorumda kendi akranlarım bile artık bu seviyeye düşmüş . Bunlar benim düşüncelerimdir . Benim değişen düşüncelerim . Ve bu telefonu almak isteyen adam gelir senin iyi yorumlarınıda okur benim eleştirilerimide okur ve kendi kararını verir yada vermez . Hala türkiyeye yatırım yapmayan bi sistem ve marka için bu kadar atar yapmaya bu kadar tartışma açmaya insan utanır . Ayıp yani ya

papakudioflu

papakudioflu

Admin
atar yapmiyorum utanicak bir şey de yapmadim. Senin yaptigin tutarsizliktan bahsediyorum bundan rahatsiz olduysan bir şey diyemem. Bak az once bir konu daha actim contract killer 176mb kaliteli bir oyun. Yani senin dedigin gibi market kalitesiz uygulamalarla dolu degil. Kalite ucretsiz oyunlar da var bunu anlatmaya calişiyorum. Seviye konusuna gelince ne var seviyemde anlamadim. Bak ozgurce konu acip fikirlerini yazabiliyorsun ben de ozgurce eleştirebiliyorum. Bu mu seviyesizlik. Saygisizlik mi yaptim itham da mi bulundum. Turkiye'ye yatirim yapmayan firma microsoft mu nokia mi yoksa hala bir resmi ofisi omayan savundugun apple mi?gercekten ayip:nono:

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve doctorrr
Symbianize

Symbianize

Üye
Arkadasa azda olsa katiliyorum 186 mblik oyunlar istisna evet arayuz microsoft kalitesi hersey iyi ama cogu konuda apple in yanindan gecemez ama arayuzu harika ona lafim yok hatta wp harika nokia biraz okadar

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
    Konu Sahibi
Neyse ikimizinde söylemek istediği şeyler farklı . Benim son kararım iosa dönüş yapmak . hala umudunu kaybetmeyenlere yada bu sistemi tercih edeceklere saygı duyuyorum .

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Arkadasa azda olsa katiliyorum 186 mblik oyunlar istisna evet arayuz microsoft kalitesi hersey iyi ama cogu konuda apple in yanindan gecemez ama arayuzu harika ona lafim yok hatta wp harika nokia biraz okadar
tabii ki ios ile appstore ile marketplace i karşılaştıramayız 650bin uygulama ile tartışmasız lider.android dünya akıllı telefon pazarının yüzde51ine sahipken appstorela mgoogleplay karşılaştırılamıyor.fakat öyle hepten de boş işe yaramaz işe yarayanın da ücretli oldugu bir market degil.

doctorrr

doctorrr

Üye
bu arada abi 7.8 il multitasking ne alemde? :)

papakudioflu

papakudioflu

Admin
bu arada abi 7.8 il multitasking ne alemde? :)
adamlar başlat ekranından başka bişey göstermiyor ki multitaskingden bilgi verelim ama çıkışı yaklaştıkça bu bilgiler de sızmaya başlıyacaktır
zaten yakında geliştirici sürümü yayınlanır oradan daha net bilgiler alabiliriz.

doctorrr

doctorrr

Üye
adamlar başlat ekranından başka bişey göstermiyor ki multitaskingden bilgi verelim ama çıkışı yaklaştıkça bu bilgiler de sızmaya başlıyacaktır
zaten yakında geliştirici sürümü yayınlanır oradan daha net bilgiler alabiliriz.
tamam :spr şuna temiz bi ayar çekilirse tadından yenmeyecek :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt