550 TL civarı dokunmatik telefon almak istiyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

cnn.clb

cnn.clb

Üye
    Konu Sahibi
550 TL civarı dokunmatik telefon almak istiyorum.
Selam herkese. Foruma üyeyim ne zamandır, aklıma ne takılsa buradan bakarım ama bu sefer de işim düştü forumda pek cevap da bulamadım. 500-550 lira aralığında dokunmatik bir telefon istiyorum. Nokia kullandım bu zamana kadar ama bu fiyata daha iyi bir marka varsa o da olabilir android işletim sistemli falan. Kamerası orta seviye olabilir en önemlisi internette rahatça gezebileceğim bir telefon istiyorum. Çok büyük ekran da olmasın. Şu anki telefonumda Opera Mobile kullanıyorum, yeni alacağımda da bu tarayıcıyı rahatça kullanabileyim.

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
eğer internete girecem çok oyun oynamam diyorsan nokia 603 al

cnn.clb

cnn.clb

Üye
    Konu Sahibi
Oyun hiç oynamam açıkçası. 603 güzel evet peki o fiyata androidli bir telefon nasıl olur?

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
603 al keyfine bak :)

Narutodth

Narutodth

Üye
biz vatan bilgisayarda indirim kampanyasını bekleyerek 601 liraya ace plus aldık. özelliklerini de özet geçeyim;

-1ghz işlemci
-512mb ram
-320x480 çözünürlük
-16 milyon renk
-1300 mah batarya
-3.65 inç ekran boyutu
-android 2.3.6
-flash desteği vs.

Evet çözünürlük düşük ama oyun oynamayacağım diyorsun. Ace plus internette gerçekten çok hızlı. hem wifi ile hemde paket veri ile internette rahat rahat dolaşabilirsin.

cnn.clb

cnn.clb

Üye
    Konu Sahibi

O fiyattaki Android telefondan istediğin verimi alamazsın kardeşim.Benim sana tavsiyem 603 alman yönünde :tebessüm:

Evet 603 bayağı bir hoşuma gitti. :)

- - - Eklendi - - -

biz vatan bilgisayarda indirim kampanyasını bekleyerek 601 liraya ace plus aldık. özelliklerini de özet geçeyim;

-1ghz işlemci
-512mb ram
-320x480 çözünürlük
-16 milyon renk
-1300 mah batarya
-3.65 inç ekran boyutu
-android 2.3.6
-flash desteği vs.

Evet çözünürlük düşük ama oyun oynamayacağım diyorsun. Ace plus internette gerçekten çok hızlı. hem wifi ile hemde paket veri ile internette rahat rahat dolaşabilirsin.

Son sınırım 550 lira olur en fazla, malum öğrencilik hali. :) Ama teşekkürler yine de. :)

- - - Eklendi - - -

603 al keyfine bak :)

Nokia 603 alabilirim. Bu ay sonuna kadar vaktim var. 603ün dış kaplaması hakkında bilginiz var mı? Plastik olabilir ama şu anki telefonumun arka kapağı bayağı bir plastik beni çok rahatsız ediyor mesela. Bir de ekranı nasıl?

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Evet 603 bayağı bir hoşuma gitti. :)

- - - Eklendi - - -

Son sınırım 550 lira olur en fazla, malum öğrencilik hali. :) Ama teşekkürler yine de. :)

- - - Eklendi - - -

Nokia 603 alabilirim. Bu ay sonuna kadar vaktim var. 603ün dış kaplaması hakkında bilginiz var mı? Plastik olabilir ama şu anki telefonumun arka kapağı bayağı bir plastik beni çok rahatsız ediyor mesela. Bir de ekranı nasıl?
603 bu fiyatlar arasında senin isteklerini fazlasıyla karşılar kardeşim :) Telefon sağlam dert etme :tebessüm:

cnn.clb

cnn.clb

Üye
    Konu Sahibi

603 bu fiyatlar arasında senin isteklerini fazlasıyla karşılar kardeşim :) Telefon sağlam dert etme :tebessüm:

Çok teşekkürler yardımınız için... Ama şimdi de micro sim kart takıldı aklıma. Hattım Vodafone, sim kartı herhangi bir vodafone bayiiden alabilir miyim?

lgkg300

lgkg300

Üye
internette rahat dolaşmak istiyorsan ve Nokia dan yana tercihini kullanmazsan biçtiğin bütçeye en iyi telefon galaxy gio dur

• Beğen
Tepkiler: ulaskorkut07
MasteLaa

MasteLaa

Üye
StunnerDead

StunnerDead

Üye
Adam oyun oynamam diyor androide hiç gerek yok 603 en iyisi.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
603 micro sim kart mıydı ki?

futbol123

futbol123

Üye
Kesinlikle live with music al %25 indirim olunca fiyatıda düşücektir.Yada xperia mini

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
Android al.

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Yahu oyun oynamasa bile telefonu özelleştirmek ister.

Live with walkman
Xperia mini
Galaxy gio
Nokia 603

Androide opera mini yükleyince daha hızlısı yok.

Üst Alt