Samsung Galaxy S3 Mavi mi yoksa Beyaz mı tercih edeyim?

Sponsorlu Bağlantılar

WebStyle

WebStyle

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S3 Mavi mi yoksa Beyaz mı tercih edeyim?
Arkadaşlar bi aksilik çıkmaz ise bu akşam ya da yarın S3 siparişi vereceğim. Mavi renkli olanı bulmak oldukça zor bir kaç yerde buldum. Ancak aklımda soru işaretleri var. Mavi renkli olanda kapak problemi var diyorlar. Samsung mavilerin hepsini geri toplatmış galiba. Beyaz ya da mavi renkli olanı kullanan arkadaşlar varsa elde nasıl duruyor acaba cihaz? Bu konuyla ilgili yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler..

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Mavi renklisini Vatan Computer de gördüm benim hoşuma gitti ama bana nedense S3 deyince aklıma hep beyazı gelir :)

• Beğen
Tepkiler: WebStyle
Türe

Türe

Üye
Pebble Blue ( Çakıl Mavisi ) ' ni tercih ederdim :oke: Ama çok büyük olduğu için kullanamıcam için almam :hmmm

• Beğen
WebStyle

WebStyle

Üye
    Konu Sahibi
Evt bende çakıl mavisi düşünüyorum göze daha iyi hitap ediyor bana göre ama güvenilir yerler de bulamadım. Vatanbilgisayar resmi sayfasına baktım orada beyaz renkli olanı var galiba sadece.. Hoşuma gideceğini ve pişman olmayacağımı bilsem beyaz alıp geçeceğim aslında.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Evt bende çakıl mavisi düşünüyorum göze daha iyi hitap ediyor bana göre ama güvenilir yerler de bulamadım. Vatanbilgisayar resmi sayfasına baktım orada beyaz renkli olanı var galiba sadece.. Hoşuma gideceğini ve pişman olmayacağımı bilsem beyaz alıp geçeceğim aslında.
Açık renk ben de sevmem sanırım sen de pek sevmiyorsun ama sorun olduğunu düşünmüyorum :) Siteden değil de bir mağazasına uğra derim.

• Beğen
Jomolocco

Jomolocco

Üye
mavisi iyi

aynen cok buyuk :)

• Beğen

monibrasco12

Üye
çakıl mavisi

• Beğen
Türe

Türe

Üye
Metalik mavisine de bakmani oneririm ben pek fark goremedim acikcasi ama arka kapakta ufak farkliliklar var Google'dan bir karsilastir :oke:

• Beğen
4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Bende beyaz olanı var gayet şık duruyor :)

• Beğen
SilentOne

SilentOne

Üye
beyaz daha çok hosuma gidiyor

• Beğen
DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Beyaz her zaman çok daha sık duruyor ama S3 te beyaz bayana daha bi iyi gidiyor açıkçası :) Ama yinede beyaz almanı tavsiye ederim :)

• Beğen
tempestshine

tempestshine

Üye
Ben beyaz derim.

• Beğen
_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye
Mavi iyidirde telefon çok büyük :) Şimdiden hayırlı olsun alacağın model Bu arada telefona aşırı yüklenme 4çekirdek mazallah ızgaraya döner :D

• Beğen
lgkg300

lgkg300

Üye
Beyaz daha şık duruyor

• Beğen
WebStyle

WebStyle

Üye
    Konu Sahibi
Yorum yazan herkese çok teşekkür ederim arkadaslar. Mavi olanı biraz daha arayacağım olmazsa artık beyazını alıp gececeğim.

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Kardeşim mavi çok daha asil duruyor beyazdan , bende senin gibi kararsız kalmıştım en sonunda mavi aldım;) birde mavinin arkası çizgi , çizgi duruyor buda telefona tatlı bir hava veryor :)

• Beğen
varrick

varrick

Üye
Siyah :D

• Beğen
Placebo-

Placebo-

Üye
Emin ol beyaz daha hoş duruyor. Açıkçası kıllandım mavi kapaktan. :)

• Beğen
theposies

theposies

Üye
beyaz tercihim

• Beğen

Üst Alt