biz vatan bilgisayarda indirim kampanyasını bekleyerek 601 liraya ace plus aldık. özelliklerini de özet geçeyim;
-1ghz işlemci
-512mb ram
-320x480 çözünürlük
-16 milyon renk
-1300 mah batarya
-3.65 inç ekran boyutu
-android 2.3.6
-flash desteği vs.
Evet çözünürlük düşük ama oyun oynamayacağım diyorsun. Ace plus internette gerçekten çok hızlı. hem wifi ile hemde paket veri ile internette rahat rahat dolaşabilirsin.
Dostum Ace plus'ı satan başka teknomarketler var mı? Ben de alıcaktım fiyatıda uygundu fakat bizim buradaki vatana gelmemiş
- - - Eklendi - - -
Selam herkese. Foruma üyeyim ne zamandır, aklıma ne takılsa buradan bakarım ama bu sefer de işim düştü forumda pek cevap da bulamadım. 500-550 lira aralığında dokunmatik bir telefon istiyorum. Nokia kullandım bu zamana kadar ama bu fiyata daha iyi bir marka varsa o da olabilir android işletim sistemli falan. Kamerası orta seviye olabilir en önemlisi internette rahatça gezebileceğim bir telefon istiyorum. Çok büyük ekran da olmasın. Şu anki telefonumda Opera Mobile kullanıyorum, yeni alacağımda da bu tarayıcıyı rahatça kullanabileyim.
Symbian işletim sistemi , Auto-Focus , Kamera Flash'ı , amoled ekran ve kasasının biraz dayanıklılığı senin için pek önemli değilse Nokia 603 uygundur.
Ama dersen ki bu fiyata android istiyorum, 3 seçenek var bunlar;
1-Sony walkman with live 450-500tl arası
2-Samsung galaxy gio 400- 450tl arası
3-samsung galaxy Ace 500-575tl arası
Ekran konusunda walkman 3inç , gio 3.2inç , ace 3.5 inç tir
Ram de walkman 512mb , ace 290mb , gio 278mb
CPU da Walkman 1ghz , ace 832mhz , gio 800mhz
Kamera da Hepsinde autofocus bulunur , gio hariç hepsinde flash vardır , walkman de hd çekim 5mp kamera , ace 240x320çekim (berbat) 5mp kamera , gio 3.2mp kamera flash yok
Walkman de diğerlerinde olmayan Flash Player vardır , bu özellikle internette çok rahat gezersin , Müzik dinlemeyi seviyorsan Sony walkman with live tam sana göre