cnn.clb
Üye
Telefonu aldıktan sonra kart sorunu ki sorun değil zaten 2 dk lık iş yahu![]()
Tamam, çok teşekkür ederim...
Telefonu aldıktan sonra kart sorunu ki sorun değil zaten 2 dk lık iş yahu![]()
Tamam, çok teşekkür ederim...Rica ederim kardeşimTamam, çok teşekkür ederim...

Hiçbir sıkıntın olmasın. Benim kartımı hemen istemişti Avea bayiindeki arkadaş. 2 dakika sonra kesilmiş olarak getirdiler kestikleri parçayı da sana veriyorlar eğer telefonu değiştirirsen normal sim kart istediğinde kesilen parçanın içine kartını yerleştirip eski halinde kullanabiliyorsun için rahat olsun sana fazlasıyla yetecektir. Telefonda gerekli olan herşey var. İnceleme yazısı hazırladım yakın zamanda(belki bugün) sitede olacak...
Inceleme yazınızı yayımladığınızda buradan haber verirseniz sevinirim..pensesi var micro sim e ozel. sim karti araya koyuyor ve kesiyor chipe zarar gelmiyo yani![]()

nokia 603 olabilr
İnceleme yazım en sonunda yönetim tarafından onaylanmıştır. İyi forumlarHaklısınız teşekkür ederim.Inceleme yazınızı yayımladığınızda buradan haber verirseniz sevinirim..
İnceleme yazım en sonunda yönetim tarafından onaylanmıştır. İyi forumlar
http://www.maxicep.com/uye-incelemeleri/nokia-603-incelemesi-668443.html#post4947376
Çok güzel bir telefon gerçekten .Boşluk tuşunun sol altında 12# yazıyor ordan etkinleştirebilirsinTeşekkür ederim, ben de bugün aldım 603'ü. Ondan yazıyorum.Çok güzel bir telefon gerçekten .
Mesaj yazarken numerik tuş takımını nereden etkinleştiriyoruz acaba?
hayırlı olsunTeşekkür ederim, ben de bugün aldım 603'ü. Ondan yazıyorum.Çok güzel bir telefon gerçekten .
Mesaj yazarken numerik tuş takımını nereden etkinleştiriyoruz acaba?

Boşluk tuşunun sol altında 12# yazıyor ordan etkinleştirebilirsin

Önemli değilTamamdır, teşekkürler.![]()
Hayırlı olsun bu arada 
hayırlı olsun![]()

Önemli değilHayırlı olsun bu arada
![]()

Yazılım Güncelleme simgesi var menüde ona tıklayaraktan öğrenebiliyorsun internete giriyor öğreniyor. İster Wifi istersen 3g ile öğrenebiliyorTeşekkürler .
- - - Eklendi - - -
Çok teşekkür ederim .
- - - Eklendi - - -
Bir sorum olacaktı, telefon güncellemelesi olup olmadığını nasıl öğrenebiliyoruz?
Yazılım Güncelleme simgesi var menüde ona tıklayaraktan öğrenebiliyorsun internete giriyor öğreniyor. İster Wifi istersen 3g ile öğrenebiliyor
- - - Eklendi - - -
Bu arada hayırlı olsun
Güncelleme yaptım ama birşey daha sormak istiyorum. Güncellemeden sonra sağ taraftaki seçenekler menüsündeki iptal seçeneği kalkmış. Güncellemeden dolayı mı oldu?almasaydın 600 biriktir ace al derdimde hayırlı olsun
Teşekkürler .Evet güncelleme ile telefondaki bazı şeyler değişmişti iptal de kalktı zaten boşluğa tıklayınca iptal seçeneği gibi işlediğinden gereksiz seçeneği çıkarmışlar.Teşekkür ederim .Güncelleme yaptım ama birşey daha sormak istiyorum. Güncellemeden sonra sağ taraftaki seçenekler menüsündeki iptal seçeneği kalkmış. Güncellemeden dolayı mı oldu?
- - - Eklendi - - -
Teşekkürler .
Evet güncelleme ile telefondaki bazı şeyler değişmişti iptal de kalktı zaten boşluğa tıklayınca iptal seçeneği gibi işlediğinden gereksiz seçeneği çıkarmışlar.

turkcellden c601i 550 tlye almıştım![]()