550 TL civarı dokunmatik telefon almak istiyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

cnn.clb

cnn.clb

Üye
    Konu Sahibi
Hiçbir sıkıntın olmasın. Benim kartımı hemen istemişti Avea bayiindeki arkadaş. 2 dakika sonra kesilmiş olarak getirdiler kestikleri parçayı da sana veriyorlar eğer telefonu değiştirirsen normal sim kart istediğinde kesilen parçanın içine kartını yerleştirip eski halinde kullanabiliyorsun için rahat olsun sana fazlasıyla yetecektir. Telefonda gerekli olan herşey var. İnceleme yazısı hazırladım yakın zamanda(belki bugün) sitede olacak...

Haklısınız teşekkür ederim. :) Inceleme yazınızı yayımladığınızda buradan haber verirseniz sevinirim..

SheFy

SheFy

Üye
pensesi var micro sim e ozel. sim karti araya koyuyor ve kesiyor chipe zarar gelmiyo yani :)

Kerim.

Kerim.

Üye
nokia 603 olabilr

Otroligt

Otroligt

Üye
Teşekkür ederim, ben de bugün aldım 603'ü. Ondan yazıyorum. :) Çok güzel bir telefon gerçekten .
Mesaj yazarken numerik tuş takımını nereden etkinleştiriyoruz acaba?
Boşluk tuşunun sol altında 12# yazıyor ordan etkinleştirebilirsin

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Teşekkürler . :)

- - - Eklendi - - -

Çok teşekkür ederim . :)

- - - Eklendi - - -

Bir sorum olacaktı, telefon güncellemelesi olup olmadığını nasıl öğrenebiliyoruz?
Yazılım Güncelleme simgesi var menüde ona tıklayaraktan öğrenebiliyorsun internete giriyor öğreniyor. İster Wifi istersen 3g ile öğrenebiliyor

- - - Eklendi - - -

Bu arada hayırlı olsun

monibrasco12

Üye
almasaydın 600 biriktir ace al derdimde hayırlı olsun

cnn.clb

cnn.clb

Üye
    Konu Sahibi
Yazılım Güncelleme simgesi var menüde ona tıklayaraktan öğrenebiliyorsun internete giriyor öğreniyor. İster Wifi istersen 3g ile öğrenebiliyor

- - - Eklendi - - -

Bu arada hayırlı olsun

Teşekkür ederim . :) Güncelleme yaptım ama birşey daha sormak istiyorum. Güncellemeden sonra sağ taraftaki seçenekler menüsündeki iptal seçeneği kalkmış. Güncellemeden dolayı mı oldu?

- - - Eklendi - - -

almasaydın 600 biriktir ace al derdimde hayırlı olsun

:) Teşekkürler .

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Teşekkür ederim . :) Güncelleme yaptım ama birşey daha sormak istiyorum. Güncellemeden sonra sağ taraftaki seçenekler menüsündeki iptal seçeneği kalkmış. Güncellemeden dolayı mı oldu?

- - - Eklendi - - -

:) Teşekkürler .
Evet güncelleme ile telefondaki bazı şeyler değişmişti iptal de kalktı zaten boşluğa tıklayınca iptal seçeneği gibi işlediğinden gereksiz seçeneği çıkarmışlar.

larten123

larten123

Üye
turkcellden c601i 550 tlye almıştım:oke:

cnn.clb

cnn.clb

Üye
    Konu Sahibi
Evet güncelleme ile telefondaki bazı şeyler değişmişti iptal de kalktı zaten boşluğa tıklayınca iptal seçeneği gibi işlediğinden gereksiz seçeneği çıkarmışlar.

Ben de bir problem var sandım. Klavyede de değişiklik yapmışlar, widget eklemişler güzel olmuş . :)
Teşekkür ederim bu arada...

- - - Eklendi - - -

turkcellden c601i 550 tlye almıştım:oke:

C601'de çok güzel ama 603 daha çok hoşuma gitti . :)

Üst Alt